Nekem tetszik az összeállítás, kb. ilyet gondoltam ki a Betis elleni meccsre, bár ugye az erős csapattal is kikaptunk. Jorquera végre lehetőséget kap, arra fel kell készülni, hogy néha Valdés sem védhet a bajnokikon és kell a meccsrutin, emellett harcra kell késztetni a kapusokat, nehogy a Viki elszálljon magától - mert erre lehet hajlamos. Oleguer középre vélhetően nem fog beférni a szezonban, ezért teszteli Rijkaard, bár helyére én inkább Damiát állítanám. Puyol az alapkő, minden meccs letéteményese, a szezonban legalább 50meccsen fog játszani, kihagyhatatlan. Márquez össze kell szokjon Puyollal, bár tavaly néha visszalépett erre a posztra, de hibák is voltak a játékában, azt várjuk tőle, amit a kp-n nyújtott. Gio-nak kell a játék, az önbizalom, mert ez megtépázódott. Gabrit valahogy kakukktojásnak érzem, inkább a jobbszélen lenne jó, de lehet idén úgy fog járni, mint Gerard López és a kevés lehetőség miatt el fogja hagyni a Barcat, én itt Ezquerronak szavaznék bizalmat, áttéve a jobb oldalra, de ő sérült. Edmilson egyértelmű, meg kell állítania a Juve támadásépítéseit és ugyanez vár rá a ligában is. v.Bommel most szervezheti a játékot, Iniestaval együtt, jó hogy lehetőséget kapnak, Messi végre a kezdőben!? reméljük többet játszik, mint a magyarok ellen

) bár tudjuk, hogy az kisiklás volt (ezt már túltárgyaltuk) Larsson újra egészségesen szállíthatja a gólokat és Eto'o-nak is kell majd néha pihennie, talán még Maxi hiányzik, de remélem csereként lehetőséget kap.
Kár, hogy nem láthatjuk, ki az a Chiellini a Juveban?