Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akiket felsoroltál azokat én is csipem. + Ballackot meg CechetGame90 írta:Lebuktamgrecki írta: Na, akkor ki is az a Chelsea szurker?![]()
![]()
Egyébként ha nincs semmi jó film, akkor még egy Chelsea meccset is képes vagyok megnézni. De egyébként nagyon utálom őket. Bár van néhány kedvencem onnan: Wright-Phillips, Essien, Drogba
Lebuktamgrecki írta: Na, akkor ki is az a Chelsea szurker?
Mondjuk simán el lehet képzelni, ha az az agytröszt (amúgy az) Mourinho Essient játszatja hátvédként, amikor ott ül a kispadon Bouhlarouz...Game90 írta:Azt a meccset nem láttam![]()
Mostanában láttam 2-3 Chelsea meccset és akkor jobbhátvéd volt. De eredetileg tényleg kp, csak hát oda alig fér be.
A Tottenham ellen tuti kp-n játszott, Geremi volt a jobbhátvéd...Game90 írta:Mostanában asszem ott játszott. Amikor néztem Chelsea meccset jobbhátvéd volt.
De ha van egy Chelsea-fan, akkor az mondja meg![]()
Mostanában nem néztem Chelsea meccseket, de az ő Diarrajuk mit csinált, hogy bekerült a keretbe?Game90 írta:Francia keret![]()
Kapusok: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Mickael Landreau (Paris St Germain)
Védők: Lilian Thuram (Barcelona), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern München), Eric Abidal (Olympique Lyon), Julien Escudé (Sevilla), Philippe Mexes (AS Roma), Sebastien Squillaci (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon)
Középpályások: Claude Makelele (Chelsea), Rio Mavuba (Girondins Bordeaux), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Abou Diaby (Arsenal), Lassana Diarra (Chelsea), Samir Nasri (Olympique Marseille)
Csatárok: Djibril Cisse (Olympique Marseille), Nicolas Anelka (Bolton), Karim Benzema (Olympique Lyon), Sidney Govou (Olympique Lyon), Florent Malouda (Olympique Lyon), Frederic Piquionne (Monaco), Sylvain Wiltord (Olympique Lyon)
Akik nem kerültek be sérülés miatt: Thierry Henry, Patrick Vieira, Franck Ribéry és Louis Saha. Trezeguet sincs a keretben.
Akkor minek nekik Giuly??? Ráadásul ott van még Fred és Baros is...Game90 írta:Francia keret![]()
Kapusok: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Mickael Landreau (Paris St Germain)
Védők: Lilian Thuram (Barcelona), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern München), Eric Abidal (Olympique Lyon), Julien Escudé (Sevilla), Philippe Mexes (AS Roma), Sebastien Squillaci (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon)
Középpályások: Claude Makelele (Chelsea), Rio Mavuba (Girondins Bordeaux), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Abou Diaby (Arsenal), Lassana Diarra (Chelsea), Samir Nasri (Olympique Marseille)
Csatárok: Djibril Cisse (Olympique Marseille), Nicolas Anelka (Bolton), Karim Benzema (Olympique Lyon), Sidney Govou (Olympique Lyon), Florent Malouda (Olympique Lyon), Frederic Piquionne (Monaco), Sylvain Wiltord (Olympique Lyon)
Akik nem kerültek be sérülés miatt: Thierry Henry, Patrick Vieira, Franck Ribéry és Louis Saha. Trezeguet sincs a keretben.
Gago [auto_cenzúra]barca99 írta:1.,az a szabi gól gyönyörű volt
2., ennek ellnére nem kell CR![]()
3., én örültem Beckham szavainak, kár, hogy eligazolt a MU-ból, ott jól nyomta
4., Gago-t nem csípem, mert vmelyik Madrid meccset láttam (sajnos S1-en sok van), nem is volt olyan ügyes, meg volt hogy nekiállt vergődni is. Alig került még oda, első meccseinek vmelyikén. Majdnem verekedés is lett miatta. Viszont Higuain szimpatikus.
ugysem fog senki sem hajtani,meg ahogy látom nem is hajtLos Banditos írta:Ezek csak "kamu" sérülések.Én örülök is hogy nemis utaztak el.Ne ott fárasszák le magukatGame90 írta:Zambrotta kezdő a MU vs Európa válogatott meccsen. Ronaldinho viszont lemondta sérülés miatt![]()
Ezek csak "kamu" sérülések.Én örülök is hogy nemis utaztak el.Ne ott fárasszák le magukatGame90 írta:Zambrotta kezdő a MU vs Európa válogatott meccsen. Ronaldinho viszont lemondta sérülés miatt