visca el barca írta:fu de jo kis röplabda döntő volt ez

oroszok 0-2-ről nagyon komolyan felálltak és megverték a brazilokat
Én a 3ik szett végét meg a 4ikből kicsit láttam, óriásit játszottak az oroszok, még talán meccs labdájuk is volt a braziloknak, nagyon kaotikus volt a 3ik szett vége

És azért az oroszok így az Olimpia végére eléggé beerősítettek, Atlétikában is sorra nyertek az utolsó napokban, meg azért egy orosz bronz kosárban valamint arany röpiben.
Spanyolokat sajnáltam, de ennyi van a 2 csapat között, s remekül helyt álltak, jó meccs volt, szoros ügyes játékokkal, s az amerikaiak is néha nem csak 1-1ztek.

Rubioval azért más lett volna, de továbbra is "lehetetlen" megfogni az amcsikat de már csak 7 pont
Kíváncsi vagyok milyen lesz Krizsevszki után a válogatott, Doc-ot megnézném a padon

Pl tekót tuti összereklamálna

, Coach K-ban óriási, hogy halál fapofával nézi a meccseket néha hozzászól, rendben akkora játékosok vannak a keze alatt, hogy hihetetlen de azért lehetne "lelkesebb"

Az egyik elgmókásabb jelenet volt mikor időkérésnél Paul majd felrobbant, mert nem ment a támadás, s magyarázta a többieknek Coach K végig csöndben ült, odaintett Jamesnek: "Neked erről mi a véleményed??? " Elmondta majd egy fél perc hatás szünet, s rábólintott James verziójára, na ez volt a Team USA timeout
Egész kosártorna remek volt, EU kosárlabda továbbra si sokat fejlődik, s örülök, hogy megismerhettem "noname" embereket, pl Gelabale nekem nagyon tetszett vagy az oroszoknál Shved is, s ő jó lesz az NBA-ben

Vagy az argentinok amolyan Celticses nagy futása is megsüvegelendő volt, csak kiélezett szoros, szívszorító meccseket hoztak össze, 4ik hely kb reális.
Magyar szempontból meg rendkívül sikeres volt az Olimpia, gratula a magyar küldöttségnek, s nem csak az érmeseinknek, mindenki jó hírét vitte kicsiny országunknak.Grat nekik.
Sok dologra lehetne visszaemlékezni, ezért Olimpia az Olimpia megható történetek, világcsúcsok, meglepetések, s még ha az egészet bejárja a dopping szürke felhője, azért kicsit gyerek módon próbálja az ember úgy felfogni a Sport győzött unbloc ebben a 2 hétben, s hiszem hogy ez így történt.Mert sok olyan emlékezetes öröm, vagy éppen könnyes sztori született, hogy próbálom a szépet meglátni

Kár hogy vége, s megint 4 évet kell várni

Phelps volt egyébként ismét az Olimpia legnagyobb "sztárja" és legeredményesebb sportolója, megkoronázta eddigi teljesítményét.