Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lionel19

2007.03.16. 19:52:03

La Paz, március 16., 16.25 Levette a pályáról Zé Robertót.

A fiatal Diego Suarez máris egy világrekordot mondhat a magáénak: 14 évével minden idők legfiatalabb Copa Libertadores játékosa lett. A Blooming Santa Cruz fiatalja a Santos ellen lépett pályára, és valósággal leradírozta a pályáról a korábbi bayernes Zé Robertót. A meccs vége előtt nem sokkal lecserélt fiatal aztán meglepve mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón:
- Nem tudtam, hogy Zé Roberto áll velem szemben, csak a lecserélésem után árulta ezt el az edzőm.
A remek teljesítmény díjazása mindenesetre még várat magára, Suarez ugyanis továbbra is csak havi 50 eurónak megfelelő összegért tanulja a futball mesterfogásait a klub utánpótlás-képző iskolájában.
PCsabi
aka Game90

2007.03.16. 18:47:12

Itt vannak a további keretek :arrow:

Anglia:
Kapusok: Scott Carson (Charlton Athletic), Paul Robinson (Tottenham Hotspur), Ben Foster (Watford)
Védők: Ashley Cole (Chelsea), John Terry (Chelsea), Phil Neville (Everton), Jamie Carragher (Liverpool), Micah Richards (Manchester City, ő sem lesz rossz :!: ), Rio Ferdinand (Manchester United), Gary Neville (Manchester United), Jonathan Woodgate (Middlesbrough)
Középpályások: Owen Hargreaves (Bayern München), Frank Lampard (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Michael Carrick (Manchester United), Stewart Downing (Middlesbrough), Kieron Dyer (Newcastle United), Scott Parker (Newcastle United), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur)
Csatárok: Darren Bent (Charlton Athletic), Andrew Johnson (Everton), Wayne Rooney (Manchester United), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur)
Kimaradt: Wright-Phillips, Barton, G. Barry, Walcott.
Sérült: Bridge, Crouch.

Németország:
Kapusok: Robert Enke (Hannover 96), Timo Hildebrand (VfB Stuttgart), Jens Lehmann (Arsenal)
VÉDŐK: Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen, sztem rá odakell majd figyelni :!: ), Manuel Friedrich (Mainz), Marcell Jansen (Borussia Mönchengladbach), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Christoph Metzelder (Borussia Dortmund, igaz, hogy sokat sérült, de jöhetne hozzánk is :!: )
Középpályások: Michael Ballack (Chelsea), Torsten Frings (Werder Bremen), Roberto Hilbert (VfB Stuttgart), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München), Piotr Trochowski (Hamburger SV)
Csatárok: Stefan Kießling (Bayer Leverkusen), Kevin Kuranyi (Schalke 04), Lukas Podolski (Bayern München), Jan Schlaudraff (Alemannia Aachen)
A Dánok ellen benevezettek: Clemens Fritz (Werder Bremen), Alexander Madlung (VfL Wolfsburg), Christian Schulz (Werder Bremen), Paul Freier (Bayer Leverkusen)
Sérültek: Mario Gomez, Mike Hanke, Oliver Neuville és Gerald Asamoah.
Eltiltott: Klose.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.16. 17:20:47

David Beckham még Los Angelesből is hazatérne a válogatottért

A térdsérülés miatt maródi David Beckham nem tett le arról, hogy szerepeljen kedvenc csapatában, ezért akkor is a szövetségi kapitány rendelkezésére állna, ha Los Angelesből kellene hazautaznia. A Real Madrid középpályása a németországi világbajnokság óta nem kapott meghívót a válogatotthoz, s ez nagyon furcsa érzésekkel töltötte el.
David Beckham továbbra is szukol a válogatottnak, nem sértődött meg a mellőzés miatt
David Beckham továbbra is szukol a válogatottnak, nem sértődött meg a mellőzés miatt

„Ha szükséges, akkor még az Egyesült Államokból is vállalom az utazást, hogy szerepelhessek Angliáért – mondta Beckham a Sport Magazine elnevezésű sportlapnak.

Steve McClaren a tavalyi vb után váltotta Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitányt, s kimondva-kimondatlanul az éveken át kulcsembernek számító David Beckham kihagyásával akarta jelezni, másként gondolkodik a válogatott jövőbeni felosztásáról, mint elődje. A korábban a Manchester United másodedzőjeként az ikonnak számító középpályással is együtt dolgozó szakembert azonban a vártnál jóval szerényebb eredmények és teljesítmények miatt kikezdte a közvélemény és a sajtó, sokan úgy vélték, a korábbi csapatkapitánynak helye lenne a csapatban.

„Minden válogatott mérkőzést megnéztem a világbajnokság óta, s eleinte nagyon furcsán éreztem magam, főként a Görögország és Andorra elleni találkozók alatt. Ugyanis továbbra is Anglia nagy szurkolója vagyok, számomra a válogatott mindenek felett áll” – jegyezte meg David Beckham, aki súlyos sérülése előtt egyre jobban futballozott, úgy tűnt, McClaren sem tehet mást, s meg kell hívnia a szigetországi szurkolók nagy kedvencét.

Sokak szerint a világsztár labdarúgó csak nyárig reménykedhetett volna a meghívóban, mert a Los Angeles Galaxy játékosaként már nem lesz esélye a válogatottságra. Beckham most elárulta, tengerentúli szerződésének megkötése előtt európai klubok is érdeklődtek iránta.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=136391
Kép
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.16. 17:07:17

Ha már ilyen kit csípek és kit utállok téma van,akkor a legjobban utálom:Kánáváró,Hígúain,Múrinho,és Presas barátunkat.

De:!:Szeretem:Drogba,R. Carvalho,Cech,Cudicini,..
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.15. 21:27:37

Game90 írta:
grecki írta: Na, akkor ki is az a Chelsea szurker? :wink:
Lebuktam :oops: :lol:
Egyébként ha nincs semmi jó film, akkor még egy Chelsea meccset is képes vagyok megnézni. De egyébként nagyon utálom őket. Bár van néhány kedvencem onnan: Wright-Phillips, Essien, Drogba :roll:
Akiket felsoroltál azokat én is csipem. + Ballackot meg Cechet :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.03.15. 21:13:05

grecki írta: Na, akkor ki is az a Chelsea szurker? :wink:
Lebuktam :oops: :lol:
Egyébként ha nincs semmi jó film, akkor még egy Chelsea meccset is képes vagyok megnézni. De egyébként nagyon utálom őket. Bár van néhány kedvencem onnan: Wright-Phillips, Essien, Drogba :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 21:07:35

Game90 írta: Mostanában láttam 2-3 Chelsea meccset
Na, akkor ki is az a Chelsea szurker? :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 21:07:02

Game90 írta:Azt a meccset nem láttam :wink:
Mostanában láttam 2-3 Chelsea meccset és akkor jobbhátvéd volt. De eredetileg tényleg kp, csak hát oda alig fér be.
Mondjuk simán el lehet képzelni, ha az az agytröszt (amúgy az) Mourinho Essient játszatja hátvédként, amikor ott ül a kispadon Bouhlarouz... :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.03.15. 21:05:18

Azt a meccset nem láttam :wink:
Mostanában láttam 2-3 Chelsea meccset és akkor jobbhátvéd volt. De eredetileg tényleg kp, csak hát oda alig fér be.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 20:58:54

Game90 írta:Mostanában asszem ott játszott. Amikor néztem Chelsea meccset jobbhátvéd volt.
De ha van egy Chelsea-fan, akkor az mondja meg :lol: 8)
A Tottenham ellen tuti kp-n játszott, Geremi volt a jobbhátvéd...
PCsabi
aka Game90

2007.03.15. 20:57:38

Mostanában asszem ott játszott. Amikor néztem Chelsea meccset jobbhátvéd volt.
De ha van egy Chelsea-fan, akkor az mondja meg :lol: 8)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 20:55:12

Jobbhátvéd????? Ő középpályás
PCsabi
aka Game90

2007.03.15. 20:47:26

Lassana Diarra mostanában kezdő szokott lenni a sok sérülés miatt. És bejátszotta magát a csapatba. Jobbhátvéd volt. De ilyen hirtelen nem hívtam volna be :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.15. 20:38:22

Game90 írta:Francia keret :arrow:

Kapusok: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Mickael Landreau (Paris St Germain)
Védők: Lilian Thuram (Barcelona), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern München), Eric Abidal (Olympique Lyon), Julien Escudé (Sevilla), Philippe Mexes (AS Roma), Sebastien Squillaci (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon)
Középpályások: Claude Makelele (Chelsea), Rio Mavuba (Girondins Bordeaux), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Abou Diaby (Arsenal), Lassana Diarra (Chelsea), Samir Nasri (Olympique Marseille)
Csatárok: Djibril Cisse (Olympique Marseille), Nicolas Anelka (Bolton), Karim Benzema (Olympique Lyon), Sidney Govou (Olympique Lyon), Florent Malouda (Olympique Lyon), Frederic Piquionne (Monaco), Sylvain Wiltord (Olympique Lyon)

Akik nem kerültek be sérülés miatt: Thierry Henry, Patrick Vieira, Franck Ribéry és Louis Saha. Trezeguet sincs a keretben.
Mostanában nem néztem Chelsea meccseket, de az ő Diarrajuk mit csinált, hogy bekerült a keretbe? :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 18:39:59

Game90 írta:Francia keret :arrow:

Védők: Lilian Thuram (Barcelona), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern München), Eric Abidal (Olympique Lyon), Julien Escudé (Sevilla), Philippe Mexes (AS Roma), Sebastien Squillaci (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon)
Középpályások: Claude Makelele (Chelsea), Rio Mavuba (Girondins Bordeaux), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Abou Diaby (Arsenal), Lassana Diarra (Chelsea), Samir Nasri (Olympique Marseille)
Csatárok: Djibril Cisse (Olympique Marseille), Nicolas Anelka (Bolton), Karim Benzema (Olympique Lyon), Sidney Govou (Olympique Lyon), Florent Malouda (Olympique Lyon), Frederic Piquionne (Monaco), Sylvain Wiltord (Olympique Lyon)

Akik nem kerültek be sérülés miatt: Thierry Henry, Patrick Vieira, Franck Ribéry és Louis Saha. Trezeguet sincs a keretben.
Akkor minek nekik Giuly??? Ráadásul ott van még Fred és Baros is... :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.03.15. 18:23:51

Francia keret :arrow:

LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.15. 15:18:46

Ac milan-mencseszter-rejál-fagyi-debrecen...ez a sok [auto_cenzúra], fos igy összemixelve :!:
Akinek biztos a helye az cé ronaldo, runi, gattuso, maldini, cannavaro, emerson, van nistelroy, neville, skolsz, giggs...stb :!:
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.15. 11:21:26

barca99 írta:1., :shock: az a szabi gól gyönyörű volt
2., ennek ellnére nem kell CR :twisted:
3., én örültem Beckham szavainak, kár, hogy eligazolt a MU-ból, ott jól nyomta
4., Gago-t nem csípem, mert vmelyik Madrid meccset láttam (sajnos S1-en sok van :? ), nem is volt olyan ügyes, meg volt hogy nekiállt vergődni is. Alig került még oda, első meccseinek vmelyikén. Majdnem verekedés is lett miatta. Viszont Higuain szimpatikus.
Gago [auto_cenzúra] :!: de C.ROnaldo kell.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.15. 00:49:28

1., :shock: az a szabi gól gyönyörű volt
2., ennek ellnére nem kell CR :twisted:
3., én örültem Beckham szavainak, kár, hogy eligazolt a MU-ból, ott jól nyomta
4., Gago-t nem csípem, mert vmelyik Madrid meccset láttam (sajnos S1-en sok van :? ), nem is volt olyan ügyes, meg volt hogy nekiállt vergődni is. Alig került még oda, első meccseinek vmelyikén. Majdnem verekedés is lett miatta. Viszont Higuain szimpatikus.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.13. 21:47:40

Gálameccs ide vagy oda,ezt a gyereket lekell igazolni nyáron.

Azért ezekből a mondatokból lehetett érezni hogy Beckham a szíve mélyén még a Manchesternek él :)
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.13. 21:45:32

Hát azért volt pár elég szép belépő már :D

Csak néztem :shock: CRoni meg vágott egy óriási szabadrúgásgólt....
Jól nyomja...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.13. 21:19:01

Los Banditos írta:
Game90 írta:Zambrotta kezdő a MU vs Európa válogatott meccsen. Ronaldinho viszont lemondta sérülés miatt :?
Ezek csak "kamu" sérülések.Én örülök is hogy nemis utaztak el.Ne ott fárasszák le magukat :)
ugysem fog senki sem hajtani,meg ahogy látom nem is hajt :lol: csak kocogás van....de semmi tétje természetesen a meccsnek.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.13. 21:06:12

Game90 írta:Zambrotta kezdő a MU vs Európa válogatott meccsen. Ronaldinho viszont lemondta sérülés miatt :?
Ezek csak "kamu" sérülések.Én örülök is hogy nemis utaztak el.Ne ott fárasszák le magukat :)
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 21:04:31

Zambrotta kezdő a MU vs Európa válogatott meccsen. Ronaldinho viszont lemondta sérülés miatt :?
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.13. 21:04:20

A mieink közül egyedül Luca van ott,viszont a kezdőben :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.03.13. 21:05:13-kor.
in to exile
Lezárt