Badi írta:Hát dobtunk 41 gólt, és nem csak Pálinger miatt kaptunk keveset (29 korea ellen szvsz kevés
), volt hogy emberelőnyben nem tudtak eljutni lövésig...
Na de ha ma nem nyerünk nem ért az egész semmit
Azért senkit ne tévesszen meg ez a 13 gólos vereség! 29 góllal már meccset lehet nyerni (csak ellenünk nem

), szóval az annyira nem kevés! Sztem, ha nem Pálinger áll bent, dobtak volna vagy 35-öt! Meg amúgy nagyon féltek Tőle, mert a dél-koreaiak a ziccerek nagy mesterei és elég ziccert hagytak, mert ejtegettek! Ez csak Pálingernek köszönhető, nagyon tartottak Tőle! Meg azt nem értem, hogy miért nem váltogatták ki a saját ketteseiket, úgy vigyáztak a beállóra, mintha még mindig Kulcsár(

) lenne az! Borbás is jó, de közel sem annyira, mint... Amúgy ennek a csapatnak egy vezéregyinisége van Pálingeren kívűl; Balogh Bea! Iszonyat jó játszik Nélküle is sokkal szorosabb lett volna a meccs! Sztem olyan mint Mirza Dzomba nőben

Ja és sztem semmilyen következtetést nem lehet levonni a Korea-Norvégia meccsből! Korea megverte Norvégiát, de még Norvégia sincs bemelegedve, kemény meccs lesz, s bár bízom benne, hogy nyerünk, de a Norvégoknak több esélye van! Szerintem!

HAJRÁ MAGYAROK!