Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 10:32:47

nézzétek a karját http://www.youtube.com/watch?v=s8o2OJd_ ... e=youtu.be :mrgreen: :mrgreen:

létezik ekkora sáska :mrgreen: :?:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.05. 09:48:28

Zozzy 5 írta:
LG írta: Egyébként számomra eddig toronymagasan ez a legantipatikusabb brazil válogatott. 2002-ben mikor a döntőben legyőzték a németeket (akik már akkor is a kedvenceim voltak) akkor nem voltam igazán letört, mert egy kiváló, szimpatikus csapat győzött. Most azért ez másképp lenne...
Irritáló volt, ahogy állandó szabálytalanságokkal tördelték a játékot, és a bíró partner volt benne. 31-szer :!: szabálytalankodtak, ehhez képest 2 darab sárgát kaptak. #-o
mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy azok a profi focisták, akik az életük kb. negyedét konditeremben töltik és tiszta izom mindegyik, legtöbbször azért esnek el, mert egy 3 éves gyerek erejével valaki hozzájuk ér, és kényelmesebb elesni, mint megjátszani a labdát. ez tegnap különösen jellemző volt, egyébként mindkét csapat részéről. botrányos volt, ha megkapta az egyik játékos a labdát, de letámadták és nehéz helyzetben volt, 100%-os biztonsággal lehetett megjósolni, hogy na, megint el fog esni.
a bíró talán adhatott volna mindkét oldalon hamarabb sárgát, hogy ezek a kis apró semmik mérséklődjenek, de tisztán sárgás szitu nagyon kevés volt. inkább a szabálykönyv hibája volt szerintem, hogy tegnap ebbe az egyébként remek meccsbe beékelődtek nézhetetlen periódusok, mert a lepkefing meglibbentés miatti fetrengéseket folyamatosan le kell fújni, és le is fújta tegnap a csávó, ezért van pl. 31 a braziloknál.
Benne van az is, amit mondasz, de úgy láttam, hogy a braziloknál a taktika része volt ez a sok apró szabálytalanság, ezzel tördelték a játékot, és akadályozták, hogy a kolumbiaiak ne tudjanak lendületes támadásokat vezetni. És nagyon jól működött is, kivéve a végét. Ott vagy a brazilok lettek fegyelmezetlenek, vagy Kolumbia pörgött föl, vagy mindkettő egy kicsit. Én egyébként végig azt a játékot vártam tőlük, kár, hogy nem így lett.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.07.05. 09:38:49

LG írta: Egyébként számomra eddig toronymagasan ez a legantipatikusabb brazil válogatott. 2002-ben mikor a döntőben legyőzték a németeket (akik már akkor is a kedvenceim voltak) akkor nem voltam igazán letört, mert egy kiváló, szimpatikus csapat győzött. Most azért ez másképp lenne...
Irritáló volt, ahogy állandó szabálytalanságokkal tördelték a játékot, és a bíró partner volt benne. 31-szer :!: szabálytalankodtak, ehhez képest 2 darab sárgát kaptak. #-o
mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy azok a profi focisták, akik az életük kb. negyedét konditeremben töltik és tiszta izom mindegyik, legtöbbször azért esnek el, mert egy 3 éves gyerek erejével valaki hozzájuk ér, és kényelmesebb elesni, mint megjátszani a labdát. ez tegnap különösen jellemző volt, egyébként mindkét csapat részéről. botrányos volt, ha megkapta az egyik játékos a labdát, de letámadták és nehéz helyzetben volt, 100%-os biztonsággal lehetett megjósolni, hogy na, megint el fog esni.
a bíró talán adhatott volna mindkét oldalon hamarabb sárgát, hogy ezek a kis apró semmik mérséklődjenek, de tisztán sárgás szitu nagyon kevés volt. inkább a szabálykönyv hibája volt szerintem, hogy tegnap ebbe az egyébként remek meccsbe beékelődtek nézhetetlen periódusok, mert a lepkefing meglibbentés miatti fetrengéseket folyamatosan le kell fújni, és le is fújta tegnap a csávó, ezért van pl. 31 a braziloknál.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.05. 09:27:01

LG írta:Valóban járna egy eltiltás utólag Zunigának, de Matuidinek is simán kijárt volna, tehát következetlen lenne a Fifa, ha ezt szankcionálná.
Hát ha ez nem fog szankcióval járni, akkor csak gratulálni tudok a FIFA-nak a fergeteges munkásságához a VB alatt. Matuidi belépőjénél még rá lehetett fogni, hogy egy lecsúszott belépő, de ez? Köze nem volt a labdához, felugrott és hátba térdelte Neymart.. Igazából az se zavarna annyira, ha csak 1-2 hónapot kapna, mert nem visszaesőként csinálta ezt - bár nem tudom mekkora hentes alapjáraton -, de valamit kapjon könyörgöm. Ez a belépő semmivel nem volt "pályára illőbb" mint Suárez harapása..
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.05. 09:07:25

ZolTano írta:itt mindenki elélvezett Kolumbiától. Nos, Brazília kicsit megrázta magát és máris csak a durvaság meg a szabálytalankodás ment a kolumbiaiaktól...SZÉGYEN. Neymar be is szívta rendesen. ha Suarez "annyit" kapott amennyit, akkor ez minimum a duplája szándékos sérülés okozásért, de ugysem lesz belőle semmi....:(
remélem ma argentin győzelem lesz és meg sem állnak a döntőig!!!
Azért mikor Kolumbia megrázta magát, elég nagy kakiban voltak a brazilok. Azt meg nézd meg, hogy melyik csapat szabálytalankodott többet. :wink: Igazán durva is csak az az egy eset volt, nem mondanám, hogy vagdalóztak a kolumbiaiak.
ZolTano
Jugador d'estrella

2014.07.05. 09:04:06

itt mindenki elélvezett Kolumbiától. Nos, Brazília kicsit megrázta magát és máris csak a durvaság meg a szabálytalankodás ment a kolumbiaiaktól...SZÉGYEN. Neymar be is [auto_cenzúra] rendesen. ha Suarez "annyit" kapott amennyit, akkor ez minimum a duplája szándékos sérülés okozásért, de ugysem lesz belőle semmi....:(
remélem ma argentin győzelem lesz és meg sem állnak a döntőig!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.05. 08:56:38

Valóban járna egy eltiltás utólag Zunigának, de Matuidinek is simán kijárt volna, tehát következetlen lenne a Fifa, ha ezt szankcionálná.
Ami Neymart illeti, természetesen sajnálom, viszont az állandó színészkedései után nem csodálkozom, hogy vki besokallt.

A meccsről: sajnálom, hogy Kolumbia tele gatyával jött ki, az első félidőben minősíthetetlen volt a játékuk, három passzt nem tudtak egymás után megcsinálni, rengeteg buta labdavesztés, rengeteg hiba, melyből sok ki nem kényszerített volt. A második félidőre feljavultak, szerintem David Luiz gólját nem előzte meg szabálytalanság, Hamesz a labdát találta el, hulk feldobta magát. De igazából csak 2-0 után kezdtek a kávésok focizni, mikor már késő volt, szóval maguknak köszönhetik a kiesést, pedig szvsz verhetőek lettek volna brazilok.

Egyébként számomra eddig toronymagasan ez a legantipatikusabb brazil válogatott. 2002-ben mikor a döntőben legyőzték a németeket (akik már akkor is a kedvenceim voltak) akkor nem voltam igazán letört, mert egy kiváló, szimpatikus csapat győzött. Most azért ez másképp lenne...

Szóval nincs mese, meg kell ütni őket. És lehet előre kifogásokat keresni, hogy nincs Neymar, de a németek legjobbja is hiányzik Reus személyében, a kolumbiaiak legjobbja is hiányzott Falcao személyében. Szóval ez nem lehet kifogás. Olyan csapat, aki teljesen egy embertől függ ne nyerjen VB-t! Ha viszont így is továbbmennének a brazilok, akkor megmutatnák, hogy csapatként is jók.
U.i.: Didier Deschamps megint nagyon nagyot nőtt a szememben.
"Megvolt bennünk az eltökéltség, hogy messzebbre jussunk, de összességében a helyünkön vagyunk.”
Milyen eltökéltségről beszél? 1-0 után úgy játszottak, mint aki beletörődött a vereségbe. A németek sem erőltették a dolgokat, de ők vezettek, a franciáknak viszont illett volna menni előre, kockázatot vállalni. Kolumbia legalább 2-0 után rájött, hogy focizni is kéne, ha akarnak vmit.
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.05. 08:35:08

azon döbbenek meg, hogy a fórumunkon kívül sehol nem olvasok ennek a vadállatnak a belépőjéről????!! tudtok valamit?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.05. 08:01:11

Hogy az a................................................................................
Mocskos zuniga
Ezért utólag nem jár semmi????
Nagyon nagyon sajnálom Neyt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2014.07.05. 07:59:39

Amellett, hogy sajnálom Neymart, szinte biztos vagyok benne, hogy amennyiben valóban a fritzek jutnak a döntőbe (én nekik drukkolok...), a brazil közvélemény egyöntetűen a kolumbiaiakat fogja hibáztatni azért, mert nem nyerhetik meg a vb-t hazai pályán, legyen akármilyen a meccs képe majd... Szóval nem hiszem, hogy megérdemelt német továbbjutás esetén is nem a kifogásokkal jönnek majd. Remélem azért rám cáfolnak, de kétlem :)
Egyszerűen nem tudok a braziloknak drukkolni, ellenszenvesek számomra az edzőjükkel az élen... (Dani Alvés más, az ő mentalitása sokkal jobb a jelenlegi átlag Barca játékosoknál, csak az a fránya teljesítménye túl gázos, hogy huzamosabb ideig maradjon...)
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.05. 07:17:20

Sunyigának nem ártana egy jókora FIFA eltiltás, hogy a hentesbrigád világszerte észrevegye magát.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.05. 06:19:27

PCsabi írta:Németország a döntőben...

Lasmar (team doctor #BRA): "Neymar has a broken vertebra. He's expected to be out for 4 to 6 weeks." [sportv]

Nagy sanszot kaptak a németek, az biztos. Nem is feltétlen Neymar miatt, de mellette Thiago Silva elvesztése óriási érvágás. Én a többszöri visszajátszásnál sem értettem, miért kapta a sárgát, szerintem nem akadályozta a kapust, nem volt szabálytalan. Tény, hogy nem kellett volna ott ugrálnia, nagyon könnyelmű volt, de akkor sem érdemelt sárgát. Nem fogják tudni pótolni ezt a két posztot, ebben biztos vagyok. David Luizról viszont csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
Nem feltétlen a gólja miatt, hanem az a fajta elszántság, tűz, ami benne van a játékában a VB-n.
Délután Hummels is tanári volt, este Luiz, de hát nekünk nem kell egyik sem, majd Matyi megoldja vagy a kisfőnök. :roll:

A brazil és a német védelem a VB két legjobban összerakott védelme.

Zunigára meg már a lassítás előtt sem találtam szavakat. Alattomos, jellemtelen belépő volt, ebben semmi játék heve nem volt, abszolút szándékosság volt, ahogy felhúzta a térdét.
Kíváncsi vagyok a FIFA hoz-e valamilyen döntést, mert ez egy jellemtelen, sunyi szándékos szabálytalanság volt, ami mellett Suarez harapása eltörpül.
Messithebest
Director del Fútbol

2014.07.05. 02:24:33

PCsabi írta:Németország a döntőben...

Lasmar (team doctor #BRA): "Neymar has a broken vertebra. He's expected to be out for 4 to 6 weeks." [sportv]
hát én azon csodálkozok h nem bénult le attól a rugástól... idióta Zuniga... egyébként szerintem ígyis behúzzák a brazilok, vannak ott még jó játékosok, ma sem Neymar döntötte el a meccset...már csak miatta is megfogják csinálni ... Zunigának meg szerintem még nagyobb eltiltás járna mint Suareznek, de gondolom ezért kapni fog egy 1 meccses eltiltást maximum, vagy még annyit se, mert ugye a fifáról beszélünk...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2014.07.05. 02:03:02

Németország a döntőben...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.05. 00:24:46

Rivaldo11 írta:Még annyit: James ma megmutatta, hogy mezőnyben sem kevés, noha eddig én is azon a véleményen voltam. Nagy spíler, és az a zsuga a tizi előtt a vb passza nálam, többek között az ilyesmikért érdemes meccset nézni :)
ő egy nagyon jó gyerek, és tuti, h nagy jövő előtt áll, mert profi a hozzáállása a dolgokhoz és még nagyon fiatal.
azért azt remélem, nem a madridban fog kikötni. :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.05. 00:13:12

Még annyit: James ma megmutatta, hogy mezőnyben sem kevés, noha eddig én is azon a véleményen voltam. Nagy spíler, és az a zsuga a tizi előtt a vb passza nálam, többek között az ilyesmikért érdemes meccset nézni :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Pavel
Entrenador del Barça

2014.07.05. 00:08:18

Szanyó Karcsi mindjárt elsírja magát. :evil:
De ők legalább tudják, hogy kell elrúgni a labdát. :twisted:
Neymarnak jobbulást. Remélem nincs komoly baj és játszhat a németek ellen.
U.i.: Didier Deschamps megint nagyon nagyot nőtt a szememben.
"Megvolt bennünk az eltökéltség, hogy messzebbre jussunk, de összességében a helyünkön vagyunk.” =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pavel 2014.07.05. 00:14:19-kor.
PCsabi
aka Game90

2014.07.05. 00:07:12

zola8787 írta:(sőt, a kapus rúgta hátba Silvát)
Nem tudta már visszahúzni a lábát.

Ha Neymar nem lesz a németek ellen (bár szerintem kizárt, hogy ne játsszon), akkor a braziloknak felesleges kiállniuk.

David Luiz - Dani Alves - James =D>
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.05. 00:06:24

fuhhh.. az uccsó tíz percben pár évet öregedtem, de a lényeg, h megvan!
amennyit a brazilok javultak az előzőekhez képest, annyit bukott kolombia.
sajnálom őket, de a mai játékukkal a világ legnagyobb igazságtalansága lett volna, ha ők mennek tovább, nem a brazilok.

thiago silva sárgája meg azért is érdekes volt, mert akkor nem volt ilyen szigórú a bíró, amikor pont az anyaszerető zuniga pakolt oda hulknak, a semmiért...
PUYOL-XAVI-INIESTA
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.07.05. 00:05:10

Én meg azon nem lepődnék meg, ha Neymar játszana a németek ellen. Bár ha így belegondolok, Ő rá egyáltalán nem jellemző, hogy könnyen megadná magát...

Kolumbia :( RESPECT!

Na majd a németek kiütik a nagy brazilokat.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.05. 00:02:15

azért a vége nagyon necces volt! a Brazilok elvesztettek két embert (Neymar és Thiago Silva) azt nem heverik ki.
Neymart nagyon sajnálom a sérülése miatt de ma nem játszott jól és az a vadállat még büntetést sem kapott, továbbra is állitom, gondolom nem vagyok egyedül, Fred egy rakás szerencsétlenség. a Brazil védelem viszont a világ legjobbja azt hiszem.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2014.07.05. 00:01:52

zola8787 írta:
PCsabi írta:Thiago Silva azért okos volt.

Most komolyan az miért volt szabálytalan??? Nem volt a kolumbiai kapusnál a labda simán engedtem volna tovább. (sőt, a kapus rúgta hátba Silvát)
Én sem értem, hogy miért volt szabálytalanság, futott vissza, a kapus meg belefordult. A sárgalapot meg végképp nem értem.
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.05. 00:00:43

Boixos írta:nem szeretnék durvákat írni erről a szennyes állat zunigáról, inkább hasonló jókat kívánok neki, mint amit ő adott neymarnak.
Reméljük nem lesz baja. Nem szurkoltam senkinek és tetszett a meccs, de onnantól kezdve azért aggódtam picit
94:39 6 - 1
Messithebest
Director del Fútbol

2014.07.04. 23:57:36

szerintem Ney vébéjének annyi. így viszont nagyon kemény lesz a németek ellen, főleg hogy TS se játszhat sárgalapok miatt.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.04. 23:50:01

nem szeretnék durvákat írni erről a szennyes állat zunigáról, inkább hasonló jókat kívánok neki, mint amit ő adott neymarnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt