Leo Messi #2
szerintem is többet kellene vállalnia a lövéseket mert azért szerintem nagyon ott van már a gol abba a bal lábba 

Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A mai nap kérdése: Messi Moszkvától vagy nem Messi.

- Deus
- Boixos Nois
"Evra: Megállítom Messit bármi áron"
Ettől félek nagyon... Tudjátok Messi sérülékeny, de Evra minden követ megmozdít hogy megállítsa őt... de nehogy megint rokkantá tegye a mi messiásunkat....

Ettől félek nagyon... Tudjátok Messi sérülékeny, de Evra minden követ megmozdít hogy megállítsa őt... de nehogy megint rokkantá tegye a mi messiásunkat....

roflcopterKarashu írta: Én sztem kibsznám a tv-t az ablakon!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is rohadtul bosszankodnék, ha továbbjutnánk a Manchester ellen...
Evrából inkább csak a csalódottság beszél. Bizony nem olyan könnyü megemészteni azt az esernyőt, amit Leotól kapott.

Evrából inkább csak a csalódottság beszél. Bizony nem olyan könnyü megemészteni azt az esernyőt, amit Leotól kapott.

in to exile
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én sztem kibsznám a tv-t az ablakon!Tofi írta:Az mekkora lenne Messi a 89. percbe egyenlit a Mu ellen holnap és leveszi a mezét és ezért sárgát kap![]()
Az mi bosszantó lenne már?

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Az mekkora lenne Messi a 89. percbe egyenlit a Mu ellen holnap és leveszi a mezét és ezért sárgát kap

-
- Director del Fútbol
Miért lenne nagy a szája? Csak elmondta hogy minden eszközt be fog vetni!!!lionelmessi19 írta:Evra gyereknek csak nagy a szája... ha a Mankeszter támad, nemlesz aki visszazárjon neki segíteni... majd meglátjuk.
Világklasszis . Ráadásul szimpatikus is. Ez a kettő tulajdonság ritkán fér meg egymással. Tudja mit mond mit csinál.
- Andris
- Adminisztrátor
Evra gyereknek csak nagy a szája... ha a Mankeszter támad, nemlesz aki visszazárjon neki segíteni... majd meglátjuk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Messinek el kellene vállalnia a lövéseket, legtöbször az utolsó paszt akarja ő adni, amikor sokkal többet érne, ha ballal a 16-osról rálőné. De ez elmondható az egész Barcáról: el kellene vállalni a lövéseket.
És szerintem nem lesz gondja Messinek egyetlen Mu-s védővel sem, ha a kész Real védelmet kicselezve mesterhármast tudott elérni pár éve, itt sem lehet gondja.
És szerintem nem lesz gondja Messinek egyetlen Mu-s védővel sem, ha a kész Real védelmet kicselezve mesterhármast tudott elérni pár éve, itt sem lehet gondja.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
tény, hogy nehéz Evrát megkerülni, de Messi az az ember, aki a Bernabéuban bohócot csinált Roberto Carlosból!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Messi villan és gól 

hát most tényleg nagyon bízom benne .. ha döntő-t játszhatna a csapat.. hmm
na de először nyerjük meg! sőt! 1:1
bár annyira izgalmas ne legyen

-
- Llegenda del Barça
Evra:
Hát sok szerencsét neki, a Nou Camp-ban azért párszor rendesen elment mellette Messi, aztán a visszaérkező 3. ember tudta szerelni...Ettől függetlenül Evra remek védő, ha még fel is spanolja magát akkor nagyon nehéz mellette elmenni.

Hát sok szerencsét neki, a Nou Camp-ban azért párszor rendesen elment mellette Messi, aztán a visszaérkező 3. ember tudta szerelni...Ettől függetlenül Evra remek védő, ha még fel is spanolja magát akkor nagyon nehéz mellette elmenni.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Eggy ember nem fogja eldönteni a Meccset egy jó formában lévő Manchester ellen. Ahoz kellenének a többiek is, de ő nekik csak a testük lessz ott...norbert55 írta:Messi lehet a hős az OLD TRAFFORDON.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- I am Legend
- Barça C
Szerintem Messi két gólt fog lőni a Manchesternek, és így fogunk nyerni 2-1-re, legalábbis ezt álmodtam még. Remélem bejön, majd kiderül.
Messi now and 4ever!
Barca the BEST!!!!
Messi now and 4ever!
Barca the BEST!!!!
Blaugrana10 írta:Vorosgranat-kek szinekben Lionel Messi, ezert Van Der Sar kapujaba sok gol fog esni

Így legyen!

- Blaugrana10
- Barça B
Vorosgranat-kek szinekben Lionel Messi, ezert Van Der Sar kapujaba sok gol fog esni 

Messi lehet a hős az OLD TRAFFORDON.
a helyzetkihasználásával nincs baj. tény és való, a gólok mostanában elmaradtak, dehát kétszer is sérült volt, messze van a top formájától valószínűleg. év elején, amikor szenzációsan ment neki, akkor 2 helyzetnél több nem nagyon kellett neki egy gólhoz..
-
- Director del Fútbol
Miért lenne hülyeség? Melyik pont nem felel meg a valóságnak? Kivétel nélkül minden pont igaz.messinho19 írta:Negatívumok:
- Fizikailag még fejlődnie kell
- Tökéletesítenie kell a jobb lábát
- Egyelőre gyengébb helyzetkihasználás
- Nincsenek vezetői adottságai
ezt irják Messiröl...jo vicc nem tom ki irta de nem gratulálok neki ezér a hülyeségért

Azért ha már ugy ki van emelve a helyzetkihasználás, meg kell mondani, abban télleg nem olyan fu de jó. Nem kritizálni akarom, de azért nem is kell annyira elfogultnak lenni.
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
De azt is olvasd el, mikor írták a cikket!messinho19 írta:Negatívumok:
- Fizikailag még fejlődnie kell
- Tökéletesítenie kell a jobb lábát
- Egyelőre gyengébb helyzetkihasználás
- Nincsenek vezetői adottságai
ezt irják Messiröl...jo vicc nem tom ki irta de nem gratulálok neki ezér a hülyeségért

Jah, ráraknak a cipőire egy csini légterelőt, aztán 310-el fog repeszteniOlafinho írta:Lehet, h megihleti a F-1 és még gyorsabb lesz a neccsen.Varatrix írta:Szerintem jól érzi magát Messi, mert kinn van a forma 1 en valameik istállónál nézelődik. Remélem a Ferrarinál.

Na de viccet félretéve jó látni, hogy felszabadult és jól érzi magát. Nagyon ottvan a baljában a gól! Érzem! Kedden ki fogja engedni