Élő közvetítések
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Enrique írta:retek írta:Ha !!!!!erre!!!! az ÉVRE gondolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A 'mindig' pedig 1 hosszabb időtartamot jelöl tudtommal, legalábbis az én szótáramban többet mint 1 év...![]()
Na jó ebbe ne menjünk, nem érdekel, azt írsz amit akarsz.
És grat a csapatnak!! Nagyon jóók voltnuk!!
JÓ ez tény hülyeséget írtam!
Grat a csapatnak!!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
retek, elhiszem hogy flash a 8675345ös betűméret, de ennyire azért nem kellene erőleteni! Nagyon jók voltunk ma!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A 'mindig' pedig 1 hosszabb időtartamot jelöl tudtommal, legalábbis az én szótáramban többet mint 1 év...retek írta:Ha !!!!!erre!!!! az ÉVRE gondolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na jó ebbe ne menjünk, nem érdekel, azt írsz amit akarsz.
És grat a csapatnak!! Nagyon jóók voltnuk!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2005.04.24. 20:57:01-kor.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hú-haEnrique írta:Ha elolvasnád a cikkket a főoldalon, akkor nem mondanál ekkora butaságokat.retek írta:Ezt a Malagát mindig nagyon elverjük.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A Chelseanak sokkal több, nem?Bodi írta:Jó kis bajnoki szezonunk van eddig....retek írta:Még egy gól és 40 es gólkülönbségünk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most van ott a piros! Négyet, srácok!!! Bodi, az as.com-on ott vannak a gólok eléggé [auto_cenzúra] minőségű kképei, ott nézd meg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HAnonymus 2005.04.24. 20:38:42-kor.