És szerintem nem is Barcás:(
Hát sztem ha minden beleszámít, akkor Ronaldinho és henry között fog eldőlni, mégpedig az alapján, h a következő hetekben mit produkálnak.ozsimiki írta:Hát nemtom: Juninho ha a folyamatos dolgokat nézzük: zsinórban húzóembere a Lyonnak,többszörös bajnok velük,vmint a Bl-ben is rendszerint túlmennek a Csoporton,és Ennyi!Drigo írta:Ha az eddigi őszi teljesítmény alapján kéne választani, hát én inkább töröltetném mindkét díjat, de mivel nem (csak) ez alapján döntenek, így sztem Henry és Juninho érdemelné meg a legjobban, talán még Ronaldinho, na meg ha nem sérült volna meg, akkor valamelyiket biztos Eto'o kapta volna, de így sztem elég kicsi arra az esély, hogy mégis ő nyerjen.
Szerintem Aranylabdára sansza sincs,mivel a Francia bajnokság eléggé 1esélyes évek óta! Máshol meg nem nyert sokat idén....
Henry: címet nem nyert,jól játszott a Bl-ben,Vb-n már nem ő volt a legjobb a Francia csapatból...
Ezek után nagy talány számomra is,h mi lessz a mérvadó, ha a Vb,akkor Canna is megkaphatja,ha minden,akkor meg PASSSZZ!
Hát nemtom: Juninho ha a folyamatos dolgokat nézzük: zsinórban húzóembere a Lyonnak,többszörös bajnok velük,vmint a Bl-ben is rendszerint túlmennek a Csoporton,és Ennyi!Drigo írta:Ha az eddigi őszi teljesítmény alapján kéne választani, hát én inkább töröltetném mindkét díjat, de mivel nem (csak) ez alapján döntenek, így sztem Henry és Juninho érdemelné meg a legjobban, talán még Ronaldinho, na meg ha nem sérült volna meg, akkor valamelyiket biztos Eto'o kapta volna, de így sztem elég kicsi arra az esély, hogy mégis ő nyerjen.
A francia liga nem annyira nézett és a válogatottban sem aratott még maradandót.Ordog írta:Amúgy van egy ötletem!
kapja Juninho az aranylabdát... A Lyonnak több mint 5 éve a karmestere, és nem is akármeddig vezette minden évben a csapatát... igazán megérdemelne már egyet! Ez nem ilyen Maldini féle életműdíj lenne, hanem ő igenis nagyon jó csávó még mindig, szoa hajrá Juninho!! Ti hogy gondoljátok?:)
A FIFA Év Játékosa Díjra jelölt 30 labdarúgó:Los Banditos írta:Az Aranylabdára nevezett játéksok névsora:
Ballack (Chelsea), Buffon (Juventus), Cahill (Everton), Cannavaro (Real Madrid), Shevchenko (Chelsea), J. Cole (Chelsea), Coupet (Lyon), Cris (Lyon), C. Ronaldo (Manchester United), Deco (Barcelona), Diarra (Real Madrid), Drogba (Chelsea), Essien (Chelsea), Eto'o (Barcelona), Cesc (Arsenal), Gallas (Arsenal), Gattuso (Milan), Gerrard (Liverpool), Giuly (Barcelona), Grosso (Internazionale), Henry (Arsenal), Juninho (Lyon), Kaka (Milan), Klose (Werder Bremen), Lahm (Bayer Munich), Lampard (Chelsea), Lehmann (Arsenal), Makelele (Chelsea), Malouda (Lyon), Mendez (PSV Eindhoven), Messi (Barcelona), Pirlo (Milan), Podolski (Bayer Munich), Puyol (Barcelona), Ribery (Marseille), Ronaldinho (Barcelona), Riquelme (Villarreal), Robben (Chelsea), Rooney (Manchester United), Sagnol (Bayern Munich), Schweinsteiger (Bayern Munich), Terry (Chelsea), Thuram (Barcelona), Tiago (Lyon), Toni (Fiorentina), Torres (Atletico Madrid), Vieira (Internazionale), Villa (Valencia), Zambrotta (Barcelona), Zidane (Retired).
Sztem meg de!!!Bodi írta:Sajnos ahhoz már most állandó kezdővé kellene válnia,de nem hinném,hogy ez bekövetkezik.![]()
Majd 2 év múlva!![]()
Nem ide tartozik,de Giulynek még másfél évig van szerződése????
Ha nagyon telhetetlen vagyok,akkor azt mondom,hogy 1-2 éven belül az is lehetséges lenne,hogy 3 Barca játékos legyen az első 3-ban...Ronaldinho-Eto'o-MessiBadi írta:Nem kis dolog, hogy 2 Barca játékos van a 3ban már 2. éve...