2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi!kanty írta:http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
Itt minden megvan. Kiválasztod a sportágat és annyi.
(Szavazás remélem megvolt.)
A hímnuszos részhez annyit, hogy Koko, aki am a magyar olimpiai bizottság embere elszólta magát a Morning Showban, hogy elvileg az olimpia előtt elküldtek egy változatot nekünk és mi ezt elfogadtuk, hogy ez így jó nekünk. Aztán meg a rossz hímnusz után ment a mutogatás, hogy kiszúrta el meg ez nem az meg hasonlók. Szóval az is benne van, hogy nállunk rontotta el valaki.Bob_Marley írta:Erről én nem hallottam, ez kínos valóban, meg mondjuk ugye velünk szemben is a himnusz, szóval átértékelem az előző kijelentésemet, de azért nem volt ez így rossz Olimpia, sőt.
Annyi pénzből lehet is 5200 mrd Ft volt az olimpia megszervezése, szóval volt mire elkölteniük a sok pénzt. A másik dolog pedig, hogy meg kell mutatni egy kommunista diktatúra rendezése után, h a "fejletlen nyugat" képes teljes mértékben felül emelkedni a kínai rezsimen.(Igen itt tényleg megjelenik a sport diplomácián kívül a politika is és ez nem bele beszélése a dolgoknak, elég csak visszatekinteni a régebbi olimpiákra Berlin, Moszkva, Los Angeles)REMY írta:Britek kitettek magukért !!! hihetetlen jó az egész műsor
Pekinget oda vissza verik.
Szerencsére ennyire még tudok szöveget értelmezni.Bob_Marley írta:Drigo, szervezésre értettem, az hogy voltak érdekes bírói döntések, az persze megvolt, sajnos.
fifa99TT írta:na meg a jóöreg fifa 98as zene is felcsendül
Gondolom az észak-koreaiak erről más véleményen vannakBob_Marley írta:Komoly botrányok, fennakadások nem voltak szervezés tekintetében
mindent leírtál. nagyon csodálatra méltó az olimpia. nekem ilyenkor az öröm mellett eléggé apatikus hangulatom is van, nemtom miért vagyok ilyen hüye,de ... elkeseredek közbe, mert nem vagyok ott se nézőként...a másikat pedig meg se említem.miihii írta:Sajnos máris a végére értünk ennek a csodálatos eseménynek.Minden Olimpia különleges hangulatú világverseny,ez most sem volt másképp.Már a megnyitó is borzasztóan tetszett és végig nagyszerű élményt nyújtott.Ezen sokat segített a magyar delegáció kiváló teljesítménye,mely ugyan volt néha keserű,de mégis megédesítették a remek produkciók,amit láthattunk a mieinktől.Nálam túlteljesítettek,nem vártam volna ennyi sikert.
Egyszóval gratula minden sportolónknak és köszönet Londonnak a rendezésért.Kiválóra vizsgáztak sztem.
Bob sajnos el kell h keserítselek, de az olimpián tiszta sportoló olyan volt mint a fehér holló, csak dizájner doppingot használnak így a tesztek nem mutatják ki vagy csak egyszerűen tiszta vizeletet szereztek és azt adják le.Bob_Marley írta:Sok dologra lehetne visszaemlékezni, ezért Olimpia az Olimpia megható történetek, világcsúcsok, meglepetések, s még ha az egészet bejárja a dopping szürke felhője, azért kicsit gyerek módon próbálja az ember úgy felfogni a Sport győzött unbloc ebben a 2 hétben, s hiszem hogy ez így történt.
Én a 3ik szett végét meg a 4ikből kicsit láttam, óriásit játszottak az oroszok, még talán meccs labdájuk is volt a braziloknak, nagyon kaotikus volt a 3ik szett végevisca el barca írta:fu de jo kis röplabda döntő volt ezoroszok 0-2-ről nagyon komolyan felálltak és megverték a brazilokat
![]()