geridoss írta:Ennyi volt a Videoton. Hát ez siralmas, komolyan mondom, nevetséges!
Idén nem valószínű, hogy lesz magyar csapat európai kupában :S
Valami egészen borzalmas volt amit a Vidi nyújtott este!
Az előző meccsen még úgy ahogy tudtak vmit kezdeni a szlovénokkal, de most már értem, hogy miért csak egyszer támadtak a mariboriak az előző meccsen, mert nem volt többre szükség.
Egyébként ne várjatok sokat a Lokitól se! A jövő héten meg fogjuk látni, hogy egy komoly csapat ellen milyen árat kell fizetni a taktikai felkészületlenségért, illetve a passzjáték hiányáért.
Olvasgattam a válogatott topic-ot, és nekem még rosszabb érzéseim voltak az észtek ellen. Nemhogy a támadásépítés katasztrófa, de még az
alibi passzok sem mentek!! Mit várunk, őszintén? Csodát? Azt lehet várni, de a Basel ellen nem fog jönni, az tuti!
A Győrt nem láttam még a nyáron játszani, de nagyon kétlem, hogy jobb csapat lenne, mint tavaly. Márpedig akkor "vérengzés" lesz azon a meccsen, és nem a győriek győzelmével. Az a párharc még esélytelenebb, mint a Loki-Basel.
Írom mindezt úgy, hogy a Lokival szimpatizálok! Csak éppen muszáj reálisan nézni a helyzetet! A realitás pedig azt mondatja velem, TAVALY ÓRIÁSI SZERENCSÉJE VOLT A DVSC-NEK! Az idei kiesés pedig megmutatja majd, hogy hol a helyünk, sajnos.