Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
WWW.GOOGLE.COMZehii írta:Ezt honnan szedjem le?
Ezt honnan szedjem le?FMM 2.23 progit töltsd le Wink az elején még jó volt nekem is de 1 év után unalmassá válik...
FMM 2.23 progit töltsd leZehii írta:Hogyan tok benne csalni?
Az, hogy a Villarrealnak 5 míg a barcának 15 kapura tartó lövése volt...Danka00792 írta:Bocsi, nem értek profi szinten ehhez a játékhoz, de itt (a képen) mi a probléma?kovinho írta:Ez már megint undorító...
És az a poén, hogy nálam a 8.02-es peccs előtt semmi bajom nem volt, amióta feltettem, rohadt idegesítő lett a játék. Meg még az tetszik, hogy minden egyes meccs végén az ellenfél kapusa a meccs embere.
Bocsi, nem értek profi szinten ehhez a játékhoz, de itt (a képen) mi a probléma?kovinho írta:Ez már megint undorító...
És az a poén, hogy nálam a 8.02-es peccs előtt semmi bajom nem volt, amióta feltettem, rohadt idegesítő lett a játék. Meg még az tetszik, hogy minden egyes meccs végén az ellenfél kapusa a meccs embere.
Tudomásaim szerint nincs esély rá!tenkl írta:Egy kérdésem lenne: ha egy játékot kezdtem, és csak egy bajnokságot állítottam be, és egy másik bajnokságba akarok menni, akkor azt ugye át lehet állítani játék közben is? Mondjátok hogy igen!![]()
Menedzserfir3bird írta:Hol lehet beállítani, hogy gyorsabban menjenek le a "meccsek"?
írj egyet a blog@eurobarca.hu-ra és holnap elküldöm a fájlt, amit bemásolsz, s elvileg működni fog.Tofi írta:Hellotok!
Nekem az a problémám hogy amikor belépek a játékba akkor ezt irja ki: "Not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml"
Tudtok erre valami megoldást?
Előre is köszönöm
Amugy ez Football manager 2008