Szerintem amit már a Villával kapcsolatos vitákban is mondtak az itt is megállja a helyét: ~ ha állandóan csak dicsérnénk, az bizony elég unalmas lenne~ (vmi ilyesmire emlékszek, de most nem is a pontos idézet a lényeg)
Aki szerint Bojan nem szolgált rá a kritikákra az szerintem elég súlyos identitászavarban lehet. Ezt az állítást azonnal vissza is vonom, ha az említett illető(k) Krkics közeli hozzátartozói, csapattársai, csajai/pasijai (just a joke

relax!). Máskülönben nehéz felfogni nekem, hogy miért kell egy teljesítmény alapján mérlegelt játék - játékosának a hátsójában nyakig tartózkodni. ( Villa már letett vmit az asztalra idén, nekem ő ezért más tészta)
Az meg igen csak megmosolyogtató, ahogy egyesek olyanokat írnak, kb hogy:
...ez nem segít neki... ; ...ezzel nem vagyunk előrébb...; ...te mit éreznél, ha rólad írnának ilyeneket... stb. stb.
Hát PERSZE!!! Bojan valószínűleg mással se foglalkozik, mint a mi agymenéseinkkel! Éjszaka biztos nehezebben alszik el, ha a magyar Eurobarca fórumozóinak 95%-a nem dícsérte meg.
Viccet félre téve, véleményem szerint nála azért úszott el a hajó (én legalább is így látom / ezt érzem) , mert nincs a csapatban igazi példaképe, akit követhetne, mint klasszik. csatár. Henry-val asszem eléggé jóban voltak, tanítgatta meg minden, de hogy most nincs neki más. Értem ezt persze úgy, hogy vérbeli centerféleség, mert szerintem ő annak készült.
Egyébként a csetlős-botlós kifejezés is nagyon ül!

Emlékszem olyanokra, hogy símán átesett a ballonon

, a labdavezetése is hagy még némi kívánnivalót, a "labdába-botlós-és-még-így-is-majdnem-kihagyós-gólja" (huhh!) az azért késssz volt! Tudom persze hogy fiatal + minden, csak azért szürreális ilyet látni egy Barca meccsen na.