Arról nem is szólva, hány díjat nyert már.... Ráadásul - nekem - igazi vezéregyéniségnek is tűnik, aki nem csak a kapuban áll. Lásd a sárgájnál! Csapatkapitányként ki is rohant reklamálni....visca el barca írta:igen, nekem is ez fájt leginkább. de nem a kor, hanem a válogatottság számít.torrentkiller írta:Azzal az egyel nem voltam kibékülve hogy nem Puyol volt a kapitány. Lehet hogy csak az elfogultság miatt mondom, de jobban megérdemelte vna. Elvégre Ő a rangidős nem?
puyol 66, casillas 82
Labdarúgó EB 2008
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
A meccs első 25 percét lekéstem... Vasárnap este haza Balcsiról pff...
Direkt elindultunk fél 7-kor, h lássam a döntőt... És nem értünk haza 9-re..
Azért a gólt láttam.
Direkt elindultunk fél 7-kor, h lássam a döntőt... És nem értünk haza 9-re..
Azért a gólt láttam.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- albicelesteX
- A Vadász
Igen és valahol ha jobban belegondolunk Cassillas nagyobb játékos!visca el barca írta:igen, nekem is ez fájt leginkább. de nem a kor, hanem a válogatottság számít.
puyol 66, casillas 82

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, nekem is ez fájt leginkább. de nem a kor, hanem a válogatottság számít.torrentkiller írta:Azzal az egyel nem voltam kibékülve hogy nem Puyol volt a kapitány. Lehet hogy csak az elfogultság miatt mondom, de jobban megérdemelte vna. Elvégre Ő a rangidős nem?
puyol 66, casillas 82
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hát mit mondjak le a kalappal a Spanyol csapat előtt. A torna legkiegyensúlyozottabb csapata volt a hispán. Látszott rajtuk hogy nagyon bizonyítani akartak, és sikerült is. Az első 10 perc, és Kurányi bejövetele utáni 10 percet leszámítva uralták a meccset, rengeteg helyzetük volt, és szépen, közönségszórakoztatóan játszottak. Jó volt látni, hogy megértették egymást, annak ellenére hogy sokféle csapatban játszanak év közben. Puyolék Ramossal nagyot alkottak, Iniesta, Xavi, Silva. Fabregas úgy játszott mintha minden nap együtt edzettek vna az elmúlt 5 évben. A támadósorra nagyon büszkék lehetnek, mivel a legfontosabb pillanatokban nagyon jól teljesítettek. Szerintem az ilyen alacsonysúlypontú gyors jól cselező játékosoké a jövő, nem a 8 méteres 500 kilós benga németeké.
Azzal az egyel nem voltam kibékülve hogy nem Puyol volt a kapitány. Lehet hogy csak az elfogultság miatt mondom, de jobban megérdemelte vna. Elvégre Ő a rangidős nem?
Azzal az egyel nem voltam kibékülve hogy nem Puyol volt a kapitány. Lehet hogy csak az elfogultság miatt mondom, de jobban megérdemelte vna. Elvégre Ő a rangidős nem?

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Campeones, Campeones!
Köszönöm a tegnapi estét.
Köszönöm a tegnapi estét.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mióta élek a spanyoloknak szurkoltam. Igen! Tegnap hatalmas pezsgőzés volt
Nagyon megérdemelték. Más csapatnak helye nem volt a spanyol mellett.
Aufwiedersehen rohadt fritzek 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- visca el barca
- Presidente del Barça
óriási gratuláció a spanyol válogatzottnak. teljesen megérdemelték az aranyérmet, nem csak a döntőn, hanem az egész tornán mutatott teljesítmény miatt. le a kalappal, hihetetlenül jól nyomták végig, nagyon jó kis csapatot rakott össze aragones. casillas mindig védte ami kellet, hátul mindenki jól tolta, marchena, puyol hibátlan volt, ramos meg capdevila uszintén, ráaadásul ők sokat futottak fel. senna mindent szűrt amit lehetett, iniesta sztem az eb legjobb játékosa volt, xavi hozta amit tud. silvának néha volt egy-két gyengébb periódusa, de látszik rajta hogy tudja mit csinál. villa gólkirály lett, torres meg eldöntötte az eb-t
(az egyetlen amit sajnálok, hogy nem puyol emelhette a magasba a trófeát, nagyon megérdemelte volna)
VIVA ESPANA
remélem jó hatással lesz katalán fiainkra a győzelem
(amúgy tudni már, hogy ki lett az "mvp", meg kikből áll az allstar csapat?)

VIVA ESPANA
remélem jó hatással lesz katalán fiainkra a győzelem

(amúgy tudni már, hogy ki lett az "mvp", meg kikből áll az allstar csapat?)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Subinho
- Director del Fútbol
nagyon jól összerakott csapat volt az egész EB-n a spanyol!!! a legjobb helyen a kupa!! a legjobb csapat volt, ez nem is kérdéses!!! egy baj van csak, nem 1 gól volt a különbség a 2 csapat között!!! simán lehetett volna pl. 3-0, de elszórakozták a srácok!!! és a legjobb: Raul nem hiányzott!!! igaza volt aragonesnek: kezdőbe nem fér be, a padról meg ne bomlasszon... még a jelenlétével sem!!!
mindenki nagyon jó volt, de főleg torres, iniesta és ramos tetszett nagyon végig!!!
mindenki nagyon jó volt, de főleg torres, iniesta és ramos tetszett nagyon végig!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ebben nem vagyok biztos! Azért elég szép sikereket ért el a Reallal! Ráadásul nála még a sztárok is védekeztek.Rivaldo11 írta:Nem lesz egyszerű dolga Del Bosquénak. Ilyenkor átvenni egy csapatot...ehhez hasonló szitukba sokan belebuktak.
By red
Viva Espanaaaaaaaaaaaa!!!!
ezek a spanyolok a 2002-es brazil válogatott-ra emlékeztetnek...latinos foci...közönség szórakoztató játékkal...örömmel játszák a focit!!nagyon nagy csapatot rakott ösze az öreg!!
dojcslánd dojcslánd auffiderzén!!
Viva Espanaaaaaaaaaaaa!!!!!
ezek a spanyolok a 2002-es brazil válogatott-ra emlékeztetnek...latinos foci...közönség szórakoztató játékkal...örömmel játszák a focit!!nagyon nagy csapatot rakott ösze az öreg!!
dojcslánd dojcslánd auffiderzén!!
Viva Espanaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jaja,és még megy Fener-hez,hát ott sem lesznek nyugodt percek,ha a rangadókra gondolokfUtBoLiStA írta: Én komolyan kezdtem aggódni az öreg egészségügyi állapota miatt.Nemá hogy pont az ünneplés közepette kapjon szívrohamot...
![]()
Minden tiszteletem az övé, 70 évesen is edzősködni
le a kalappal előtte!

Szerk: V.D.B kumma nagy edző,hiába ért el sikereket a madridnál,nekem ő,és Casillas végig szimpatikus volt,jó hülye volt anno a madrid,mikor 'csak' egy bl siker után (aszhem bajnokság nem jött össze) elküldték....bár mint BARCÁS ennek örültem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Hírhozó-cikkíró
Megbocsátottam volna, ha két essel írod...kleno04 írta:Na HA már a HA szavkról beszélünk akkor HA Torres befejeli az a kapufát HA Iniesta berúgja azt a helyzetet amit lehman mellkasába rúgott na szóval ennyit a HA róla mert ez szerintem hülyeség már megbocsás.grecki írta:Ha Klose nem botlik bele a labdába Ramos hibája után, akkor minden másképpen is alakulhatott volna. Akkor a spanyolok is sokkal görcsösebbek lettek volna. Perzse teljesen egyértelmű volt a fölényük, elképzelhető, hogy úgy is behúzták volna.
Egyébként halkan jegyzem meg, hogy a németek végső győzelmére fizették az EB előtt a legkisebb oddsot. Tehát annyira azért nem meglepő, hogy eljutottak a fináléig.

Pajtás, arról volt szó, hogy sokan azzal jöttek, hogy mit keresnek itt a németek, mert hogy sehol nem voltak. Erre mertem azt írni. hogy azért könnyen megüthették volna a bokájukat, ha az bemegy. Ha pedig azzal a bszott nagy lerágott csonttal jösz megint, hogy a fociban nincs ha, akkor te nem nézed a dolgokat teljes egészében. Utólag persze semmit nem kell megmagyarázni, de gondolom te is mondtad már pár Madridos haverodnak, hogy ha Oleguer nem állítattja ki magát, akkor nem 3-3 lett volna a klasszikus. Meg ha Eto'o berúgja a helyzeteit, meg ha az Espanyol nem egyenlít ki az uccsó percben, akkor a Barça lett volna a bajnok. Stb.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Én komolyan kezdtem aggódni az öreg egészségügyi állapota miatt.AndrésIniesta24 írta:Azér az komoly volt ahogy a fiúk elkezdték dobálni Aragonést, szegénynek nem vol túl természetes a mosolya

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Megérdemelt spanyol siker,nagyszerűen zárult az Eb.
Összeségében elmondhatjuk,hogy rendkívül színvonalas Európa bajnokságot láttunk,fantasztikus meccsekkel,a támadó foci diadalával.
Én végig nagyon jól szórakoztam,kár,hogy ilyen hamar elszállt a 31 meccs.
Összeségében elmondhatjuk,hogy rendkívül színvonalas Európa bajnokságot láttunk,fantasztikus meccsekkel,a támadó foci diadalával.
Én végig nagyon jól szórakoztam,kár,hogy ilyen hamar elszállt a 31 meccs.
-
- Jugador del Barça
Azér az komoly volt ahogy a fiúk elkezdték dobálni Aragonést, szegénynek nem vol túl természetes a mosolya 

VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Huhúúúúúúúú akkor milyen kemény lessz ez a spanyol válogatott még akár a VB címre is esélyesek lesznekfir3bird írta:Aragones már aláírt a Fenerbahcéhoz, és Del Bosque az ex-Realos játékos/edző veszi át július 1.-től a spanyol válogatottat.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Ez nagy igazság. Akármilyen csoportba, ágra kerültek akkoris. Kicsit hullámzó teljesítményt nyújtott a német válogatott a torna során. Ott volt a lengyelek elleni meccs...komoly pénzt mertem volna tenni arra hogy a németek döntőt játszanak. Aztán a horvátok ellen meg sehol nem voltak... Itt a döntőben úgy játszottak mint akik semmiféle taktikai utasítást nem kaptak...Boixos írta:grecki írta:...Egyébként halkan jegyzem meg, hogy a németek végső győzelmére fizették az EB előtt a legkisebb oddsot. Tehát annyira azért nem meglepő, hogy eljutottak a fináléig.
így van. véletlenül nem szoktak csapatok eb-döntőbe jutni, teljesen megérdemelten kerültek oda a németek is.
a spanyolok viszont folytatták az előző meccseiken megszokott meggyőző játékukat, amivel most egyszerűen nem tudtak mit kezdeni jürgenék.

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Aragones már aláírt a Fenerbahcéhoz, és Del Bosque az ex-Realos játékos/edző veszi át július 1.-től a spanyol válogatottat.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na HA már a HA szavkról beszélünk akkor HA Torres befejeli az a kapufát HA Iniesta berúgja azt a helyzetet amit lehman mellkasába rúgott na szóval ennyit a HA róla mert ez szerintem hülyeség már megbocsás.grecki írta:Ha Klose nem botlik bele a labdába Ramos hibája után, akkor minden másképpen is alakulhatott volna. Akkor a spanyolok is sokkal görcsösebbek lettek volna. Perzse teljesen egyértelmű volt a fölényük, elképzelhető, hogy úgy is behúzták volna.
Egyébként halkan jegyzem meg, hogy a németek végső győzelmére fizették az EB előtt a legkisebb oddsot. Tehát annyira azért nem meglepő, hogy eljutottak a fináléig.
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
- elprat
- Capitá del Barça
1. naaaaaaaagy-nagy gratulációm a spanyol válogatottnak,hosszú és göröngyös utat tettek meg a célig,reménykedem a hasonlóan szép+eredményes folytatásban....bár hozzá teszem, hogy ettől függetlenül Aragones-zel -túlságosan-nem fogok szimpatizálni ezután sem
et
2.Nálam az egység győzött, mint MVP
3.Ramos?Fenébe,szerzett még egy piros pontot nálam
4.Éljenek a Barcások (kp)
5..............Nincs öt......ill. köszönöm a szép estét a német favágóknak

2.Nálam az egység győzött, mint MVP
3.Ramos?Fenébe,szerzett még egy piros pontot nálam

4.Éljenek a Barcások (kp)
5..............Nincs öt......ill. köszönöm a szép estét a német favágóknak

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Llegenda del Barça
grecki írta:...Egyébként halkan jegyzem meg, hogy a németek végső győzelmére fizették az EB előtt a legkisebb oddsot. Tehát annyira azért nem meglepő, hogy eljutottak a fináléig.
így van. véletlenül nem szoktak csapatok eb-döntőbe jutni, teljesen megérdemelten kerültek oda a németek is.
a spanyolok viszont folytatták az előző meccseiken megszokott meggyőző játékukat, amivel most egyszerűen nem tudtak mit kezdeni jürgenék.
PUYOL-XAVI-INIESTA