mrmonster írta:Zozzy 5 12.28.-ai írásához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy:
Ha Te lennél az edző, akkor valószínűleg a szezonok felénél már nem lenne ki a csapat, mert annyi embert elküldenél egy-egy rosszabb meccs után, hogy nem maradnának elegen...
Ne gondold, hogy ÚJ elnökséggel, ÚJ edzővel, és Ronaldinho, Zambrotta, Gudjohnsen, Edmilson, Marquez, stb. nélkül (akik helyére gondolom C. Ronaldo-t, Fabregast, meg a többi sajtóból olvasott átigazolást szánod) minden meccset megnyerünk, és a szezonok végén BL-t, bajnokságot, kupát nyerünk.
Tyű, ez már kicsit régen volt
1. Nyilván nem mindenkit egyszerre küldenék el. Az igaz, hogy felőlem most télen is elmehettek volna néhányan, de a gyökeres átalakítást nyáron csinálnám.
Franket már rég elküldtem volna, Laportához pedig direkt odaírtam a végére, hogy ez még most az Ő ideje.
2. Arról, hogy kiket képzelnék el magamnak direkt nem írtam egy szót sem. Úgyhogy így látatlanba ne találgass

De elárulom, hogy nem Ronaldot meg Fabregasr, ezt egyébként a fórumban is leírtam. De majd írok erről is, nem csak a Te kedvedért, de mostmár ezért is
Azt pedig nem kell elmagyaráznod, hogy egy rakat új emberrel miért nem lenne minden újra heppy. Erről nem is írtam. Azt írtam, hogy ez így nem maradhat.