Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
antiimperialista írta:Kérdés: Balogh Bea nem is játszott, vagy csak lecserélték, mert én a végén csak Kovacsiczot láttam?
Mr. Master írta:Illetve csak a végjáték, de ezen már ne akadjunk fönntMr. Master írta:Nah, szép volt csaok. Főleg a végjáték!Megvan győzelem, ez a lényeg!
Illetve csak a végjáték, de ezen már ne akadjunk fönntMr. Master írta:Nah, szép volt csaok. Főleg a végjáték!
ez alapján ugyanez elmondható a norvégokról is...jelwaz írta: Ja és abból a meccsből annyit lehet csak leszűrni a magyar-koreai tekintetében, hogy a koreaiak egyszer fent egyszer lent! Semmi egyebet!
Azért az elég jó és kemény meccs volt! Sokat kivett mindkét csapatból! Ja és abból a meccsből annyit lehet csak leszűrni a magyar-koreai tekintetében, hogy a koreaiak egyszer fent egyszer lent! Semmi egyebet!Badi írta:Norvégok sincsenek csúcsformában...azért ettől a "gyenge" Dél-Koerától csúnyán kikaptak
Hát az a koreai csapat is sokkal jobb volt! Ma a Norvégok kinyírnak minket!Badi írta:2003ban a VB-n 40-38-ra vertük őket, pedig akkor szerintem jobb volt a védelem..koreiaiak rohanós játéka ellen kifejezetten jó a 29 kapott gól![]()
2003ban a VB-n 40-38-ra vertük őket, pedig akkor szerintem jobb volt a védelem..koreiaiak rohanós játéka ellen kifejezetten jó a 29 kapott góljelwaz írta:Azért senkit ne tévesszen meg ez a 13 gólos vereség! 29 góllal már meccset lehet nyerni (csak ellenünk nem), szóval az annyira nem kevés! Sztem, ha nem Pálinger áll bent, dobtak volna vagy 35-öt
Azért senkit ne tévesszen meg ez a 13 gólos vereség! 29 góllal már meccset lehet nyerni (csak ellenünk nemBadi írta:Hát dobtunk 41 gólt, és nem csak Pálinger miatt kaptunk keveset (29 korea ellen szvsz kevés), volt hogy emberelőnyben nem tudtak eljutni lövésig...
Na de ha ma nem nyerünk nem ért az egész semmit