Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
roflcopterKarashu írta: Én sztem kibsznám a tv-t az ablakon!
Én sztem kibsznám a tv-t az ablakon!Tofi írta:Az mekkora lenne Messi a 89. percbe egyenlit a Mu ellen holnap és leveszi a mezét és ezért sárgát kap![]()
Az mi bosszantó lenne már?
Miért lenne nagy a szája? Csak elmondta hogy minden eszközt be fog vetni!!!lionelmessi19 írta:Evra gyereknek csak nagy a szája... ha a Mankeszter támad, nemlesz aki visszazárjon neki segíteni... majd meglátjuk.
Eggy ember nem fogja eldönteni a Meccset egy jó formában lévő Manchester ellen. Ahoz kellenének a többiek is, de ő nekik csak a testük lessz ott...norbert55 írta:Messi lehet a hős az OLD TRAFFORDON.
Blaugrana10 írta:Vorosgranat-kek szinekben Lionel Messi, ezert Van Der Sar kapujaba sok gol fog esni
Miért lenne hülyeség? Melyik pont nem felel meg a valóságnak? Kivétel nélkül minden pont igaz.messinho19 írta:Negatívumok:
- Fizikailag még fejlődnie kell
- Tökéletesítenie kell a jobb lábát
- Egyelőre gyengébb helyzetkihasználás
- Nincsenek vezetői adottságai
ezt irják Messiröl...jo vicc nem tom ki irta de nem gratulálok neki ezér a hülyeségért
De azt is olvasd el, mikor írták a cikket!messinho19 írta:Negatívumok:
- Fizikailag még fejlődnie kell
- Tökéletesítenie kell a jobb lábát
- Egyelőre gyengébb helyzetkihasználás
- Nincsenek vezetői adottságai
ezt irják Messiröl...jo vicc nem tom ki irta de nem gratulálok neki ezér a hülyeségért
Jah, ráraknak a cipőire egy csini légterelőt, aztán 310-el fog repeszteniOlafinho írta:Lehet, h megihleti a F-1 és még gyorsabb lesz a neccsen.Varatrix írta:Szerintem jól érzi magát Messi, mert kinn van a forma 1 en valameik istállónál nézelődik. Remélem a Ferrarinál.