Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah ez volt, h Reyes a Sevillaból vonul vissza erre rögtön elment az első alkalomal......Joaquinnal is ugyanez lex.És később Yestével.Meek keresek róla képet.Boixos írta:ugyanezt mondta a reyes is, miközben pakolta a bőröndjét és elhúzott londonba.az a frankó, amelyik csapatban a következő szezon első meccsén kifut a pályára.
jól van na! csak vicceltemZsolti írta:Felejtsétek már el Yestét könyörgöm.Nagyon jó lenne a leigazolása,de NEM tudja senki sem leigazolni.
Hányszor kell még mondani,hogy Yestét nem fogja senki sem megszerezni a Bilbaoból...annyi rá az eséy,mint arra,hogy eladjuk Puyolt...tehát semennyi.Barcaforever írta:Én akkor is elnézném Yestét ahogy a balloldalt futkározik Barcamezben.![]()
csak hülyéskedtemBarcaforever írta:Most ha vmi nagyon nagy poént akarnék mondani akkor +kérdezném h mi az Messina?![]()
Komolyan odamegy??![]()
Barcaforever írta:Ohh.Bazz csak azt ne mondd, h Chelsea mert a falnak megyek.Hány százalék ez???Zsolti írta:Hallottátok???Adriano elhagyja az intert!!!
Ohh.Bazz csak azt ne mondd, h Chelsea mert a falnak megyek.Hány százalék ez???Zsolti írta:Hallottátok???Adriano elhagyja az intert!!!
Ez így van.Oszt.társam nagy reálos és ő mindíg azzal póverkedik,hogy a reálról ír mindenki...de látom,hogy ezeket te is hülyesének tarod a nagy részét.Ennek örülök.real_funghi írta:Az a helyzet, hogy a legtöbb hír a Real Madrid csapatáról szól mostanában, és ezeknek kb. 98%-a oltári hülyeség. A bulvársajtó ebből él, sajnos mostmár lassan a "rendes" sportsajtó is.
Ezek a hírek arra jók, hogy nektek legyen min gúnyolódni.
nah LG, lehet izgulnod a haverodért (adriano), és már gondolkozhatsz is az ehhez kapcsolódó hozzászólásodon az antimadridista topicban.[/b]"Fáj a szívem, hiszen fontos volt számomra az Inter, s Milánó a második otthonom. Mégis, ahogy már több alkalommal is mondtam, meg kell tennem ezt a lépést" - fogalmazott a dél-amerikai futballista, aki csütörtökön ünnepelte 23. születésnapját.
Ja...sztem azért keverted a cserekapusunkal.Boixos írta:joaquin, ha rá gondoltál.