2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szegény. akkor biztos ezért pukkadt ki minden tavaszra. majd délután lesz egy kis időm, megpróbálok két könnycseppet elmorzsolni érteSamper írta:Cesc minden új edzőnél reménykedett, de tavaszra mindig látta, hogy nem törzsember.
Nem, mert Xavi nem látta be, hogy hátrébb kell lépnie. Cesc minden új edzőnél reménykedett, de tavaszra mindig látta, hogy nem törzsember. LE-nek is felkínálkozott, de amikor ő se harapott rá, akkor a távozás mellett döntött. Érthetően.mess2009 írta:a helyzet kulcsa: olyan edző aki ismeri a képességeit és egy olyan csapat ahol éppen erre van szükség!
megkockáztatom: nálunk egyik sem volt meg.....
vagy még ha esetleg el is fogyott...olyan őszöket rittyentett, amivel már elég sok, a keretünkben lézengő játékos teljes idényénél többet csinált.és nem, nem fogyott el tavaly tavaszra sem, a szezon végén volt több meccs is, amikor az ő beállítása kellett, nem volt kiemelkedő az tény
Surprised.Samper írta:Csak azért nem 100%-os az egyetértésem,mert Sampert is bevettem volna a körbe.shutterisland írta:
ha rajtam múlt volna, akkor roberto és xavi távozott volna, cesc marad, rakitic érkezik, halilovic mélyvíz, aztán egy rakitic-iniesta-cesc-rafinha-halilovic-busquets-mascherano középpályás hetessel mehettünk volna a szezonnak.
Ennek mondjuk annyiból nem lett volna sok értelme, hogy Halilovic/Rafinha és Samper a szezon 60%-ában még a kispadra se fért volna oda, nem hogy játsszanak is.. SR se fér be soha a keretbe szinte, csak ez minket nem zavar, mert nem tud hozni olyat, hogy hiányozzon, de ez a 8 játékos - még a 7 is - 3 posztra baromi sok..Samper írta:Csak azért nem 100%-os az egyetértésem,mert Sampert is bevettem volna a körbe.shutterisland írta: ha rajtam múlt volna, akkor roberto és xavi távozott volna, cesc marad, rakitic érkezik, halilovic mélyvíz, aztán egy rakitic-iniesta-cesc-rafinha-halilovic-busquets-mascherano középpályás hetessel mehettünk volna a szezonnak.
Csak azért nem 100%-os az egyetértésem,mert Sampert is bevettem volna a körbe.shutterisland írta:
ha rajtam múlt volna, akkor roberto és xavi távozott volna, cesc marad, rakitic érkezik, halilovic mélyvíz, aztán egy rakitic-iniesta-cesc-rafinha-halilovic-busquets-mascherano középpályás hetessel mehettünk volna a szezonnak.
ha rajtam múlt volna, akkor roberto és xavi távozott volna, cesc marad, rakitic érkezik, halilovic mélyvíz, aztán egy rakitic-iniesta-cesc-rafinha-halilovic-busquets-mascherano középpályás hetessel mehettünk volna a szezonnak.PCsabi írta:A szezon felénél ezeket a kategóriákat vezeti a PL-ben.
Assists: 13
Chances Created: 61
Passes: 1563
2:52-nél az a gólpalesz77 írta:Cesc Fabregas ● The Pass Master 2014
De sajnálom, hogy nálunk nem úgy alakult a karrierje, ahogy azt sokan szerettük volna..
Szerintem meg igaza van és főleg azért mert, amikor idejött volt, akkor még volt egy fénykorában lévő Xavi, Iniesta, Puyol, Dani Alves is sokkal jobb volt, Piqué is.Rivaldo11 írta:Pont azt akartam írni. Akkor sokkal inkább Messi+10 játékosból állt a csapat, amikor itt volt. Neki kellett volna lenni az egyik olyan futballistának, aki ezen változtat, de képtelen volt rá.