Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.09.25. 11:30:31

Na király:)

Figyi Rhynn, engem leginkább most az érdekel, hogy ezt a rovatot hogyan nevezzük el, tehát legyen-e Eurobarca Blog, vagy más nevet kell adni neki ebben a formában.

A megvalósítást Cini ugyanúgy csinálja, ahogy az a visszajátszásnál és az Infónál van, tehát a cikk formában megírt szöveget tulajdonképpen belinkeli ezekhez a pontokhoz. 3 pont lenne, egyszerre így három írás lenne látható, plusz alatta a tájékoztató rész, hogy miként van ez, s hova kellene küldeni az írásokat, ha valaki szeretne...

De most ha valamit másként látsz jónak, azt mondd, én csak egyet tudok, erre biztos nem lesz időm, hogy sokat csináljak vele. Max fölteszem azt szevasz. Tehát ha valamit máshogy oldanál meg, arra is gondolj, hogy legyen aki csinálja. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.25. 11:24:28

Ez a téma érdekelne engem is. Ha bámiben tudnék segíteni szívesen felajánlom szolgálataim, pl a beérkezett írásokat átnézem helyesírásilag és azért valamennyire tartalmilag is (de persze inkább előbbi a fontos, mert mindenki mondja el a véleményét, max fogalmazásbeli problémát orvosolnék, de az mondjuk vehető a helyesírás fogalomba), és akkor azt küldeném tovább valamelyikőtöknek, és akkor már neki nem lenne gondja ezzel a részével. Illetve nekem is segítene az írásban.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.09.25. 11:13:53

Na de most akkor mit csináljunk, hogyan csináljuk?
Az nem rizikós, hogy most egy-két emberen áll, hogy érkezik-e oda valamilyen anyag? Csak mert nyilvánvaló, hogy neked pl ezer más dolgod van, így előfordulhat, hogy nem lesz rá időd. Azt meg nem akarjuk, hogy elhaljon.

A magas igényekről szólva, ezzel tisztában vagyok, hogy ez más terület, és hagyni kell a szubjektivitást. Hagynám is, csak azt nem akarom, hogy durva helyesírási hibákkal kerüljenek ki anyagok. Ennyiben lenne csak cenzúra. Ez még nem a vélemény korlátozása.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.25. 11:10:10

De ugy megoldható, h lesz egy fo vonulata a cikkeknek, melle meg a szerkeszto berakja a jobb olvasoi cikkeket, esetleg kommentarral.

emellett lehetne mondjuk hetente osszevagni benne ertelmes forumos hozzaszolasokat, kepeket, stb.

plusz mondjuk irnek olyat is, ami nem Barca, csak kapcsolodik. Pl. mi tortent a kovetkezo ellenfelnel, mit jatszott, hogy all a csapat.

plusy mondjuk interju 1 1 forumoyoval, esetleg madridista syerkesytokkel, minden, ami erdekes lehet,
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.25. 11:04:16

Próbálok 5 helyett 6 részre szakadni és akkor lesz egy cikkíró rhynn is.

ez így nem egészen blog de megoldható.

általában van 1 blogger, aki rendszeresen irogat. Emellett lehetnek vendégbloggerek is, akik besegítenek.

amit te írsz az kb az olvasói rovat lehetne.

blogokban nem elsődleges a hejesírás, inkább a szubjektív vélemény leírása.

érdekelne ez a rovat, ha gondolod szerkesztem is az elehén ,s majd meglátjuk.

figyelmeztetlek, h a blog nehezen fér bele az általad támasztott magas igények keretébe, de ha elkülönül az ujságtól, nem lehet gond. (ez most nem bántás volt, egyetértek ezzel a magas szinvonalú, objektív újságírással, de mellette elférhetne ez is.)
Rhynnblog:
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.09.25. 01:23:55

Beszéltem Cinivel erről a dologról, azt mondta elvileg menni fog gyorsan.
Úgyhogy a terv az, hogy a videóajánló alá beteszünk egy Eurobarca Blog területet. Na most én egyáltalán nem vagyok tisztában a blogokkal különösebben engem nem érdekelnek, ezért kérek segítséget.

Az én elképzelésem az, hogy ide még olvasók is írhatnak, ha az általunk megadott e-mail címre elküldik az irományukat, s mi jónak is találjuk azt fogalmazásban, helyesírásban. Ezen túl pedig ugye az írók közül, aki akar, megoszthatja a maga véleményét a néppel itt is. De kérdem én, ebben a formában ez így egy Blog :?: Mert kételkedem, hogy nem teljesen. MÁr csak az elnevezés miatt sem mindegy... De ha valakinek van ötlete, meg felvetése ezzel kapcsolatban az írja mielőbb!
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.09.24. 19:46:52

Figyi, Rhynn!

Ha írsz a továbbiakban, légyszi az óraelőreállítást csak néhány nappal előre tedd. Mert valamiért a rendszer nem engedte nekem, hogy a 2008-at visszaállítsam 2007-re. Így pedig hiába tettem be újabb cikket, nem csúszott lejjebb, tehát le kellett szednem, és újra föltenni a tiedet a mai dátummal.
Úgyhogy csak napot állíts, az is bőven elég. Köszi :)
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.09.24. 16:35:04

Köszi a cikkeket!
A célkeresztbent ma este rakom majd be, akkor is olvasom el, de tuti, hogy jó, mert írtál eleget róla.

Tulajdonképpen lehetne csinálni egy blogos részt a videóajánló sorába. De nem tudom, hogy Cini mennyire elfoglalt, illetve, h ez milyen gyorsan lenne meg, mert most van munkája bőven. Mindenesetre megkérdezem.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.24. 13:57:27

Célkeresztben: Giovani Dos Santos
A Barca második mexikói labdarúgója

Az FC Barcelona utánpótlásának újabb ékköve, Giovani Dos Santos, még csak 18 éves, de már a katalán csapat nyerő lapjai között tartják őt számon. A Barca szurkolók, és a futballbarátok már évek óta ismerik a nevét, de igazán csak az idei nyáron robbant be a köztudatba az ifjú mexikói tehetség.

Giovani 1989. május 11-én látta meg a napvilágot Monterreyben, Mexikóban. Édesapja, a brazil Gerardo Dos Santos „Zizinho” szintén labdarúgó volt, a pályafutása csúcsán mexikói klubokban, a Club América és a Club Monterrey csapatában szerepelt az 1980-as években. Édesanyja, Liliana Ramírez de Dos Santos, mexikói születésű. Gionak két testvére (és két féltestvére is) van, az idősebbet Edernek, a fiatalabbat Jonathannak hívják, aki szintén a Barcában focizik, jelenleg a Juvenil B keretéhez tartozik.

Giovani karrierje a saját apja által alapított, Monterreyben található, „São Paulo” névre keresztelt focisuliban kezdődött, ahol sokáig maga Zizinho edzette őt és társait. 2001-ben a São Paulo iskola csapata részt vett egy tekintélyes ifjúsági tornán az USA-ban, ahol Gio kiemelkedő teljesítményének köszönhetően aranyérmet szereztek az U12-es korosztályban.
A sikeres egyesült államokbeli próbatétel után Zizinho úgy látta, a fia készen áll arra, hogy feljebb lépjen egy szintet, ezért próbajátékra ajánlotta őt a mexikói elsőosztályban szereplő Club Monterreyhez, ahol látva képességeit, rögtön szerződést ajánlottak neki, amit természetes el is fogadtak Giovaniék.

Viszont nem sokáig kergette a labdát abban a klubban, ahol édesapja is játszott korábban, de minden bizonnyal se Gio, se Zizinho nem bánja ezt, hiszen egy európai sztárcsapat vetett szemet a fiatal tehetségre. Történt ugyanis, hogy a mexikói csapat Franciaországba kapott meghívást egy nemzetközi utánpótlás kupára, ahol megmérkőztek egymással a Club Monterrey és az FC Barcelona fiataljai is, és Giovani játéka annyira lenyűgözte a katalánok vezetőit, hogy a torna után le is igazolták őt, így a 2002-es szezont már a Barca akadémiáján kezdhette meg az ifjú tehetség.
Kezdetben a saját korosztályában szerepelt, de gyorsan lépkedett felfelé a ranglétrán, és 3 év alatt eljutott a Juvenil A csapatába, ami a Barca B előkapujának számít.

2005-ben bekerült a perui U17-es Világbajnokságra utazó mexikói válogatott keretébe, ahol Dos Santos vezérletével fantasztikus eredményt ért el a közép-amerikai gárda. A csoportjukból a 2. helyen jutottak tovább (Törökország fiataljai hibátlan teljesítménnyel végeztek az első helyen), és így elméletileg nehezebb ellenfelet kaptak a továbbiakban, mintha az élen zártak volna, de így is könnyedén jutottak el a döntőig, ahol az elsőszámú favoritnak számító Brazília várt Giovaniékra. A brazil csapatban olyan játékosok szerepeltek, mint például a jelenleg a Real Madridban szereplő Marcelo, az Arsenalban játszó Denílson, a Sporting Lisszabonban lévő Celsinho vagy éppen a manchesteri Anderson, ennek ellenére kiütéses, 3-0-s győzelmet aratott Mexikó.
Bár Dos Santos nem szerzett gólt a világbajnokságon, mégis neki ítélték oda a VB 2. legjobbjának járó „Adidas Silver Ball”-t (a brazil Anderson lett az első).

A perui sikerei után Giovani visszatért Barcelonába, a Juvenil A keretéhez, és ott folytatta az érmek gyűjtését. A Barcával megnyerték a regionális kupát, ami feljogosította őket arra, hogy részt vegyenek a 2006-os országos ifjúsági Copa del Rey küzdelmein, ahol szintén nem találtak legyőzőre, így elhódították a nemzeti kupát is, ami nagyban Gio kiváló formájának volt köszönhető.
Az aranyérem mellett egy számára sokkal fontosabb dolgot is elért, hiszen felhívta magára Frank Rijkaard figyelmét is, aki 2006 nyarán fel is hívta őt a Barcelona felnőtt csapatához, hogy velük együtt készüljön az előszezon során. Július 28-án, a dán AGF Aarhus elleni felkészülési mérkőzésen sor került Dos Santos bemutatkozására is a nagyok között, bár egyelőre még csak barátságos találkozón, sőt, a fiatal mexikói nyitotta a gólgyártást a 3-0-ra végződő meccsen egy pazar lövéssel.
Ugyan az előszezon befejeztével Giovanit még visszaküldték a Barca B keretéhez, de ekkor mindenki tudta már, hogy nem sokáig kell a tartalékok között szerepelnie, és 1-2 éven belül végleg felkerülhet az „A” keretbe.

A 2007. június 30-án kezdődő U20-as labdarúgó világbajnokság újabb fontos állomása Gio pályafutásának. A még mindig csak 18 éves játékos a két évvel idősebbek között is kiemelkedő karakternek számított, nem véletlenül viselhette a 10-es mezszámot, igazi vezére volt a mexikói csapatnak.
Már a VB előtti selejtezők során is segítette az utánpótlás válogatottat, 2 gólt szerzett a kvalifikációs mérkőzéseken, de az utolsó meccsen, Costa Rica ellen nem léphetett pályára, ugyanis összegyűltek a sárga lapjai, ami 1 találkozóra szóló eltiltást jelentett. Ennek ellenére a mexikói gárda 1-1-es döntetlent ért el, ami azt eredményezte, hogy részt vehetett az U20 VB-n a közép-amerikai nemzet.
A Kanadában megrendezett világbajnokságon a C csoportba kaptak besorolást, ahol Gambia, Portugália és Új-Zéland válogatottja ellen kellett farkasszemet nézniük. Dos Santos és Mexikó első ízben Gambia csapatával csapott össze és aratott, könnyed 3-0-s sikert, a találkozó első gólját, pedig Gio szerezte szabadrúgásból. A csoport rangadóján, Portugália ellen is szép élményekkel gazdagodott, a 2-1-es győzelem mellé egy újabb gólt könyvelhetett el, ezúttal büntetőből vette be az ellenfél kapuját. Végül Új-Zéland ellen, már a biztos továbbjutás tudatában, pihentette őt a kapitánya, nem lépett pályára, de így is sikerült megőrizni a hibátlan teljesítményt, és 9 ponttal a C csoport élén végzett a mexikói válogatott.
A nyolcaddöntőben Kongóval találta szemben magát Mexikó együttese, Gio visszatért a kezdőcsapatba, újfent gólt szerzett büntetőből, és végül 3-0-ra nyerték meg a meccset.
Már sokan végső esélyesként emlegették Giovaniékat, így nem meglepő, hogy előrehozott finálénak nevezték a negyeddöntőben kialakult Argentína – Mexikó párosítást. A találkozó nem Dos Santos álmainak megfelelően alakult, Argentína 1-0-ra megnyerte a mérkőzést, és Gio sem tudta azt a kiváló játékot nyújtani, amit a VB előző meccsein mutatott, így búcsúzni kényszerült a mexikói válogatott.
Ezzel együtt a döntő után Dos Santost választották az U20-as világbajnokság 3. legjobb játékosának, nála csak a végső győztes argentin válogatott két játékosa kapott több voksot (az első Sergio Agüero, a másodig Maximiliano Moralez lett).

Az utánpótlás VB után nem sok ideje volt Giovaninak a pihenésre, de aligha bánta ezt az ifjú támadó, ugyanis az előző nyárhoz hasonlóan, a 2007/08-as előszezont is a Barcelona felnőtt csapatával tölthette. Frank Rijkaard vele együtt összesen 7 fiatal játékost hívott el a Barca skóciai edzőtáborába, ahol néhányan, mint például Gio is, játéklehetőséghez is jutottak az első két felkészülési mérkőzésen. Dos Santos élt is a lehetőségével, mindkét meccsen remekül játszott, és a második találkozón, a Hearts ellen a kapuba is betalált.
A Barcelona, Gioval együtt, továbbutazott Ázsiába, és a mexikói támadó ott folytatta, ahol Skóciában abbahagyta. Mind a három távol-keleti barátságos mérkőzésen gólt szerzett, így az előszezon legeredményesebb játékosa lett, emellett végig kiválóan teljesített.
Nem volt kérdéses, hogy a 2007-es nyár után már nem kell visszatérnie a Barca B csapatához, hanem végleg a felnőtt gárda játékosa marad, sőt mivel augusztus 29-én a spanyol állampolgárságot is megszerezte, már minden akadály elhárult a hivatalos mérkőzésen való bemutatkozás elől is.
Nem is kellett sokáig várnia Giovaninak, ez első adandó alkalommal, szeptember 2-án, az Athletic Bilbao elleni bajnokin pályára is küldte őt Frank Rijkaard, a 60. percben Thierry Henry helyére álhatott be.
Sőt, nem csak a holland edző adta meg a debütálás lehetőségét Dos Santosnak, hanem a mexikói felnőtt válogatott szövetségi kapitánya, Hugo Sánchez is. Ugyanis 2007. szeptember 9-én Panama ellen bemutatkozott a mexikói nemzeti válogatottban is, majd 3 nappal később Brazília elleni barátságos meccsen is pályára léphetett.

Miden bizonnyal emlékezetes marad számára az elmúlt néhány hét, hiszen biztos helyet szerzett magának az FC Barcelona felnőtt keretében, debütált a spanyol élvonalban és a Bajnokok Ligájában, és bemutatkozott a mexikói válogatottban is.
Giovani egy óriási tehetség, minden képessége és lehetősége megvan ahhoz, hogy a világ egyik legjobb játékosává váljon, és még mindig csak 18 éves…

Adatlap:

Név: Giovani Alex Dos Santos Ramírez
Születési hely: Monterrey, Mexikó
Születési idő: 1989. 05. 11.
Magasság: 174 cm
Súly: 77 kg
Mezszám: 17
Poszt: Támadó

Klubjai:
2001 – 2002 FC Monterrey (utánpótlás csapat)
2002 – 2007 FC Barcelona (utánpótlás csapatok)
2007 - FC Barcelona (felnőtt)

Mexikói válogatott:
2007- (2 mérkőzés/0 gól) – (2007-09-24-ei adat)

Eddigi sikerei:
2005. U17-es Világbajnokság győztese
2005. U17-es VB, Silver Ball
2007. U20-as VB, Bronze Ball
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.24. 13:45:31

rhynn írta: Assulin nem játszott?

Utána tudsz nézni, ohgy tényleg igaz-e, hogyha valaki 5 meccsen pályára lép az "A" csapatban, nem mehet a B-be? Fifa Managerbe így van...
Helló, Rhynn!
Nem játszott Assulin, úgy látszik, egyelőre nem számol vele Guardiola.

Én még nem hallottam ilyen szabályról, nem is találtam róla most semmit. Annyit tudok, hogy ha valaki a felnőttcsapatban 25-nél magasabb mezszámban játszik, akkor utána pályára léphet a Barca B-ben is. Ezért kapta Bojan a 27-es mezt.
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.24. 08:29:15

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 01107.html

Beraktam 2008 jan1-gyel, légyszi formázd meg, Iván!
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.24. 08:27:15

Iván:

Egy új fület nem raknátok be valahova alulra? Amilyen a camp nou-s. lehetne egy olyan "Barca Blog" vagy hasonló, ahol a cikkírók értékelhetnének dolgokat, leírhatnák a véleményüket ill. ha valaki jönne cikkírónak, oda írhatna 2-3 próbacikket, s ha működik, meg olvassák az emberek, akkor lehetne felvenni cikkírónak?

Próbálok cikket keresni, s fordítgatni.
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.24. 08:25:37

Taibi írta:A Barca B meccsét megírom majd, de most nem érek rá, úgyhogy lehet, csak este lesz meg a cikk. (amúgy nyertek 3-2re.)
:)
Assulin nem játszott?

Utána tudsz nézni, ohgy tényleg igaz-e, hogyha valaki 5 meccsen pályára lép az "A" csapatban, nem mehet a B-be? Fifa Managerbe így van...
Rhynnblog:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.23. 18:29:56

http://www.fcbarcelona.com/web/castella ... 01091.html

Győzelem a Miniestadiban
3-2-re nyert a Barca B

Az FC Barcelona B csapata a második hazai mérkőzését is megnyerte, a Blanes ellen győztek 3-2-re a katalán fiatalok. A találkozó irányítását végig a kezében tartotta a Barca B, a szoros végeredmény ellenére magabiztos volt a siker a negyedik forduló nyitómérkőzésén.

A találkozó elején több helyzet is adódott a Barca B előtt, viszont sem Eneko, sem Abraham nem tudta kihasználni azokat, de így sem kellett sokáig várni az első gólra, a 15. percben egy Victor Vázquez szabadrúgás után Dimas szerezte meg a vezetést (1-0).
A 22. percben már többen úgy gondolhatták volna, hogy eldőlt a találkozó, ugyanis növelte az előnyét a Barcelona B Victor Vázquez góljával (2-0), de hamar gondoskodtak róla a Blanes játékosai, hogy ismét szoros legyen a meccs, a második katalán gól után 2 perccel szépíteni tudott Cristian (2-1).
Az első félidő hátralévő részében már nem esett több találat, nem engedte ki a kezéből az irányítást Pep Guardiola csapata, ám ők sem tudtak komoly lehetőséget kialakítani, így egygólos vezetéssel vonulhattak az öltözőbe a játékosok.
A második félidőben sem változott a meccs képe, a Barca B játszott továbbra is fölényben, amit az 55. percben sikerült is gólra váltani Abraham remek találatával (3-1). De ahogy az első félidő során is történt, most is ki tudta használni a Blanes a gól utáni ünneplés okozta figyelmetlenségeket, és három perccel később újra egygólosra csökkentették a különbséget Suárez révén (3-2).
A második szépítő találat után Guardiola úgy döntött, hogy átszervezi a csapatát, és a kezdeti 3-4-3-as rendszerből átállt a tradicionális 4-3-3-as taktikára. Pep számításai beváltak, bár újabb gólt nem szerzett a csapata, de nem is kapott, így a találkozó 3-2-es végeredménnyel zárult.

2007. 09. 22.
Miniestadi, Barcelona

FC Barcelona B – Blanes 3-2 (2-1)

FC Barcelona B: Oier, Víctor Sánchez, Botía, Espasandín, Xavi Torres, Dimas, Abraham, Vázquez, Jeffren (Pedrito), Guerra (Rueda) és Eneko (Fali)

Blanes:
Jaime, Serrano, Diego, Robert, Suárez, Melero, Cristian (Blasco), Guso (Batanero), Abraham, Carmona és Sarabia (Guitart).

Gólok:
1-0 Dimas (15’)
2-0 Vázquez (22’)
2-1 Cristian (24’)
3-1 Abraham (55’)
3-2 Suárez (58’)

5. forduló: 2007. 09. 30. Mataro – Barcelona B
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.23. 14:34:44

A Barca B meccsét megírom majd, de most nem érek rá, úgyhogy lehet, csak este lesz meg a cikk. (amúgy nyertek 3-2re.)
:)
Kép
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.09.20. 21:05:06

Köszi, Tibi, ismét hibátlan 8) Az alcímet sajna meg kellett változtatnom, mert nem fért ki :) , a címet korrigáltam kicsit, hogy folyékonyabb legyen.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.20. 19:33:20

Az fcbarcelona.cat-ról, két cikkből összeollózva:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 01650.html
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 01651.html

Sikeres BL-nyitány utáni nyilatkozatok

Laporta, Rijkaard és a játékosok is elégedettek

Sikeresen vette az első akadályt a Bajnokok Ligája idei kiírásában az FC Barcelona, magabiztosan, 3-0-ra verte el az elsőszámú francia alakulatot, az Olympique Lyont.
A mérkőzés után szinte minden érintett megszólalt a találkozóval kapcsolatban a katalánok oldaláról, kifejezte elégedettségét Joan Laporta, Frank Rijkaard és a játékosok többsége is. Mindnyájan egyetértettek abban, hogy a csapat remek teljesítményt nyújtott az összecsapáson, és hogy a Lyon elleni siker egy lökést adhat az együttesnek, ami különösen fontos, így a Sevilla elleni rangadó előtt néhány nappal.

A teljesség igénye nélkül néhány nyilatkozat:

Joan Laporta:

„Szeretnék külön gratulálni a játékosoknak egyenként, külön a csapatnak és külön az edzőnek. Jól játszottak, keményen küzdöttek és nyertek. Szenzációs meccs volt.”
„Boldog vagyok, hogy Thierry Henry is gólt szerzett, szüksége volt erre a találatra, neki is lökést adhat ez.”

Frank Rijkaard:

„Örülök, hogy jól játszottunk, és örülök annak is, hogy a közönség buzdította a fiúkat. Szükségünk volt arra, hogy a nézők végig együtt éljenek a játékkal.”
„Csapatként küzdöttünk, mindenki kivette a részét a győzelemből, még a lecserélt játékosok is.”
„Giovani megmutatta, hogy bármilyen mérkőzésen lehet rá számítani, mindig segíteni tudja a csapatot. Fiatal kora ellenére akár kezdőként is megállná a helyét a Barcában.”

Xavi:

„Nagyon jó eredményt értünk el, fontos a nagy gólkülönbség.”
„Megmutattuk, hogy talpra tudunk állni, és folyamatosan fejlődünk.”
„A védelmünk remekül működött, és a középpályán is végig uraltuk a játékot.”
„Remélem, megnyerjük a klub történetének 3. BL serlegét is!”

Messi:

„Nagyon fontos volt ez a győzelem, mert eddig nem hoztuk azokat az eredményeket, amiket elvártunk volna magunktól, és amiket a szurkolóink is elvártak volna tőlünk.”
„Jó benyomást keltettünk egy nehéz ellenfél ellen.”
„A gólom nagy részben Iniesta mesteri munkájának köszönhető.”

Iniesta:

„Nem volt könnyű meccs, de a csapat uralni tudta a játékot a mérkőzés egészén.”
„Erős ellenfél volt a Lyon, nem könnyítették meg a dolgunkat.”
„A legfontosabb a csapat megfelelő hozzáállása volt, egységesek voltunk.”

Milito:

„Jól éreztem magam a pályán, szerencsére nem volt sok dolgom.”
„A ma esti eredmény nagyon fontos a csapatnak is és nekem is, hiszen ez volt az első BL meccsem.”
„Végig nyomás alatt tartottuk a Lyont, nem engedtük, hogy a saját játékukat játsszák.”

Dos Santos:

„Boldog vagyok, hogy debütálhattam a Bajnokok Ligájában is, régóta álmodoztam erről.”
„Sokat dolgoztam ezért a pillanatért. De folytatom a munkát, hogy továbbra is élvezhessem Rijkaard bizalmát.”
„A szurkolók végig támogattak minket, fontos hogy ez az egész szezon során fennmaradjon.”
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.20. 18:22:44

Drigo írta:
rhynn írta:Igen, de Henryt nem egy szezonra vettük ennyi pénzért.

legalább egy három szezonra maradnia kell meg hát Laporta kedvence.

Bár azzal már nem számoltam, hogy vélhetően jövőre is lesz egy sztár igazolás, a kérdés hogy kicsoda. Diego (Werder) pl. nagyszerű lenne.
Akkro szépen sorban. Henryben valóban vaan még több év is akár, de a fiatalokban még több! Ha tökéletes világban élnénk azt mondanám, akár 10 év, de ezt mondtuk/gondoltuk Ronaldinhóról Eto'óról is, aztán mi lett belőle...

Diego tényleg nem lenne rossz ötlet!, bár engem kicsit félelemmel tölt el az a tény, hogy a német bajnokságban ennyire berobbant, a portugálban meg nem annyira találta meg a számításait, jó nem ugyanaz volt a szituáció. De ilyen kérdésekre minden esetben csak akkor kapunk választ, ha már van kézzel fogható az eredmény, legyen az pozitív, vagy negatív, magyarul ha már leigazoltuk. De Diego jó ötlet!

Nem gondolkozol azon, hogy újra megpóbáld a kerekasztalos topicot? Azóta szerintem jött jópár idősebb srác, akikkel sztem már lehetne komolyabb témákról is beszélni, mert azért valljuk be ekkora átlagéletkor mellett azért nehéz azt várni, hogy egy ilyen komolyságú téma sikeres legyen, ami ebben az esetben nem a látogatottságot takarja, hanem inkább a minőségi társalgást. Engem legalábbis komolyan érdekel ez a dolog, és azért remélem, hogy vannak még mások is.

Én pl azóta is olvasom businessgroup.hu-t, és természetesen a hírlevelekre is feliratkoztam.
Gondolkodom rajta, jövő hét elején visszatérünk.
Rhynnblog:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.20. 16:48:15

rhynn írta:Igen, de Henryt nem egy szezonra vettük ennyi pénzért.

Bár azzal már nem számoltam, hogy vélhetően jövőre is lesz egy sztár igazolás, a kérdés hogy kicsoda. Diego (Werder) pl. nagyszerű lenne.
Akkro szépen sorban. Henryben valóban vaan még több év is akár, de a fiatalokban még több! Ha tökéletes világban élnénk azt mondanám, akár 10 év, de ezt mondtuk/gondoltuk Ronaldinhóról Eto'óról is, aztán mi lett belőle...

Diego tényleg nem lenne rossz ötlet!, bár engem kicsit félelemmel tölt el az a tény, hogy a német bajnokságban ennyire berobbant, a portugálban meg nem annyira találta meg a számításait, jó nem ugyanaz volt a szituáció. De ilyen kérdésekre minden esetben csak akkor kapunk választ, ha már van kézzel fogható az eredmény, legyen az pozitív, vagy negatív, magyarul ha már leigazoltuk. De Diego jó ötlet!

Nem gondolkozol azon, hogy újra megpóbáld a kerekasztalos topicot? Azóta szerintem jött jópár idősebb srác, akikkel sztem már lehetne komolyabb témákról is beszélni, mert azért valljuk be ekkora átlagéletkor mellett azért nehéz azt várni, hogy egy ilyen komolyságú téma sikeres legyen, ami ebben az esetben nem a látogatottságot takarja, hanem inkább a minőségi társalgást. Engem legalábbis komolyan érdekel ez a dolog, és azért remélem, hogy vannak még mások is.

Én pl azóta is olvasom businessgroup.hu-t, és természetesen a hírlevelekre is feliratkoztam.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.20. 15:03:55

Iván!

Beleraktam még két bekezdést, talán így érthetőbb az, amit el akarok mondani.
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.20. 13:20:33

Drigo írta:rhynn!

Tetszik az írásod nagyon, jó, hogy beletetted a jövő csapatához a jövő nyár kifejezeést, mert Henry már nem annyira a jövő, mint az említett másik három játékos, de így tökéletes :wink:

Csak egy kis szösszenet tőlem.
Igen, de Henryt nem egy szezonra vettük ennyi pénzért.

Rhynnblog:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.20. 13:17:13

rhynn!

Tetszik az írásod nagyon, jó, hogy beletetted a jövő csapatához a jövő nyár kifejezeést, mert Henry már nem annyira a jövő, mint az említett másik három játékos, de így tökéletes :wink:

Csak egy kis szösszenet tőlem.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.09.20. 12:46:01

Z. Iván írta:Erősen szubjektív valóban, ezzel együtt nekem tetszik, ha mindennel nem is értek egyet. Inkább Blogba való lenne, de fölteszem nemsoká, mert elég jó. Az első mondatban Fényest vagy fölényest akartál írni? :D Végülis mindkettő jó, de dönts te :)
Fölényes. .)
Rhynnblog:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.20. 11:41:49

Neeskensről írok egy szösszenetet...
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.09.20. 11:21:12

Oks, Tibi, várom :) Ahogy sikerül, ezzel nem szabad kapkodni, hogy érdekes legyen. Ha máshoz is akarnál, csak bátran :D
Lezárt