visca el barca írta:palesz,
nem tudom, de utána néztem, nem volt ilyen. általában június elején jött az új edző, kivéve tatát, ő vmikor júli legvégén.
Subinho írta:Koeman... hét ez komoly??? Aki őt választaná, nem látta, amikor a Valenciát (nem a mostanit!) majdnem kieső sorba taszította!!! Őt soha nem látnám itt szívesen!..... Nekem a Monacos Jardim (asszem így kell írni) szimpatikus lenne, de nem tudom mennyire illene ide
- jó akkor nem is kell edző, mert azok közül aki nem két éve van a szakmában, mindenkinél fordult már elő gyengébb periódus. kit érdekel hogy mi volt 10 (!!!) éve valenciábban? senkit.
- akkor ennyi erővel jardim se jöjjön mert a sportinggal olyan meccseket játszottak, hogy sírtak a nézők
Jardim nem tudom mit művelt előtte, gyakorlatilag nem ismertem a Monaco előtt, de most elég jó... de nem tudom, mennyire illene hozzánk...
Koeman meg... lehet, hogy az 10 éve volt, de azóta sem váltotta meg a világot... Szal ha vissza akarunk kerülni a 2000-es évek elejére, amikor a BL indulásért küzdöttünk, akkor Koeman a választás. Engem egyáltalán nem győzött meg! Ha már exBarcás, akkor inkább Frank De Boer, az Ajax-al elég jól tolta.
Sampaoli meg remek edző, de nem biztos, hogy illene hozzánk, nem a filozófiája miatt, hanem, hogy a játékosokkal megtalálná-e a hangot... Ezért mondom, hogy tartok tőle, hogy ő lenne a következő Tata Martino... Ennek ellenére talán ő lenne a legjobb megoldás.
Ha nem akarunk a Milan mélységébe zuhanni, akkor ilyen Wenger, Ranieri, Mancini, Pellegrini nevek meg szóba se kerüljenek egy Bárcánál!!!!
Azt mondom, ha jön Sampaoli, úgysem húz ki ő sem 3-4 évnél többet, addigra meg ott lesz nekünk (remélhetőleg) Xavi.

Egyébként annak idején én nagyon örültem Luchonak! Már Tata helyett is őt láttam volna szívesen, de akkor ugye elvitte a Celta. Első 2 évében nagyon sokat adott nekünk!!! Köszönjük!!!
Egyébként van egy Madridista kollégám, sokszor megkérdezte, mikor áll már le ez a Barca, hihetetlen, amit művelnek!
Nos, idén... sajnos...