Ronaldinho 17nek is nehéz a belépés...Anonymous írta:Remélem sikerült,hiszen kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban(Rivaldo volt iyle,sajnos vele többen is kibasztak,főleg az népművészeti cserépedény vann gaal)
FOREVER RONALDINHO FOREVER BARCA

Ronaldinho 17nek is nehéz a belépés...Anonymous írta:Remélem sikerült,hiszen kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban(Rivaldo volt iyle,sajnos vele többen is kibasztak,főleg az népművészeti cserépedény vann gaal)
FOREVER RONALDINHO FOREVER BARCA
Én inkább azt mondanám,hogy már többet letettek az asztalra,de Ronnie is ezt fogja tenni pár év múlva.LG írta:Ezek nagyobb sztárok szerinted...boggabor írta:Ronaldinhonal sokkal nagyobb sztarokat eladtunk: Laupdrup, Figo,Guardiola, SToichkov,Rivaldo
Öööööööö, igazad van.Lujo írta:Gondoljatok csak bele, hogy miennyire össze tudná rántani a mai mezőnyt (főleg a középmezőnyt), ha a legtöbb csapatban lennének ilyen "élethosszig tartó" szerződések. Viszont nem ilyen fizetési sapkára gondolok. Egy példa csak: mondjuk a RM így magához köti Rault, a Barca Ronniet és így tovább. Viszont ki lehetne kötni (az UEFA részéről), hogy max 1, vagy 2 ilyen szerződés lehet 1 csapatnál. Ez olyan szinten le tudná törni a hatalmas összegű szerződéskötéseket, hogy a kisebb csapatok is közelebb érhetnének a nagyokhoz. De ezt nálam sokkal okosabb embereknek kellene kitalálniuk.
Ezek nagyobb sztárok szerinted...boggabor írta:Ronaldinhonal sokkal nagyobb sztarokat eladtunk: Laupdrup, Figo,Guardiola, SToichkov,Rivaldo
Miért nem inkáb Eto'o???Sztem neki kéne.boggabor írta:Sziasztok megjottem sielesboles vegre dicserhetem Ronnit meg ha 11-gyest hibazott nem ertem mert nem Xavi rugja, de vegre hajt es neha mar szepen is jatszik es kevesett esik szep csak igy tovabb
Igen csak nem voltam bejelentkezveredlions írta:boggabor ezt te írtad?Anonymous írta:nekem nem kell sok csak erezem, hogy akar meg ha rosszul is jatszik es eddig nem eresztem benne az akarast es az alazatott
boggabor ezt te írtad?Anonymous írta:nekem nem kell sok csak erezem, hogy akar meg ha rosszul is jatszik es eddig nem eresztem benne az akarast es az alazatott