Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kevered véletlen Ezquerroval?ozsimiki írta:Off:Ádám02 írta:Guddyt teljesen el is felejtettem,hogy még nálunk van![]()
De akkor is Dosnak kéne kezdenie szerintem,mert ő jobb formában van!
pedig már 3.éve![]()
![]()
![]()
![]()
hát a Sevilla 2-0-ra vezet az 1. félidőbendenagyonnincs gól a többi meccsen
Azért nem kéne bedobni elsőre Bojant a mélyvízbe.Még nem is játszott bajnokit a nagycsapattal biztos hogy ő nem kezd!Cooltiszo írta:Én Krkicnek örülnék a kezdőben, de semmiképp se Iniestának, mert nem az az ő posztja, Bojan és Giovani is jobban megoldja azt a posztot.
Guddy nálam nagyon felejtős...
Off:Ádám02 írta:Guddyt teljesen el is felejtettem,hogy még nálunk van![]()
De akkor is Dosnak kéne kezdenie szerintem,mert ő jobb formában van!
Teljesen egyetértek ezzel a kezdővel, de félek, Milito helyett Oleguert kell elviselnünk.Zozzy 5 írta:Én kezdőm:
Valdes - Zambrotta, Milito, Thuram, Abidal - Xavi, Deco, Touré - Ronnie, Henry, Dos Santos.
Remélem Rijkkard is ezt favorizálja, habár lehet én most Guddyt kezdetném.
Legalább több szívás nem lesz.aynas írta:tegnap, 22:05 - Hivatalos tájékoztatás: az elkövetkezendő bajnoki fordulóra a Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) legyártatja az összes jelet a spanyol bajnoki mérkőzésekre, így a következő héttől a nagyobb csapatok is képernyőre kerülhetnek.
Forrás: madridista
persze ez minket nem vigasztal a mai meccsek kapcsolatban
Este gyere vissza.. akkor esélyesebbRio Buscape írta:Sziasztok! Légyszi adjatok már egy linket ahol megtudod nézni a barca-osasuna meccset! köszi
Hibátlan!Zozzy 5 írta:Én kezdőm:
Valdes - Zambrotta, Milito, Thuram, Abidal - Xavi, Deco, Touré - Ronnie, Henry, Dos Santos.
Remélem Rijkkard is ezt favorizálja, habár lehet én most Guddyt kezdetném.