Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem nem. Messi fáradt, Busquets gólt szerzett a kupán.Victor_Valdes írta:CSak nekem tűnik kicsit lenézőnek ez a kezdő?
Bizony én se értempalesz77 írta:én csak azt nem értem, hogy mi a picáért igazoltuk le Hlebet. Henry helyett igazán kipróbálhatná már egy Hleb(bal)----Eto'o----(jobb)Messi trióval. de persze nem vagyok edző, de fura, hogy Hleb volt az akit pep kért, és csak padoztatja, padoztatta a felkészülésen is, nem értem, ennél jobbb játékos
Ha nem vesszük meg Alvést, vagy egyáltalán nem veszünk jobb hátvédet, akkor megintcsak Senor Laporta fejét követelné(n)k...csabimo írta: Én jobban örültem volna ha 35milkáért keresünk r80 helyére valakit, vagy még egy támadó szelelmü kp-t...
Zambi helyére mehetett volna puyol, szerintem a védömunkája a jobb szélen simán van olyan mint Alvesé, középre pedig Cáceres-Piqué-Marquez+Milito...
Hát nem tudom nem tartom akkora football csillagnak Robinhot... Bár azért jó,hogy vele kevesebbek lettek.Ám egy vdv-al gazdagabbak.Én bízom Guardiolaban, de nehéz lesz teljesíteni hogyha a numanciától kikapunk bár 11 emberen ennek a csapatnak sem könnyű átmenni. Ha összeszokott lesz a csapat akkor egyben megállíthatatlan is! "nagyon remélem..."Rivaldo11 írta:Nyugalom. Ha idegenben képesek leszünk teljesíteni, megnyerjük a ligát.
A madrid kivágta egyik legjobbját( ha nem A legjobbját), szégyen ha ezzel nem élünk. Ehhez persze javulnunk kell, de bízom ebben.
Két oka van hogy miért nem megy idegenben ha 11-en védekeznek ellenünk!Mental_Theo írta:Ha nem talál megoldást erre a bunkerfoci feltörésére Guardiola, akkor nem fogunk bajnokságot nyerni. Érdekes módon hazai pályán megy úgy, hogy 11en védekeznek ellenünk, hazai páláyn jó volt mindigis a csapat. de ha idegenben kell játszani, végünk.
u.i.: Abidal jelenleg nagyon gyenge, Henry nem játszott jól bal oldalon a mostani meccsen.