Bajnoki Mérkőzések 10-11
Most hogy 3 kezdő védőnk sem játszhat kipróbálhatnánk a 3-4-3-at.
W
Fontás-Mascherano-Abidal
Busquets
Fabregas-Xavi-Iniesta
Sánchez-Messi-Pedro
W
Fontás-Mascherano-Abidal
Busquets
Fabregas-Xavi-Iniesta
Sánchez-Messi-Pedro
szerintem is ez lesz. Maxwell már játszott jobbhátvédet,ha jól emlékszem.Sanama írta:maxwell-busi-masch-abi
tuti hogy ez lesz.
Keita vkp, a többi adott
maxwell-busi-masch-abi
tuti hogy ez lesz.
Keita vkp, a többi adott
tuti hogy ez lesz.
Keita vkp, a többi adott
- visca el barca
- Presidente del Barça
itt lenne az ideje muniesat bedobni a mélybe.
amugy pep nem fogja:
max-abi-masche-montoya...
amugy pep nem fogja:
max-abi-masche-montoya...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Meglehetősen érdekes lesz a hétfői Villarreal elleni védelem.
Piqué, Puyol sérült, és pénteki Szuperkupa meccsen, Adrianot is sérülés miatt kellett lecserélni, valószínűleg ő sem játszhat hétfőn. (Adriano sérüléséről mondjuk csak a Mundon olvastam, máshol nem látom megemlítve)
Alves eltiltott.
Montoya(?)-Masch-Abi-Maxwell(amennyiben egészséges)

Piqué, Puyol sérült, és pénteki Szuperkupa meccsen, Adrianot is sérülés miatt kellett lecserélni, valószínűleg ő sem játszhat hétfőn. (Adriano sérüléséről mondjuk csak a Mundon olvastam, máshol nem látom megemlítve)
Alves eltiltott.
Montoya(?)-Masch-Abi-Maxwell(amennyiben egészséges)

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Lehetséges, hogy szeptember első hétvégéjén lesz bajnoki forduló? Tudni már arról valamit, hogy mikor pótolják be az elmaradt meccseket? Csak hogy tudjam, melyik este nem vagyok szabad. 

Hát igen, egy megnyert Clásicóval szezont kezdeni nem rosszlluisllach89 írta:Nem kéne 11-12-re átnevezni a topicot?
Nagyon jól indul a szezon, kupagyőzelem zsebben, Porto ellen még küzdünk, de legalább egy kis extra pihenőt kapnak a srácok a sztrájk miatt.
Amúgy ha meg lenne tartva a 2. forduló akkor rögtön derbivel kezdenénk, a Villareal jönne a Camp Nou-ba

-
- Director del Fútbol
Nem kéne 11-12-re átnevezni a topicot? 
Nagyon jól indul a szezon, kupagyőzelem zsebben, Porto ellen még küzdünk, de legalább egy kis extra pihenőt kapnak a srácok a sztrájk miatt.
Amúgy ha meg lenne tartva a 2. forduló akkor rögtön derbivel kezdenénk, a Villareal jönne a Camp Nou-ba

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sajnossjd írta:És a legkevésbé rotáló edzőnkTocy írta:Mindenesetre ilyenkor duplán öröm, hogy idén van az utóbbi éveket figyelembe véve messze legmélyebb keretünk

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szerintem nem túl kedvező hogy elmarad az 1. és lehet hogy a 2. forduló is.
Nyilván felzárkózhatunk a felkészülésben, de érdekes lesz a későbbi iszonyatosan sűrű menetrend közben még bepótolni ezt a 2 bajnokit. A másik meg hogy nem látok hétvégén Barca meccset!
Szerintem nem okozott volna gondot az 1. forduló. Szépen lassan javul a formánk, nyilván nem parádéztunk volna, de nem lett volna gond.
No mindegy, remélem hogy a 2. forduló már meg lesz tartva!

Szerintem nem okozott volna gondot az 1. forduló. Szépen lassan javul a formánk, nyilván nem parádéztunk volna, de nem lett volna gond.
No mindegy, remélem hogy a 2. forduló már meg lesz tartva!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
És a legkevésbé rotáló edzőnkTocy írta:Mindenesetre ilyenkor duplán öröm, hogy idén van az utóbbi éveket figyelembe véve messze legmélyebb keretünk

Igen, árnyalt a kép, jelenleg jól jön a + két hét, viszont később még beüthet. Mindenesetre ilyenkor duplán öröm, hogy idén van az utóbbi éveket figyelembe véve messze legmélyebb keretünksjd írta:Első forduló tuti nem lesz, ma jelentették be, másodikra sincs sok esély.S.Agüero írta:Most akkor 100%, h elmarad az első két forduló sztrájk miatt?
Jól jöhet ez most nekünk tényleg, ha igaz, mert úgy is most lesz az Európai Szuperkupa, és így többet tudunk rá készülni + több idő lesz kipihenni a meccset.
Amúgy lehet, hogy most jól jön ez a pihenés, csak sajnos ezeket a meccseket akkor kell bepótolni, amikor BL, kupa, klub-vb stb. lesz, ami már így is elég sok
Számok tekintetében: decemberrel bezárólag 2 hétközi bajnoki, 6 BL-meccs + legalább egy meccs a klub-vb miatt (ráadásul valszeg magán a vb-n is lesz egy szerdai meccsünk). Januárban ha továbbjutunk a kupában, akkor minden héten lesz hétközi meccs, ha elődöntőzünk, akkor február közepéig, február végén-március elején meg már BL-nyolcaddöntők vannak.
Szóval egy kicsit erőltetett menet lesz így még jobban, nem biztos, hogy örülnünk kéne

Én meg azt mondom, hogy ha nincsenek játékban a fiúk, pihenhetnek meg készülhetnek, de nem lesznek előnyben ezzel.
Első forduló tuti nem lesz, ma jelentették be, másodikra sincs sok esély.S.Agüero írta:Most akkor 100%, h elmarad az első két forduló sztrájk miatt?
Jól jöhet ez most nekünk tényleg, ha igaz, mert úgy is most lesz az Európai Szuperkupa, és így többet tudunk rá készülni + több idő lesz kipihenni a meccset.
Amúgy lehet, hogy most jól jön ez a pihenés, csak sajnos ezeket a meccseket akkor kell bepótolni, amikor BL, kupa, klub-vb stb. lesz, ami már így is elég sok
Számok tekintetében: decemberrel bezárólag 2 hétközi bajnoki, 6 BL-meccs + legalább egy meccs a klub-vb miatt (ráadásul valszeg magán a vb-n is lesz egy szerdai meccsünk). Januárban ha továbbjutunk a kupában, akkor minden héten lesz hétközi meccs, ha elődöntőzünk, akkor február közepéig, február végén-március elején meg már BL-nyolcaddöntők vannak.
Szóval egy kicsit erőltetett menet lesz így még jobban, nem biztos, hogy örülnünk kéne
- 18Barca99
- Capitá del Barça
A villarreal már közel sem olyan erős mint volt pár évvel ezelőtt én nem hinném, hogy gond lehetne. Tavaly erősebbek voltak és akkor is behúztuk idegenbe.Barcaman1993 írta:Tegnap azon gondolkoztam, hogy ez az 1 extra szünet jól jöhet, erre pár pillanattal később már meggondoltam magam. Ugyanis, ha nem a Malagával kezdünk az borzasztó lenne. Egyrészt a Malaga itt a legelején biztos gyengébb lesz, mint később, másrészt pedig a Villareallal kezdünk. Ami nem igazán nevezhető sétagaloppnak.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Igaz a BARCA nak mindegy, söt nekik jobb is mert többet tudnak készülni csak az a baj hogy mi nem láthatjuk a mecseiket 

Nem minden a győzelemről szól de az elégit ki
- MatyiG
- Adminisztrátor
Most akkor 100%, h elmarad az első két forduló sztrájk miatt?

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tegnap azon gondolkoztam, hogy ez az 1 extra szünet jól jöhet, erre pár pillanattal később már meggondoltam magam. Ugyanis, ha nem a Malagával kezdünk az borzasztó lenne. Egyrészt a Malaga itt a legelején biztos gyengébb lesz, mint később, másrészt pedig a Villareallal kezdünk. Ami nem igazán nevezhető sétagaloppnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- noname
- Llegenda del Barça
Bizony, nagy előny lehet az a kis csúszás. Jellemző ránk, hogy nehezen indul a szezon, ugyebár Pep több pihenőt ad a játékosoknak(nem véletlen h évek óta nincsenek súlyos sérülések csak elvétve). Idén azért is ennyire szembeötlő ez a csúszás, mert pont a Real az ellenfél, amelyiknek Mou az edzője és direkt a szuperkupa miatt siettette a felkészülést. Ha az ellenfél nem a Real lenne(Mo-val, akinek a Barca legyőzése a megszállottsága), hanem mondjuk egy Osasuna,akkor ugyanúgy dominálnánk a meccset mint máskor, max hiányozna az átütő erő.miihii írta:Dehogynem,minket a leginkább talán.Amilyen csúszásban vagyunk a felkészülésben,aranyat érhet az az egy hét plusz.messideco írta:Mondjuk ez a Barcát úgy sem tudja befolyásolniEllenben szívesen megnéztem volna a Sevilla- Betis meccset
Mou taktikája megnyerheti a szuperkupát, de valószínűnek tartom, hogy sok sérülést fog közvetve okozni. Bár a madridi eredmény után már egyértelmű favoritjai vagyunk a szuperkupának is.
A lényeg ez a kis csúszás nagyon fontos lehet. Alexis, Fabregas szokhatja a légkört, Messi, Alves belerázódik, Puyol is elkezd edzeni...
A Fifa egy szégyen
Kicsit off
De leírom, ahogy már látom is az ellent, miszerint azért a huzavona hogy a kivételezett Barcelona fel tudjon készülni...

De leírom, ahogy már látom is az ellent, miszerint azért a huzavona hogy a kivételezett Barcelona fel tudjon készülni...

Ne már, pedig nagyon vártam már a nyitófordulót, de úgy néz ki, hogy sajnos elmarad...

V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
- miihii
- KHAL
Dehogynem,minket a leginkább talán.Amilyen csúszásban vagyunk a felkészülésben,aranyat érhet az az egy hét plusz.messideco írta:Mondjuk ez a Barcát úgy sem tudja befolyásolniEllenben szívesen megnéztem volna a Sevilla- Betis meccset
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel