2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A spanyol szuperkupát ki ellen játszuk majd?Leomessi14 írta:Ha a Spanyol Superkupat,Az Europai Superkupat es a Vilagkupat is az idei evhez vesszuk(elmeletileg igy lenne logikus) akkor akar a 08/09 felirat folott 6 kupa is diszeleghetne....
nem is lenne olyan rossz.
Csak klub-vb van. Minden kontinens legjobb csapata játszik benne. De az esetek 95%-ában a Libertadores-kupa vagy a BL győztese nyeri a címet.mrmonster írta:Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Világkupa és a Klubvilágbajnokság is létezik-e, vagy csak a Klubvilágbajnokság? (A "régi" Világkupa ugye a BL-győztes és Libertadores-kupa győztesének összecsapása volt)
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Világkupa és a Klubvilágbajnokság is létezik-e, vagy csak a Klubvilágbajnokság? (A "régi" Világkupa ugye a BL-győztes és Libertadores-kupa győztesének összecsapása volt)Leomessi14 írta:Ha a Spanyol Superkupat,Az Europai Superkupat es a Vilagkupat is az idei evhez vesszuk(elmeletileg igy lenne logikus) akkor akar a 08/09 felirat folott 6 kupa is diszeleghetne....
nem is lenne olyan rossz.
Már megérte megcsinálnom.Barcagirl24 írta:köszi jó volt visszanézniFernando írta:Ha valakit érdekel a szezon folyamán írtam egy kis statisztikát. Lejátszott meccsek rendszerezve, eredményekkel, kezdőcsapatokkal, gólokkal, játékos statisztikákkal. Itt letöltheted.jövőre is csinálhatsz ilyet
köszi jó volt visszanézniFernando írta:Ha valakit érdekel a szezon folyamán írtam egy kis statisztikát. Lejátszott meccsek rendszerezve, eredményekkel, kezdőcsapatokkal, gólokkal, játékos statisztikákkal. Itt letöltheted.
Ezt szépen megkomponáltad,ahogy a csapat az idei évet.torrestoni írta:Nagyon sajnálom, hogy vége ennek a szezonnak. Az idény alatt, főleg az utóbbi két hónapban hozzászoktunk a heti két izgalmas meccshez, a címekhez, az egész idényre tekintettel a gólözönhöz, gálázáshoz, gyönyörű, nagybetűs FUTBALLHOZ!!!
Rengeteg örömöt okoztak a srácok, néha még könnyt is fakasztottak, tették szebbé a sokszor pocsék napokat. Büszke, és végtelenül hálás vagyok ezért!
A BL-döntő után még csupán most kezdek igazából magamhoz térni, s feldolgozni ezt az örömöt, úgy hogy a helyén kezeljem. Sajnos ahogy látom itt is sokan felületesek, "megvan egy újabb cím, triplázás, jövőre ismét"...
Nem értékeljük sem a játékosok és a stáb tökéletesen összehangolt szorgos, odaadó munkáját, sem a művészi előadásokat, pazar meccseket, sem a sikerek és a három cím értékét, s történelmi jelentősséget.
Szerencsére átélhettük, gazdagabbak lettünk, boldogabbak, ezt már senki sem veheti el tőlünk, magunkkal visszük a sírba.
Most még badarság jövőbeli igazolásokról beszélni, mikor még Pep is csak annyit legyintet az újságírók faggatása miatt, hogy erősítés, vérfrissítés kell.
Semmi értelme oldalakat írni erről, az ember esze megáll, néha már borzalom, hogy napokig egy témán rágódnak itt...
Minden elismerésem és tiszteletem azok felé, akik bárminemű segítséggel, munkával járultak hozzá ehhez a csodálatos szezonhoz. Legyen az a Camp Nou egyik karbantartója, szakácsok, sofőrök, támogatók, orvosok, Txiki, Pep... Rengeteg ember tökéletesre csiszolt munkája.
Természetesen az összes játékost ki lehetne emelni.
Hihetetlen jó érzés, hogy ilyen szoros a kohézió a játékosok között, ilyen nagy az áldozatkészség, mind egymásért, mind a sikerekért, stb. Maradjon ez így, bízom a szakmai stáb jó motivációs munkájában, de most még jöhet a megérdemelt pihenő. Pep is rendkívül szimpatikusan, ambiciózusan, lelkesen dolgozott minden egyes nap, a földön maradt, s nagyon jól dolgozott össze a stáb többi tagjával. Most már a klub halhatatlanjai közé emelkedett, de megérdemli a bizalmat, s úgy hiszem ez csak az első állomás volt.
Még nemrég kezdődött a szezon, s azóta rengeteg fenomenális produkciót láthattunk, tökéletesen megkomponált támadásokkal, csodaszép gólokkal, s pocsék dolog, hogy a több, mint 60 meccs nagy részét lehetetlen megőrizni az emlékekben, s minden egyes szép dolgot elraktározni.
A BL-döntő utáni ünneplés nagyon megható volt, elérzékenyültem a boldogságtól, fantasztikus volt látni ilyen önfeledten ünnepelni ezt a sokra hivatott, ellentmondást nem tűrő, bombaerős, gyönyörűen futballozó sikercsapatot.
Ez a csapat méltó a jelzőkre és dicséretekre, végig lojális maradt a klub eszméihez, történelméhez, s nem utolsó sorban a futballhoz is.
Biztos vagyok benne, hogy büszkén nézne rájuk Gamper, s tapsolna Kubala...
Természetesen nem mehetek el szó nélkül az oldal mellett sem. nagyszerű munkát végeztek, s bár ez más témához tartozna, számomra az eurobarca név összeforrott a Barça-val. Köszönet érte, csak így tovább!
jó persze én sem modnaom h nem volt szebb ennél már hát volt nem is egy...ozsimiki írta:Értem én, ettől még volt bőven olyan évünk,amikor ettől sokkal szebb volt,és mégis merőben eltért az hazaitólnah azt nem értem,minek variálni, főleg ilyen irányba. tudom, eladás, hát kiváncsi leszek,h ebből többet visznek e
erre csak azt tudom mondani h nem lehet mind két mezünk gránátvörös-kék...ozsimiki írta:nem tudom ebben mi a kötekedés, gondolom nem véletlen,hogy 90%nem találja szépnek a színt, de biztos neked van igazad,ennyi erővel ráadhatnánk bármit bármelyik csapat játékosaira,mit számítanak a klub színei,nem igaz
Idén is volt olyan idegenbeli meccs, ahol a hazai mezben játszott a csapat.ozsimiki írta:egy bajnoki idényben 19 idegenbeli meccsünk van, akkor mégse a legtöbbenBarcamatthew írta:Nekem bejön ez a rózsaszín mez, nincs vele semmi baj sztem. Meg a legtöbb idegenbeli meccsen úgyis a gránátvörös-kékben játszunk, max 10-15 meccsen fogják viselni.mind1, majd hozzá kényszerítem a szemem.
egy bajnoki idényben 19 idegenbeli meccsünk van, akkor mégse a legtöbbenBarcamatthew írta:Nekem bejön ez a rózsaszín mez, nincs vele semmi baj sztem. Meg a legtöbb idegenbeli meccsen úgyis a gránátvörös-kékben játszunk, max 10-15 meccsen fogják viselni.