Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Ibrának kéne kezdeni hogy visszanyerje a sérülés elötti formát+kabekabe írta:Mára a legjobb kezdő kell, a legjobb formában lévő. Így én őket tenném fel: V.V.-Dani, Puyi, Pique, Maxwell-Yaya, Busi, Xavi-Leo, Pedro-Bojan.
Ha kell, akkor jöhet Ibra. Keita semmiképp ne kezdjen!
A két szuperkupa a tavaly idényhez tartozik nem? Lehet, h az új kerettel,de a 08-09-es kiíráshoz tartoznak. De végül is tökmindegy.ab1daL írta:Srácok, a bajnokság még meglehet, és remélem hogy behúzzuk. AMugy ne felejtsük már el légyszives hogy idén mi már tripláztunk; Spanyol-Európai Szuperkupa, Klub világbajnoki cím. Mindenféleképpen sikeres év.
Plusz hozzá tartozik,hogy 1 az egyben is bevállalja,nem úgy mint Pedro.ElBartimaeus írta:
-Jeffren játéka. Úgy látszik a kisebb csapatok ellen nem kell majd mindig Messit játszatni, ő is remekül megoldja a technikás, gyors, gólerős játékos szerepét rosszabb védőkkel szemben.
Én most pont több motivációt láttam benne, mint egyébként. Próbált jobban beépülni a csapatjátékba, és nagyon szép volt tőle, hogy Henry önbizalmát feldobta ezzel a rendkívül önzetlen gólpasszal! Én a gólját sem írnám le, igaz, hogy előtte tényleg lesen volt, de ebből szabályos előnyt szerzett aztán (szerintem tudatosan), figyelt arra, hogy Touré előrébb legyen a labdával, mint ő, okos megoldás. Még fejlődjön egy kicsit formailag, és az Inter ellen vágjon két olyat, mint az Arsenal ellen!ElBartimaeus írta: Negatívumok:
-Ibra JÁTÉKA (a gólját sem említeném, megfigyelhető a lassításokon, hogy méteres lesen sétálgatott, ezrét is tudott olyan jól érkezni.)
már a királykupát nem....barca43 írta:Nyugi mindnet megnyer a BARCA amit csak leeht!!!