Először is Boldogat Titinhonak!
Aztán:
Szandi írta:Ha tényleg komolyan gondoljátok, akkor megpróbáljuk elkapni a sofőröket vmikor, és megérdeklődni, hogy nem néznének-e körül jegy ügyben odakint.
Hát én eléggé komolyan gondolom nem tudom még hányan vannak rajtam kívül...
Szóval ha esetleg úgy van időd akkor valahogy utánnajárhatnál a dolgoknak,szerintem segítségünkre lennél vele.
Csak én azt az árat amit talán b99 írt egy kicsit sokallom,szóval én csak az után tudok biztosat mondani,miután kiderült,h mennyi a meccsjegy.
Ja meg,h akkor most a honlap mond igazat vagy a sofőrök?
Mert ha szállás is kell akkor az is plusz 10ezer körül alakul.És az nekem már egy kicsit sok.
szajko írta:Na a Krakkói meccsel kapcsolatba lesz ki megszervezi avagy sem?! Confused
Egyenlőre elég kevesen érdeklődünk ahhoz,h bárki elkezdjen szervezkedni sajnos....
Kennyke:
Ez a szállás egész jónak tűnik...de ha minden nap van busz akkor sztem felesleges is megszállni.Hol olvastad a buszt?
Ha úgy van ahogy Te mondod akkor meccs után elmegyünk ünnepelni azt majd alszunk másnap a buszon vagy esetleg az állomáson...
Szerk:
Megnéztem b99 linkjét.Azt írja ha jól olvasom,h csak 20.ától árulják a jegyeket.Talán kapuk mögé 200 oldalsó lelátóra meg 250 zlotyiér(asszem egy zlotyi 70ft kb).
Szóval kapu mögül tudnánk nézni 14000ftért kb.
Ja és ha jól olvasom nem lehet neten jegyet rendelni.Szóval nehéz ügy lesz ez a túra sajnos....