Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a helyzet sajnos! Iniesta sem tud minden meccset megnyerni nekik!most az egyszer voltam optimista délután, mert bajnokságot vártam mára, bár ne tettem volna!lesliejr12 írta:Megérdemelték.Semmit nem csináltak a második félidőben.Sétálgattak.
Nézők is hibásak, végig éltették a bajnoki címet.Vissza kellene venni az arcból.
Messi és Eto'o minek van a pályán, ha nincs kedvük játszani.Eto'o hetek óta rossz formában van, csak azért lő ennyi gólt, mert kiszolgálják.
Messi 2 métert nem futott labda nélkül.Elfogadom, ha nincs kedve szerepelni, de akkor cserélje le Pep előbb.
Jó akkor mindent megtettünk a második félidőben a győzelemért!Ez a helyes megállapítás tényleg???A gól tényleg szabályos volt!De nem adták meg!Abidal lapja ellen valóban lehet majd lebbezni!De azért elgondolkodtató hogy zsinórban kiállíttatja magát megint!Alves meg a sok fetrengés helyett foglalkozhatna jobban a játékkal talán akkor nem csak 5 gólja lenne a szezonban!Néha már nevetséges és bosszantó a reklamálása és a felesleges fetrengése!Ahelyett szaladhatna visszafelé ha már eladta a labdát nem kéne egyből a nagyhalált játszani mert senki nem eszi meg neki!
Rajtad kívül még 44 millióan ezt szeretnék....csak nehogy ránk cáfoljanakbarcapowa írta:ne idegeskedjetek Barca drukkerek! A bajnoksagot megnyertuk csak meg a kupat nem adtak ide3meccs alatt 1pontot tuti osszeszedunk;)
Kb. úgy üvöltött, mintha ezzel a góllal nyerte volna meg a bajnokságot a Villarreal. Már többször észrevettem, hogy BARCA meccseknél, ha az ellenfél szerez gólt milyen kitörő örömmel ordít.Rivaldo11 írta:Azért egy legenda-farkas GÓÓÓÓÓÓL norbi állítólagos Barca szurkersége-ma elég keményen megdőlt. Legközelebb-ha ő lesz a kommentátor-leveszem inkább a hangot.
Egyálatlán nem voltunk lazák...Ronal.10 írta:Messinek nem tom mi baja volt... sztem idegesítette h játszatja ma iylen sokat Pep.
Hát ez nagy cumi lett ez a meccs...Túl lazák voltunk egy Villareallal szembe.