Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.oesterreichinstitut.hu/uploa ... csa%20.jpgsjd írta:Nagyjából tudtuk idáig is azt, amit mondott.
(Clichy meg egy szóval se mondta h jönni akar)
Az meg egy dolog h jönne, kérdés h kell-e Pepnek
a lipcsei meg megy újpestre, nem?
Nagyjából tudtuk idáig is azt, amit mondott.
jaja. Akármit csinál 60.percben lehozzák.VictorValdes19 írta:Így van! Nem rég írtam is a topicba, hogy tuti nem fog a Stuttgarban maradni. Nagyon rossz a kapcsolata Grossal, s már többször is nyilatkozta, hogy jövőre nem a sváboknál folytatja.Fernando írta: Hleb jól elvan Stuttgartban? Én nem így tudom. Pont, hogy nem! El akar onnan menni, egyfolytában lecserélik és ismét nem a saját posztján játszik. Nem fog ottmaradni.
Így van! Nem rég írtam is a topicba, hogy tuti nem fog a Stuttgarban maradni. Nagyon rossz a kapcsolata Grossal, s már többször is nyilatkozta, hogy jövőre nem a sváboknál folytatja.Fernando írta: Hleb jól elvan Stuttgartban? Én nem így tudom. Pont, hogy nem! El akar onnan menni, egyfolytában lecserélik és ismét nem a saját posztján játszik. Nem fog ottmaradni.
sőt a www.premiership.hu -n még A. Young is szóba került a barcával...Fernando írta:Szerk.: A SPORT.ES meg Arshavin-ról cikkez, írjatok néhány felállást légyszi.
Sztem Bojan bőven jobban elvan itt,mint Hleb a Stuttgartban.Úgy hallom,elvágyódnaFtcSikiHun írta: Egyébként is szerintem Hleb jól elvan Stuttgartban![]()
Bojan meg itt
Ez oké, de nekem azért furcsa ez az egész, mert már lassan tudja az egész futballvilág és még sem tagadja senkiMichaaBee írta: 1. Hol a forrás?
2. Szerinted Bojannak és Hlebnek abszolút nincs beleszólása az ügybe?![]()
3. Erősen hápog a hír. Kizártnak tartom, hogy Bojant eladják. Hleb se hiszem, hogy Valenciába vágyik...
1. Hol a forrás?FtcSikiHun írta:A Katalánok már tavaly nyáron is meg akarták szerezni a csatárt, de akkor az üzlet kudarcba fulladt. Most a hírek szerint sikerült mindenben megállapodniuk, és a szezon végeztével nyilvánossá teszik a hírt.
A Barca elnöke, Joan Laporta még mandátuma lejárta (június 13.), illetve a vb kezdete (ne szökjön az egekbe a csatár ára) előtt szeretett volna megegyezni a Denevérekkel mindenben.
A Marca úgy tudja, hogy Villáért cserébe a Valencia 40 millió eurót és két Barca játékost kap. E két játékos a hírek szerint Bojan Krkic és Alexander Hleb (jelenleg a Stuttgartnál van kölcsönben).
Ebben nem azt írják, hogy kölcsönbe menne Bojan
Ez nem így volt. Pep azért nem hosszabbított sokáig, mertAttika 25 írta: Pep úgy hosszabitott szerződést,hogy tejhatalmat kap,tehát ő dönt az igazolásokban és minden a csapatot érintő kérdésben,ha nem igy lesz akkor távozik
Ez sem igaz szerintem. Ha visszaemlékeztek,akkor Pep úgy hosszabitott szerződést,hogy tejhatalmat kap,tehát ő dönt az igazolásokban és minden a csapatot érintő kérdésben,ha nem igy lesz akkor távozik. Na már most,ha Pep dönt,akkor teljesen mindegy ki az elnök,mert neki csak a pénzt kell kiperkálni,s ha Pep most azt mondja hogy neki kell Villa,Silva és Azpilicueta (csak mondtam 3 szóban forgó nevet) akkor az uj elnöknek is ezt fogja mondani,tehát ugyanúgy lezsirozhatja ezeket a transfereket Laporta is mint az új elnök. Sőt,nem tartom elképzelhetetlennek,hogy Laporta is úgy akar távozni,hogy egy nagy ágyut még idehoz a csapathoz,mint Calderon CR esetében.barca99 írta:LG írta:A Villa ügyet én még egyáltalán nem venném komolyan, hisz ne feledjük, hamarosan új elnökség lesz, és már ők fognak dönteni az igazolásokról.
Nem bántottál meg,semmi gondsenkialfonz40 írta: Remélem, a "Báttyával" nem bántottalak meg! Üdv!
Végülis tegnap is csak egy gólpasszt adott.... (ami a 9. volt, miközben Maxwell és Abidal összesen 8-cal "ölték" a támadásainkat)barka írta: Végül is mindegy melyik szélre veszünk valakit, de nagyon jó lenne ha tényleg vásárolnánk egy normális szélsőt, mert amióta Dani Alves is szinte jobb szélsőt játszik eléggé meghalnak a támadások, főleg a "csodás" beadásai miatt.
Hajrá Barca!
Angliában biztos elmegy egy 190 centis jobbhátvéd, de hogy itt nem, abban nagyon biztos vagyok.Fernando írta:És jobbhátvéd. Tegnap is azt játszott.
Mondjuk megnéztem volna azt a Real elnököt, legyen az akárki, aki nem Ronaldoval kampányolt volna, illetve keresztül merte volna húzni a már megkötött előszerződést (ha volt egyáltalán).barca99 írta:Na ja, de ugye ha igaz volt a hír, akkor Calderon már lezsírozott mindent Ronaldoval és a MU-val, utána Perez alatt meg érkezett is. Szóval elvileg itt is fennállhat a dolog, és mondjuk 2 hét múlva bejelenthetik, hogy Villa tényleg érkezik.LG írta:A Villa ügyet én még egyáltalán nem venném komolyan, hisz ne feledjük, hamarosan új elnökség lesz, és már ők fognak dönteni az igazolásokról.
Bár semmi ellenvetnivalóm nincs a jó képességű spanyolok ellen, de így megint csak a Liga lesz gyengébb.Nem lenne jó, ha a BL-ben leszerepelnének, mert a Mallorcában nem nagyon bízok.