Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Zozzy!
Ne haragudj, de amit leírtál - szerintem - teljes képtelenség. Egyrészt, télen nem veszi meg senki, hisz a nemzetközi kupákban nem játszhat. Másrészt: már korábban leírtam. Azt mondod: néha ad egy jó labdát. Az elmúlt idényben csak Deco adott nála több gólpasszt - tízet, a [auto_cenzúra] Ronie meg nyolcat. Deco hány gólt lőtt? Említésre sem méltó. A gyengébben teljesítő R10 még mindig nélkülözhetetlen játékosa a Barcelonának. Aki másképp látja, az gondolkozzon.
Ne haragudj, de amit leírtál - szerintem - teljes képtelenség. Egyrészt, télen nem veszi meg senki, hisz a nemzetközi kupákban nem játszhat. Másrészt: már korábban leírtam. Azt mondod: néha ad egy jó labdát. Az elmúlt idényben csak Deco adott nála több gólpasszt - tízet, a [auto_cenzúra] Ronie meg nyolcat. Deco hány gólt lőtt? Említésre sem méltó. A gyengébben teljesítő R10 még mindig nélkülözhetetlen játékosa a Barcelonának. Aki másképp látja, az gondolkozzon.
- albicelesteX
- A Vadász
zozzy fullra egyetértek veled!csak a neve miatt senki ne legyen kezdő és nem kell babusgatni!nem sok hasznára van a csapatnak!és tényleg a fáradságra nem lehet fogni!még a copa-t is kihagyta Messi nem és ő még is akar!!!

-
- Llegenda del Barça
Na akkor tőlem utoljára:
A mostani sétálgatása, lazáskodása miatt felesleges védeni. A tények azok, hogy magához képest ez egy nagy nulla! "Kárára" már megmutatta, hogy mit tud, így azt gondolom, hogy mi nyugodtan elvárhatjuk tőle azért a pénzért a valódi tudását, ne csak egy halvány foltot a passzai nevében. Lehet mondani, hogy azért még mindíg nem játszik olyan rosszul, a szabikat egész jól lövi, de ez édes kevés, mert a szabik mögé egy rakatnyi játékost odaállíthatunk, és a padon pedig szintén sok játékost találunk, aki kihajtaná magát a pályán, és sokkal nagyobb hasznára válna a csapatnak, mint ez a "annyira még mindíg nem rosz Ronaldinho". Van elég játékosunk, akiknek a passzolási képességét bármely sztárklub megirigyelné, nincs nekünk egy olyan Ronniera szükségünk, akinek a passzkíséleteiből néha bejön egy forintos, a többit viszont lazán lekapcsolják.
A bizalom...Tavaly már eljátszott egy évet a bizalomból. Akkor volt magyarázat, a fáradtság, ami érthető is. Más kérdés, hogy tőle én fáradtan is többet vártam volna. Na mind1, a tavaly egy katasztrófa volt, de akkor nem csak miatta. Most kipihenhette magát, mégis így látszik, hogy ő frissen sem akar sokkal több mindent. Fejben vannak itt a problémák, el kell ismerni, hogy elszállt magától. Ezzel lehet vitatkozni, felesleges...Mindenképp le kell ültetni 1-2 meccsen a padra, el kell vele beszélgetni. Utánna várni télig, hogyan hatott ez rá. Ha nincs eredmény, akkor télen mehet. Szerintem nem jár neki még1 év bizalom, főleg úgy nem, hogy mostmár elvileg nem is fáradt. Másrészről nem is logikus, hisz ha 1,5 év nem volt neki elég, akkor 0,5 alatt miért változna?
Törekedjen a maximumra, mert ez a feladata. Ez a Ronnie pótolható, úgyhogy ha az előbbikere nem hajnaldó, akkor útjaink válljanak külön
Én most leírtam a magam részéről mindent, tovább nem foglalkozok vele. A hétvégét pedig remélem a padon kezdi!
A mostani sétálgatása, lazáskodása miatt felesleges védeni. A tények azok, hogy magához képest ez egy nagy nulla! "Kárára" már megmutatta, hogy mit tud, így azt gondolom, hogy mi nyugodtan elvárhatjuk tőle azért a pénzért a valódi tudását, ne csak egy halvány foltot a passzai nevében. Lehet mondani, hogy azért még mindíg nem játszik olyan rosszul, a szabikat egész jól lövi, de ez édes kevés, mert a szabik mögé egy rakatnyi játékost odaállíthatunk, és a padon pedig szintén sok játékost találunk, aki kihajtaná magát a pályán, és sokkal nagyobb hasznára válna a csapatnak, mint ez a "annyira még mindíg nem rosz Ronaldinho". Van elég játékosunk, akiknek a passzolási képességét bármely sztárklub megirigyelné, nincs nekünk egy olyan Ronniera szükségünk, akinek a passzkíséleteiből néha bejön egy forintos, a többit viszont lazán lekapcsolják.
A bizalom...Tavaly már eljátszott egy évet a bizalomból. Akkor volt magyarázat, a fáradtság, ami érthető is. Más kérdés, hogy tőle én fáradtan is többet vártam volna. Na mind1, a tavaly egy katasztrófa volt, de akkor nem csak miatta. Most kipihenhette magát, mégis így látszik, hogy ő frissen sem akar sokkal több mindent. Fejben vannak itt a problémák, el kell ismerni, hogy elszállt magától. Ezzel lehet vitatkozni, felesleges...Mindenképp le kell ültetni 1-2 meccsen a padra, el kell vele beszélgetni. Utánna várni télig, hogyan hatott ez rá. Ha nincs eredmény, akkor télen mehet. Szerintem nem jár neki még1 év bizalom, főleg úgy nem, hogy mostmár elvileg nem is fáradt. Másrészről nem is logikus, hisz ha 1,5 év nem volt neki elég, akkor 0,5 alatt miért változna?
Törekedjen a maximumra, mert ez a feladata. Ez a Ronnie pótolható, úgyhogy ha az előbbikere nem hajnaldó, akkor útjaink válljanak külön

Én most leírtam a magam részéről mindent, tovább nem foglalkozok vele. A hétvégét pedig remélem a padon kezdi!
- Mihu
- Director del Fútbol
Oleguer esete az egy nagyon speciális történetvaLe5 írta:Hááát igen, amig oleger játszik fogjátok be dinho val kapcsolatbanvarga tamás írta:Nyár elején én Deco eladása mellett kardoskodtam, amikor aztán Andrissal váltottunk néhány üzenetet, elfogadtam érvelését: és azt mondtam, adjunk neki még egy évet.
Itt van R10, aki rúgott 21 gólt, adott 8 gólpasszt tavaly, és most sokan vagy kevesen, de annál hangosabban Dinho elküldését, ill. kispadra száműzését szorgalmazzátok. Ha Deco, Rafa kapott még egy év lehetőséget, ha Oli biztos csapattag lehet, ott nincs helye egy Ronaldinhónak? Könyörgöm, gondolkodjatok már! Deco is sokat tett a csapatért, de R10 ennek sokszorosát adta nekünk: hitet, reményt, bizalmat, szépséget, joga bonitót. Ez mind el van felejtve, sutba vele, mehet Isten hírével?
Szerintem, nem, nem, és nem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Azt senki nem mondta, h nem érdemel meg 1 évet, h bizonyitson. DE egy kis padozás nem ártana meg neki
Deconak is jot tett, máris jobban küzdött mikor beállt csereként. Sztem ez lenne a legjobb modszer, h motiválják
+ Dos Santos bomba formában van
És bizony én meggondolnám, ne kezdjen-e ő..

-
- Az Eurobarca Anonymusa
LG: kritizálni lehet, de elzavarni, elküldeni nem. És dos Santos meg R10 - ahogy mondani szokták - nem egy kávéház (még). A mexikói egy tehetséges zseni, R10 pedig világbajnok, stb. futballista, akinek %0%-os részesedése van az elmúlt évek sikereiből.
- Mihu
- Director del Fútbol
Mi is azt mondtuk hogy most nem szabad eladni...adni kell még neki 1 évet de ha idén is ugyan ilyen sz.rul fog játszani akkor adjunk neki még 1-et? Ha akkor is akkor meg még 1 évet? Ez így fog menni amíg visszavonul? A padozással meg nem tudom MOST mi bajod van mikor olyan cseréje van akiben ég a bizonyítási vágy, szupertehetség és látványosan jobb formában van mint R10. Az egy másik dolog hogy eddig legtöbbször a jobb oldalon játszott de mivel ott be van töltve a hely így szerintem simán tudna játszani a bal oldalon. Meg egyébként is 10 percenként cserélgetik a helyüket szóval nem kellene egész meccsen bal oldalt játszania. Most még nem szabad elküldeni de egy pár meccs pad kijár neki.varga tamás írta:Nyár elején én Deco eladása mellett kardoskodtam, amikor aztán Andrissal váltottunk néhány üzenetet, elfogadtam érvelését: és azt mondtam, adjunk neki még egy évet.
Itt van R10, aki rúgott 21 gólt, adott 8 gólpasszt tavaly, és most sokan vagy kevesen, de annál hangosabban Dinho elküldését, ill. kispadra száműzését szorgalmazzátok. Ha Deco, Rafa kapott még egy év lehetőséget, ha Oli biztos csapattag lehet, ott nincs helye egy Ronaldinhónak? Könyörgöm, gondolkodjatok már! Deco is sokat tett a csapatért, de R10 ennek sokszorosát adta nekünk: hitet, reményt, bizalmat, szépséget, joga bonitót. Ez mind el van felejtve, sutba vele, mehet Isten hírével?
![]()

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Hááát igen, amig oleger játszik fogjátok be dinho val kapcsolatbanvarga tamás írta:Nyár elején én Deco eladása mellett kardoskodtam, amikor aztán Andrissal váltottunk néhány üzenetet, elfogadtam érvelését: és azt mondtam, adjunk neki még egy évet.
![]()

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nyár elején én Deco eladása mellett kardoskodtam, amikor aztán Andrissal váltottunk néhány üzenetet, elfogadtam érvelését: és azt mondtam, adjunk neki még egy évet.
Szerintem, nem, nem, és nem

Szerintem, nem, nem, és nem

Magához képest igen, tőle nem ezt várjuk, nem is azért fizetik.Salems írta:azért 1 kicsit ti is már mint akik kritizáljátok? és akkor sem egy 0 amit csinálLG írta:Mit tesz hozzá igy a csapat játékáhozCsak a szabdrugások, meg 1-2 jo passz..viszont végigsétálja a meccset, és egy dekát nem védekezik. Pedig a modern foci lényege pont az, h minden játékosnak vannak védekező és támado feladtai is
Szoval lehet könnyebb lenne a védőknek, ha hébe-hoba besegitene nekik, meg az sem lenne roszz ha futa, küzdene egy pöppet. Szoval sztem amit a passzaival hozzátesz, azt a lazsálásával el is veszi...Szabikat meg más is tudná a csapatbol ugy rugni mint ő
pedig a goljai jo részét ebből szerzi
![]()
Pedig megkeresi egy játékos árát, a reklámbevételeiből meg ha jol tom még mindig nemkapunk [auto_cenzúra] sem...
És engem is idegsit már, h egy-két ember mennyire elfogult vele, és ha vki kritizálni meri, akkor ordenáré modon válaszol.![]()
![]()
És hogy mire mennénk nélküle

1-et értek amikor messi meg eto sérült volt akkor azért nyertünk meccseket, de amikor ronaldinho nem játszott akkor szinte mindig ki kaptunk 

azért 1 kicsit ti is már mint akik kritizáljátok? és akkor sem egy 0 amit csinálLG írta:Mit tesz hozzá igy a csapat játékáhozCsak a szabdrugások, meg 1-2 jo passz..viszont végigsétálja a meccset, és egy dekát nem védekezik. Pedig a modern foci lényege pont az, h minden játékosnak vannak védekező és támado feladtai is
Szoval lehet könnyebb lenne a védőknek, ha hébe-hoba besegitene nekik, meg az sem lenne roszz ha futa, küzdene egy pöppet. Szoval sztem amit a passzaival hozzátesz, azt a lazsálásával el is veszi...Szabikat meg más is tudná a csapatbol ugy rugni mint ő
![]()
Pedig megkeresi egy játékos árát, a reklámbevételeiből meg ha jol tom még mindig nemkapunk [auto_cenzúra] sem...
És engem is idegsit már, h egy-két ember mennyire elfogult vele, és ha vki kritizálni meri, akkor ordenáré modon válaszol.![]()
![]()
Mit tesz hozzá igy a csapat játékához
Csak a szabdrugások, meg 1-2 jo passz..viszont végigsétálja a meccset, és egy dekát nem védekezik. Pedig a modern foci lényege pont az, h minden játékosnak vannak védekező és támado feladtai is
És engem is idegsit már, h egy-két ember mennyire elfogult vele, és ha vki kritizálni meri, akkor ordenáré modon válaszol.

És engem is idegsit már, h egy-két ember mennyire elfogult vele, és ha vki kritizálni meri, akkor ordenáré modon válaszol.

- Mihu
- Director del Fútbol
Most csak azért nem kezdek el vitázni mert feleslegesen nem akarom kitiltattni magam a fórumrólSalems írta:Mihu írta:Nyugodj meg én meg láttam az összes....az összes Barca meccsetDe úgylátom egyeseket akkor sem lehet meggyőzni hogy milyen rossz formában van szóval feleslegesen írom a hsz-eket
Koplárovics is megnyerte a ZTE-nek az MU elleni első meccset és most is ugyan ott van mint előtte....egy-egy meccsre való felvillanás ilyen szinten amit Ronaldinho TUD...mert TUD ez nagyon kevés
na már megint kiváncsi vagyok hányszor sikerűl még ez a produkció

[/quote]Nyugodj meg én meg láttam az összes....az összes Barca meccset
De úgylátom egyeseket akkor sem lehet meggyőzni hogy milyen rossz formában van szóval feleslegesen írom a hsz-eket
Koplárovics is megnyerte a ZTE-nek az MU elleni első meccset és most is ugyan ott van mint előtte....egy-egy meccsre való felvillanás ilyen szinten amit Ronaldinho TUD...mert TUD ez nagyon kevés
[/quote]

quote]Őszintén szólva már kicsit idegesít a mérhetetlen elfogultságod. Láttál te egyetlen egy meccset is a tavalyi idényből? Akkor most elmondanám neked hogy 2006-2007-es szezonban ekkora nulla volt: 0és idén nyáron az élőkészületi meccseken is kb ekkora 0 volt.
[/quote]
grat sikerűlt elhódítanod a mai forumozáson a legnagyob baromság címet

grat sikerűlt elhódítanod a mai forumozáson a legnagyob baromság címet
- Mihu
- Director del Fútbol
Nyugodj meg én meg láttam az összes....az összes Barca meccsetvaLe5 írta:Nyugodj meg én többet is láttam
És sok meccset ő nyert meg nekünk , pl a werder ellen a BL-ben és sok bajnokit. Amikor nem volt etoo, meg messi.

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Nyugodj meg én többet is láttamMihu írta:Őszintén szólva már kicsit idegesít a mérhetetlen elfogultságod. Láttál te egyetlen egy meccset is a tavalyi idényből? Akkor most elmondanám neked hogy 2006-2007-es szezonban ekkora nulla volt: 0és idén nyáron az élőkészületi meccseken is kb ekkora 0 volt.ronaldinho89999 írta:hát menni fog neki. és nem fog eligazolni. csak nem kéne ezt írni mindenhova. így neked se menne. majd menni fog. vagy már vége az idénynek????????????????????? egy bajnoki után????????? meg egy gamper??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

És sok meccset ő nyert meg nekünk , pl a werder ellen a BL-ben és sok bajnokit. Amikor nem volt etoo, meg messi.

Ronaldinho a király és az is marad
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így gondolom,de amit jelenleg,ilyen motiválatlanúl is nyújt,az elég a BIZALMAMHOZ,ami annyit tesz,h legalább szezon végéig várni vele,és ha addig ilyen,akkor tényleg fájóan,de búcsút inteni tőle....én erről írtam.Zozzy 5 írta:Igen, egy Toulouse szurkolónak ez biztos elég lenne. De bármelyik elitcsapatban már szerintem nem. Dehát könyörgöm, ha profi focista vagyok, akkor nem az a dolgom, hogy a MAXIMUMOT hozzam ki magamból? De, és szerintem ezt Te is így gondolod Mikiozsimiki írta: Szezon végéről beszélek én isAmúgy amennyit hozzátesz a játékhoz sok csapat szurkólóinak elég lenne,nekünk nem az,mivel tudjuk,h mennyivel többet hozzá tudna tenni...
Amúgy én mindig minden téren (pinyó,tennisz,póker

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Mihu
- Director del Fútbol
Őszintén szólva már kicsit idegesít a mérhetetlen elfogultságod. Láttál te egyetlen egy meccset is a tavalyi idényből? Akkor most elmondanám neked hogy 2006-2007-es szezonban ekkora nulla volt: 0és idén nyáron az élőkészületi meccseken is kb ekkora 0 volt.ronaldinho89999 írta:hát menni fog neki. és nem fog eligazolni. csak nem kéne ezt írni mindenhova. így neked se menne. majd menni fog. vagy már vége az idénynek????????????????????? egy bajnoki után????????? meg egy gamper??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()