rhynn írta:Világsztárok:
Madonna kb. annyiért jönne, amennyi a sziget költségvetése. Ő világsztár. Metallica, RHCP nem vállalja. Az alább felsoroltakból talán ha Pink az, aki nagyobb világsztár a Killers - Kooks duónál, akik fejenként 100 milláért jöttek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jó együttesek, vagy nem népszerűek, de azért az árazásban van különbség. Mondjuk úgy,hogy az elmúlt években rendszeresen volt 3-4 B listás előadó, idén egy A listás is, a többiek nem vállalják.
Killers volt tavaly is, mellé befért még Faithless, NIN, Pink, Manu Chao, The Chemical Brothers
szóval egyszerűen nem értem a gyenge felhozatal okát

viszont így is teltház volt, úgyhogy lehet hogy jövőre még gyengébb lesz
mondjuk lehet, hogy a külföldieknek ezek a zenék jönnek be, és mivel már lassan többen mennek ki, mint a magyarok, ebben az irányban fog továbbhaladni a Sziget, amit sajnálok
szerk: inkább egy idézet:
"bar a sziget nagyszinpada az elmult par evben nem a hangositasarol volt hires, igyekeztem mindig ugy helyezkedni hogy azert elvezzem a fellepok musorat - nem keves kompromisszummal es seritallal. Iden egyetlenegy fellepo erdekelt igazan a nagyszeru felhoztatlabol - serj tankian - de a hangositas miatt en ilyen elvezhetetlen 'mit is' ? meg nem lattam. Elhiszem hogy a nyugdijasnak nem telik fuldugora, hogy a III. keruleti polgarmester egy felisten a sziget ideje alatt es nem lehet elegge megkenni, de annak mi ertelme van hogy idecitalnak kulfoldi nagysagokat es adnak egy pocsek koncertet, onhibajukon kivul.
es ez mar nem vajtful kerdese."