Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az akaratán kellene... A foci futás nélkül nem megy...riboo írta: De hagyjuk dolgozni ezen, és próbáljunk meg elvonatkoztatni az emblematikus figurától, van más, aki csodálatra ad okot, talán Dinho helyett is...
Igen, egy Toulouse szurkolónak ez biztos elég lenne. De bármelyik elitcsapatban már szerintem nem. Dehát könyörgöm, ha profi focista vagyok, akkor nem az a dolgom, hogy a MAXIMUMOT hozzam ki magamból? De, és szerintem ezt Te is így gondolod Mikiozsimiki írta: Szezon végéről beszélek én isAmúgy amennyit hozzátesz a játékhoz sok csapat szurkólóinak elég lenne,nekünk nem az,mivel tudjuk,h mennyivel többet hozzá tudna tenni...
Nyugi, annó Decó is megkapta a magáétriboo írta:Most fektettük kétvállra az Intert.... olyan emberek remekeltek, mint pl: Deco, akinek van 5 jómeccse egy szezonban, s azonkívűl beszürkül.... vele mégsem foglalkozunk, amikor rossz, most viszont sokan kiemelik, amikor átlagfelettit nyújtott!
El kell fogadni azt is, ha nem ő szabja a csapat játékát, hanem egy 1000 fokon égő tini Dos Santos, mert most ez történt.
Az általunk ideális Ronaldinho az a '05 -'06 os Ronadinho, de valljuk be, nem lehet folyamatosan ilyen szemkápráztatóan futtballozni.
Ő is tudja, hogy a bizalom nem egy kifogyhatatlan valami, és látja, hogy a többiek egyre jobbak, akkor ő is rájön, ha vissza akarja szerezni a csapatban betöltött karmesteri szerepét, ahhoz ennél több kell.
De hagyjuk dolgozni ezen, és próbáljunk meg elvonatkoztatni az emblematikus figurától, van más, aki csodálatra ad okot, talán Dinho helyett is...
foglalkoznak vel akkor is, csak nem R10 topicban, hanem Decoban.. nézz át és vannak olyan irások, h Deco rosszul játszik és őt is a padra irták... Frank le is ültette és itt volt az eredménye.... olyan emberek remekeltek, mint pl: Deco, akinek van 5 jómeccse egy szezonban, s azonkívűl beszürkül.... vele mégsem foglalkozunk, amikor rossz, most viszont sokan kiemelik, amikor átlagfelettit nyújtott!
MQuC írta:
Franknak keményebenk kéne lennie, merrt nem lesz ez igy jo. Most még nem akar menni. Aztán elkezdik szekálni ott is, és megy Ronie-hoz és Kaka-hoz. Aztán ott szétaláznak mindenkit
Haze71 írta:
Ezt most nem értem. Miről beszélsz?
Nem láto jobb megoldást, mint a padoztatását, de sajnos Rijkaard nem elég faxa gyerek ahhoz, hogy ezt bevállalja, inkább magyarázkodik nekünk minden meccs után, hogy miért is nem sikerült már megint nyernünk...redmiller írta:Hálás lennék neki, ha az egyszerű szitukat sem cseszné el... Azért vicc, hogy a legegyszerűbb átadást is képes elrontani... Nem elég, hogy lusta dög, de még a gondolkodása is lelassult... Kiismerhető és nem is kicsit....
Szezon végéről beszélek én isZozzy 5 írta:Bizalom...Tavalyi szezon eleje óta folyamatosan élvezi mindenki bizalmát egészen mostanáig, amikor még egyszer sem ültettük le a padra. Nem azt mondom, hogy még ebben a 2 napban Augusztusban adjuk el, de ha télig, legeslegfeljebb a szezon végéig nem változik, akkor az már szerintem vak bizalom lenne...ozsimiki írta: Jelenleg nincs a piacon olyan képességű playa aki kicselezne ennyi embert![]()
Ronnie szint sincs,ha lenne akkor sem kellene! Még.......ezek a dolgok amit csinál az is elég a BIZALOMHOZ!
Bizalom...Tavalyi szezon eleje óta folyamatosan élvezi mindenki bizalmát egészen mostanáig, amikor még egyszer sem ültettük le a padra. Nem azt mondom, hogy még ebben a 2 napban Augusztusban adjuk el, de ha télig, legeslegfeljebb a szezon végéig nem változik, akkor az már szerintem vak bizalom lenne...ozsimiki írta: Jelenleg nincs a piacon olyan képességű playa aki kicselezne ennyi embert![]()
Ronnie szint sincs,ha lenne akkor sem kellene! Még.......ezek a dolgok amit csinál az is elég a BIZALOMHOZ!
Ezt most nem értem. Miről beszélsz?MQuC írta: Franknak keményebenk kéne lennie, merrt nem lesz ez igy jo. Most még nem akar menni. Aztán elkezdik szekálni ott is, és megy Ronie-hoz és Kaka-hoz. Aztán ott szétaláznak mindenkit
A Bizalom szó ugye érthetőhaze71 írta:Örülök, hogy neked ennyi is elég. Szívesen lennék a beosztottad, ha téged ilyen könnyű megvezetni...
Jelenleg nincs a piacon olyan képességű playa aki kicselezne ennyi embertZozzy 5 írta:Annyi pénzért fusson egy kicsit, és a belőle kapott pénzből lazán tudnánk több olyan játékost is venni, aki amelett, hogy nagyon jól lát a pályán, még fut is, és kicselez 2443545 embertozsimiki írta:Akárhogy is sétál,szezon közben vétek lenne eladni! Padozzon kicsit,ha olyan a helyzet,de nem ELADNI! Ezzel a tudással is a szűk elitben van,kumma jól lát a pályán,tény,h nem fut annyit,és nem cselez ki 2443545 embert,de még így is eldönt meccseket.
Itt az az egyedüli baj az,h láttuk mennyivel többre képes,és most az várjuk el,holott ezzel a teljesítménnyel is BARCA szint,és ezzel is segíti a csapatot,csak hát szúrja a szemünket,h ő nem szakad meg a pályán...A fizetése is irdatlan magas ehhez a produkcióhoz képest. Padozni pedig mindneképpen padozzon, lehetőleg minél hamarabb, mert igaz, hogy még így se rosz, de a padon meg olyanok ülnek, akik nála sokkal többet tudnának most nyújtani.
Miért írod folyton ezt a szmájlit?ronaldinho89999 írta:az edzők és más szurkolók mint mi nem is nagyon problémáznak. csak mi ilyen szurkolok vagyunk![]()