Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az olaszok biztos h nem kapják meg...bundabotrány,utcai verekedések,stb...Rumig írta:Sztem egyáltalán nem tuti, én igenis reális esélyt érzek arra, h mi kapjukLG írta:Sajnos tuti, h az olaszok kapják.De 24 csapatos lex.
De mi akkor se jutunk ki
Sztem egyáltalán nem tuti, én igenis reális esélyt érzek arra, h mi kapjukLG írta:Sajnos tuti, h az olaszok kapják.De 24 csapatos lex.
De mi akkor se jutunk ki
Már csak a góóól hiányzottSlither írta:Azt a "son-of-a-bitch"!Ez nagyon komoly!
Addig felszívják magukat-Deco- írta:Érdekes lesz így a Pool ellen...
1. PSV-67Game90 írta:Ajax rendesen kiütötte a PSV-tBL-ben kiverik az Arsenalt, utána meg egy hatalmas zakó. Go Ajax
![]()
Hány pont van a két csapat között?
Szntem bizonyos KoemanCharlie írta:Hát ez nagyon komoly, ki a PSV edzője jelenleg? Ekkora pofont kapni odahaza, nem lenne meglepő ha kirúgnák az eindhoveni mestert.
C.
Querasma igen,Anderson nem.A Sporting gólja nagyon nagy volt.Megfigyeltem amúgy hogy a Portugál bajnokságban előszeretettel lőnek 20 méterről kivülről.Gondolom ez már nemcsak nekem tűnt felGame90 írta:Porto - Sporting 0-1![]()
Csak a végére értem haza, Tello hatalmas szabadrúgásgólt vert. Valaki nézte a meccset? Quaresma és Anderson játszott?