Zlatan Ibrahimovic
- matyi25
- Capitá del Barça
Nagy először is Üdv Ibra a csapatban. Légy méltó a Blaugrana mezhez.
Sajnálom, hogy a csuklója törött ez igencsak megnehezíti a megfelelő beilleszkedést és a Gamper kupán kívül egyből tétmeccseken kell összeszoknia a csapattal. Kiderül mi lesz. ennek ellenére a SPORT-on azt írják, hogy holnap műtik és el is fog utazni velünk, de nem játszhat.
Sajnálom, hogy a csuklója törött ez igencsak megnehezíti a megfelelő beilleszkedést és a Gamper kupán kívül egyből tétmeccseken kell összeszoknia a csapattal. Kiderül mi lesz. ennek ellenére a SPORT-on azt írják, hogy holnap műtik és el is fog utazni velünk, de nem játszhat.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
- joker23
- Barça B
Nem tudom be fog-e válni,szerintem nem a Barcába való,na nem mindha a képességei nem lennének meg,hanem mert az Inter és a svédek is azt csinálták hogy feltették csatárnak ,odapasszoltak és ő aztán lőjön gólt,vagy csináljon amit akar,a Barcába pedig ez így nem fog menni.De attól félek be fog illeszkdni.
ZLATAN MIÉRT?????????
ZLATAN MIÉRT?????????
IBRA MIÉRT?????
Most így nagyon szimpatikus ember. De nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen véleményt alkotnak róla a csapattársak.
Alig várom már hogy játszani lássam őt.
Alig várom már hogy játszani lássam őt.
Azért az aranyos volt amikor azt mondta a bemutatás után, hogy ez volt a 3. legnagyobb pillanat az életében.
Az első kettő a két gyerekének születése.
Biztos van benne egy kis kamu is, de teljesen nem lehet az, mivel a bemutatás után egy riporter(csaj
) ment oda gyorsban kérdezősködni.
Az első kettő a két gyerekének születése.
Biztos van benne egy kis kamu is, de teljesen nem lehet az, mivel a bemutatás után egy riporter(csaj

- barcelonaforever
- Jugador del Barça
hay! hol lehet megnézni így utólag a bemutatást mert lemaradtam róla...
!! köszi

- ab1daL
- Director del Fútbol
http://www.elmundodeportivo.es/gif/2009 ... porta6.jpg Egyik kedves forumozo társunk linkelte be már az Élő Közvetítések topicba.LM10 írta:Honnan lehet megszerezni a friss Ibra képeket? De úgy, h csak a tiszat kép legyen, de legyen benne pl az, h fcbarcelona.cat, stb. Előre is kösz!
ÜDV A BARCÁBAN ZLATAN![]()
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.07.27. 21:21:55-kor.
- Titinho
- Director del Fútbol
Aztaaa! 
Most mutatott körbe a kamera a Camp Nou-n! Többen vannak mint 30.000 szerintem!
Nem semmi látvány fogja fogadni Zlatant!

Most mutatott körbe a kamera a Camp Nou-n! Többen vannak mint 30.000 szerintem!
Nem semmi látvány fogja fogadni Zlatant!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Még ma bemutatják? 

Hehe !
CR9 áthúzva , és odaírva,hogy ZI9
CR9 áthúzva , és odaírva,hogy ZI9

- danko94
- Entrenador del Barça
http://www.rojadirecta.com/justin/ted3barcapowa írta:adjatok 1linket ahol nezhetem a bemutatast! amit itt a siton ad meg az nekem nem megy vagyis csak fel percig megy oszt elmegy...es regizni kell nemtom hova...ss meg nemtom mit ker most nincs idom azt megcsinalni...valaki ha tud kuldjon 1linket!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
adjatok 1linket ahol nezhetem a bemutatast! amit itt a siton ad meg az nekem nem megy vagyis csak fel percig megy oszt elmegy...es regizni kell nemtom hova...ss meg nemtom mit ker most nincs idom azt megcsinalni...valaki ha tud kuldjon 1linket!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Ibra most megmutathatja,hogy mennyire jó játékos is !FCB 4 ever írta:Sztem Ibra 1 fityingel sem ér többet mint Eto.
Mire beérik a csapatba, addigra 40 éves lessz!
Mostmár csak abban tudok reménykedni, hogy ez nem így lessz, de sztem Eto 100x ta jobb volt!!
Hajrá Barca
Eddig mind a 3 nagyklubbjában jól teljesített,ugyhogy nemkéne lemondani.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
-
- Barça B
Eddig nagyon szimpatikus Ibra viselkedése:) Kicsit meg is van szeppenve aranyosan viselkedik
Megkérdezte tőle a katalán riporter,hogy hogy ejtik helyesen a nevét,és mert a katalánok Ibrahimoviknak ejtik,és azon viccelődik minden riporter hogy megnyomja a cs-t a neve végén
nagyon vicces xD:D

- kovacsmisn
- Barça B
nem mondták mennyien lehetnek kint? kivi lennék a nézőszámra 

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Most ennek mi értelme volt? Mért érne be 40 éves korára, nem egy amatőrről van szó hanem a világ egyik legjobb csatárárólFCB 4 ever írta:Sztem Ibra 1 fityingel sem ér többet mint Eto.
Mostmár csak abban tudok reménykedni, hogy ez nem így lessz, de sztem Eto 100x ta jobb volt!!
Hajrá Barca

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Amúgy csúszás van?
Mert úgy volt hogy 30-kor lesz ott a sajtó szobába és egészkor meg a gyepen, ennek ellenére egyelőre sehol senki

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Barça C
Sztem Ibra 1 fityingel sem ér többet mint Eto.
Hajrá Barca
Hajrá Barca

Mihálffy Zsolt
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
nekem is ez volt. rá kellett nyomni a hangerőszabájozóra, és jó lett, képpel illusztrálom ittisti010 írta:segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol

amúgy örülök, hogy megvolt az orvosi is, azt álmodtam, hogy két gólt lőtt az első barcás meccsén

- danikaa10
- Entrenador del Barça
A hang az kell. Mégis csak jobb mint némám nézni.csdewl írta:miért kell hang? érted a spanyolt?isti010 írta:segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol

Bocs az OFFÉRT
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.07.27. 18:40:47-kor.