Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Felejtsd el" a cselezést!Idén kellenek gombok amik a Right Sticket helyettesítik!Szval kéne még 2 kéz és lehetne nyomni!Gyors irányváltásokkal, illetve ha mégis van +kezed akkor LT+irány+Right Stickről kombók kellenek cselekhez!Ezekkel lehet C.Ronaldo sarkalást, vagy sarokkal átemelés, Elasticot, mindent csinálni!De ha tévedek szóljatokKardi írta:Engem az érdekelne, hogy pontosan hol és hogyan is lehet beállítani a PES 11-ben a cselezést, illetve, hogyan tudom ezt egészen pontosan akkor most használni!? Előre is köszi a választ!
Hát igen az árak eléggé röhejesek. Én Ashley Young-ot 2 millióért hoztam el. Nem baj hogy olcsók de furcsa. Egyébként 1-2 meccs kellett a játékbalendüléshez. A BaL eddig nem nagyon tetszik. Inkább a Pes2010-ben játszok BaL módban.Kardi írta:Kezdtem egy ML-t a Barcával...egyből hatalmas fail a PES11-ben: Cristiano Ronaldo 20millióért az enyém!![]()
íme: http://i51.tinypic.com/z65nc.jpg
Az nem nagyon változott...eddig csak akkor voltak gólok ha én lőttem, Almeira leigazolt. Felkészülési meccseken betaláltam a Werder ellen meg a Sparta ellen, bajnoki meccsen még csak 1en játszottam a 3-ból, de végre nem a 60.percben hoznak le hanem amikor már fáradt vagy...akár végig is tudom játszani a meccset.sjd írta:Become a Legendben már sikerült felülemelkedni a mournihoi alapelveken? Azaz vannak végre gólok is a meccseken?Kardi írta:
(még nem tudtam felrakni helyhiány miatt)
Köszönöm, küldtem a pü-ben!Bob_Marley írta:Küldtem privát üzenetetZS10 írta:Valaki tudna betenni egy linket, hogy honnan lehet gyorsan leszedni a PES 11-et?
Köszönöm!
Küldtem privát üzenetetZS10 írta:Valaki tudna betenni egy linket, hogy honnan lehet gyorsan leszedni a PES 11-et?
Köszönöm!
Nyugi a PES sokkal jobb!EA-nél a ytadionban bohóckodás a meccs elején a szánalmsa kategória + grafika is jobb a Konaminál, meg passzolás + szabálytalanságsoadroli írta:Engem a kameraállás idegesít. Kipróbáltam mindet,de tök sz*r az összes.
Amúgy jó game lett, de a fifa mégjobb.
Bár nálam ki kell kapcsolni a virusirtot, hogy menjen a gém. Hmm.Bob_Marley írta:Köszi, akkor felteszem, csak most hogy utána olvastam, s vírusos, megállt bennem az ütő!Mert annyit nem ér, hogy 2 napig telepítgessem a Microsoft csodás termékét.....
Köszi, akkor felteszem, csak most hogy utána olvastam, s vírusos, megállt bennem az ütő!Mert annyit nem ér, hogy 2 napig telepítgessem a Microsoft csodás termékét.....Danka00792 írta:Hát sajnos már letöröltem a fájlokat, amiket felkell tenni, de gyorsan jön onnan is, és lehet felváltva is szedni tehát 1-et erröl a tárhelyröl 1et a másikról.Bob_Marley írta:Meg tunnád tenni, hogy egy fileban felteszed valamilyen tárhelyre, meg írták kommenteknél, hogy vírusos, is that true?
Egyébként jelzett nekem is a virusirtom, én kikapcsoltam amig feltettem.De nincs semmi gáz.
Ha elakadsz a telepitésnél irj aztán segitek.
Hát sajnos már letöröltem a fájlokat, amiket felkell tenni, de gyorsan jön onnan is, és lehet felváltva is szedni tehát 1-et erröl a tárhelyröl 1et a másikról.Bob_Marley írta:Meg tunnád tenni, hogy egy fileban felteszed valamilyen tárhelyre, meg írták kommenteknél, hogy vírusos, is that true?
nekem 4-5megával jött, épp most telepítem!S.Agüero írta:Jön nekem is lefele az egész verzió, várom már milyen lesz.
Csak az a bibi, h 200/kbs-el jön, az meg elég gyatra.
Hallom itt, h valaki 700-al szedi.![]()
![]()
Reggelre lejön, szóval holnap ki is próbálom.
![]()
Meg tunnád tenni, hogy egy fileban felteszed valamilyen tárhelyre, meg írták kommenteknél, hogy vírusosDanka00792 írta:
Na, én felraktam ezt a patchet. Nekem jónak tünik igy elsőre, igazolások jók, csapatneveket is átirogatták. Jó lesz ez amig valami komolyabb nem jön.Telepítés se vészes, le van irva az oldalon egyszerüen.
Azt megköszönném.Bob_Marley írta:Ha kell szívesen tudok küldeni meghívót külföldi torrent oldalra, van még 3, s ott nekem 2,5 mbittel sűvített lefele!S.Agüero írta:Jön nekem is lefele az egész verzió, várom már milyen lesz.
![]()
![]()
Ha kell szívesen tudok küldeni meghívót külföldi torrent oldalra, van még 3, s ott nekem 2,5 mbittel sűvített lefele!S.Agüero írta:Jön nekem is lefele az egész verzió, várom már milyen lesz.
![]()
![]()
Hát úgy néz ki előre ittam a medve bőrére ahogy mondani szokták, mert ezen kívül nincs más Patch ami javítja a dolgokat, pedig megjelenés után szinte órákkal már szokott lenni, de én nem találtam de biztos, hogy pár nap és a Pes-Edit Team kiad valami frankó kis dolgot!barca tomi írta:Bob_Marley: Légyszives belinkelnéd nekem azt a működő patchet, ami a csapatneveket (és esetleg a késői átigazolásokat) változtatja meg?
http://www.pes-patch.com/2010/09/pesedi ... h-0-1.html
Én ezt szedtem le, de nem biztos, hogy jó, ahogy írtad, meg hát nem is egyszerű a telepítése. De ha másikat nem tudsz belinkelni, akkor nekem ugy is jó, ha ennek elmagyarázod a telepítését.
Előre is köszi.
Na, én felraktam ezt a patchet. Nekem jónak tünik igy elsőre, igazolások jók, csapatneveket is átirogatták. Jó lesz ez amig valami komolyabb nem jön.barca tomi írta:http://www.pes-patch.com/2010/09/pesedi ... h-0-1.html
Én ezt szedtem le, de nem biztos, hogy jó, ahogy írtad, meg hát nem is egyszerű a telepítése. De ha másikat nem tudsz belinkelni, akkor nekem ugy is jó, ha ennek elmagyarázod a telepítését.
Előre is köszi.