Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves Leendő Barca-gyúró-orvos!eszter21 írta:Igen, végül is a szabadrúgást be lehet rúgni függetlenül attól, h kik a csapattársaid. Szívesen látnék tőle egy pár szabadrúgás gólt barcas mezben is.Charlie írta:Tényleg,olyan szabadrúgást rúghatna párat a ligában is,nem csak a válogatottban!
C.
Igen, végül is a szabadrúgást be lehet rúgni függetlenül attól, h kik a csapattársaid. Szívesen látnék tőle egy pár szabadrúgás gólt barcas mezben is.Charlie írta:Tényleg,olyan szabadrúgást rúghatna párat a ligában is,nem csak a válogatottban!
C.
Én BIZTOS vagyok benne h a reál ellen kihozza magából a legjobbat! És tudja ezt ő is, és fogja is tudni!redlions írta:Jobban örülnék, ha mostanábban gyakrabban csinálná a föld verést! Legalább biztosabb lennék benne, hogy akar! Csak a Real ellen legyen a régiEnrique írta: Azért ha láttátok, h a milán ellen hogy játszott... Verte a földet 1 rosszul sikerült csel után, mert már annyira akart!!! És én ezt nem érzem h csak lézengene a pályán...
Igaz a szabadok azok nem mennek, nem nagyon értem h miért...
Jobban örülnék, ha mostanábban gyakrabban csinálná a föld verést! Legalább biztosabb lennék benne, hogy akar! Csak a Real ellen legyen a régiEnrique írta: Azért ha láttátok, h a milán ellen hogy játszott... Verte a földet 1 rosszul sikerült csel után, mert már annyira akart!!! És én ezt nem érzem h csak lézengene a pályán...
Igaz a szabadok azok nem mennek, nem nagyon értem h miért...
Azért ha láttátok, h a milán ellen hogy játszott... Verte a földet 1 rosszul sikerült csel után, mert már annyira akart!!! És én ezt nem érzem h csak lézengene a pályán...Silvanus írta:Írtam, írok, és még fogok is írni Ronaldinho-t istenítő hozzászólásokat bőven, de azért néha-néha bennem is felmerülnek vele kapcsolatban olyan gondolatok, mint amilyeneket alább olvasok 'Boggabor'-tól, miszerint azért vannak helyzetek a pályán - legyen az bajnoki, vagy BL - mikor én is úgy érzem, hogy Ronni nem tesz meg mindent az igen nagy fizetéséért!!! Nem fut egyeslabdák után, amelyeket 5-ször elért még tavaly, egyből feldobja magát, ha hozzáérnek - azt hihetvén, hogy Ő HOZZÁ NEM LEHET ÉRNI, MERT Ő RONALDINHO - pedig tavaly úgy kűzdött, hogy azt el sem lehet mondani, és végül a szabadrúgásairól nem is beszélve - idén még igazán 'életveszélyes'-nek mondható sem volt, mindet fölé vagy mellé rúgja....... Eddig Deco, GIO, vagy Xavi szabadrúgásai rendre jobbak, veszélyesebbek voltak!!!
Szóval van még mit összeszednie magán, illetve a formáján, DE MÁR ITT LENNE AZ IDEJE VALÓBAN!!!
Nekem tetszik bár kezdésnek jó lex a bekem, utána jöhet a sámuel, utána a FIGO, akit 1szerre bőröz és ver át esernyőcsellel, aztán jöhet a befejezésed!Charlie írta:21én hozza majd az eddigi legjobb formájátBekemet bőrözi,samuelt esernyőcsellel átveri,casillast elfekteti,utána középre gurít,és Eto'o 1méterről berakja
Így fog történi
Jó lex így?Lehet még rajta formázni.
![]()
C.
Sztem is jól játszott, bár vannak akik szerint nem...eszter21 írta:Most tényleg jól játszott és a gólja gyönyörű volt. Meg utána a gólöröm...Enrique írta:Mi is már reménykedünk pár hét óta...eszter21 írta:Én csak most tudtam megnézni a Barcac-Milan meccset,. Ronaldinho gólját kb. 50-szer láttam a számítógépen meg a tvben. Fantasztikus volt. Remélem ez a gól önbizalmat ad neki és úgy folytatja, ahogy a meccs utolsó 10-15 percében játszott.
Most tényleg jól játszott és a gólja gyönyörű volt. Meg utána a gólöröm...Enrique írta:Mi is már reménykedünk pár hét óta...eszter21 írta:Én csak most tudtam megnézni a Barcac-Milan meccset,. Ronaldinho gólját kb. 50-szer láttam a számítógépen meg a tvben. Fantasztikus volt. Remélem ez a gól önbizalmat ad neki és úgy folytatja, ahogy a meccs utolsó 10-15 percében játszott.
Mi is már reménykedünk pár hét óta...eszter21 írta:Én csak most tudtam megnézni a Barcac-Milan meccset,. Ronaldinho gólját kb. 50-szer láttam a számítógépen meg a tvben. Fantasztikus volt. Remélem ez a gól önbizalmat ad neki és úgy folytatja, ahogy a meccs utolsó 10-15 percében játszott.