2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden megoldás érdekel, a lényeg, hogy legyen strand!Bercy írta:Megjegyzem (Pl)- Csongrád- Körös Torok-bográcsozás, kártya, pihenés, akármi - esti Tiszafürdés, utána nagy buli... jobb mint balaton... hidd elMelkor írta:Én is benne vagyok. Leginkább a Balatont preferálnám :![]()
Meg rengeteg élményfürdő is létezik... mondjuk ott nem lehet virgonckodni annyira és drága is ha olyan helyen van...
Megjegyzem (Pl)- Csongrád- Körös Torok-bográcsozás, kártya, pihenés, akármi - esti Tiszafürdés, utána nagy buli... jobb mint balaton... hidd elMelkor írta:Én is benne vagyok. Leginkább a Balatont preferálnám :
Pl céges bulin kivettünk egy házat hétvégére a Tisza tó mellett. Fejenként a szállás 5000e került péntek estétől, vasárnap délutánig, persze plusz kaja, pia...Superlama írta:Részemről is mehet a dolog!
Sőt ha nagyon nem lesz hely akkor esetleg még abban is segithetek, persze ha nincs már más.
1. Nem kimondottan a fociról szól (csak egy ötlet volt)! Ezért ha csak inni és ismerkedni jössz az is jóEnrique írta:Ha rendbe jön a lábam addigra, akkor én is szívesen benne vagyok. (Persze függ még az időponttól is, meg hogy Pestre tudok-e jönni.)