Nagyon sajnálom a srácot, nekem egyik személyes kedvencem volt itt. Sosem értettem, miért nem számolnak vele.
De most komolyan.. Videók alapján a társai szerették.
Teljesítményével sosem lógott ki negatív irányban.
Azt nem tudjuk, edzéseken mit csinált, de kizárt dolognak tartom, hogy éveken keresztül alibizzen az edzésen, amikor meccseken a belét is kihajtotta, amikor szökőévente lehetőséget kapott.
Rendkívül szomorú vagyok, mert én is a jövő kapitányát láttam benne már hosszú évek óta, viszont a helyzete semmit sem változott öt év alatt.
Nem tudom, valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy mi zajlott a háttérben, mi miatt nem kapott lehetőséget a bizonyításra.
Szomorú vagyok a távozása miatt, az utóbbi években a legfájóbb számomra az ő távozása.
Sok sikert kívánok neki Dortmundban, remélem ott megkapja a kellő elismerést, ami szerintem megilleti.
MichaaBee írta:
Viszont érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyire vagyunk húdebüszkék a sajátnevelésekre, ha 7 év alatt egyszer sem kap elég lehetőséget az egyik legtehetségesebb védőnk. Félreértés ne essék, nem állítom, hogy biztosan ő lett volna a következő Piqué, de hogy ennyi év alatt ki se lett igazán próbálva, hanem folyamatosan Vermaelen szintű töltelékek lettek elé hozva, az nálam kihúzza a gyufát.
Teljes mértékben igazad van! Nagyon nem tetszik nekem az utóbbi évek tendenciája ebben az ügyben. Persze, nagyon jó dolog, hogy halmozzuk a kupákat, de kezdik kiölni a csapatból azt, amiért különleges volt. Értem én, hogy eredménykényszer van. Oké. Ahhoz meg kell venni Suarezt, Neymart. Oké. Imádom mind a két játékost. De amikor házon belül meg lehet oldani, és helyette inkább veszünk valakit. Az nálam is kiveri a biztosítékot.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!