Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nocommentPerrero írta:esküvőt szimatolok
húha, akkor te abszolút jó arc vagyVarga Tamás írta:Ahogy elnézem az aláírásodat, meg kell állapítanom, hogy a Barcelona szeretetén kívül van pár dolog, ami közös Bennünk:d.OR írta:![]()
VAMOS ARGENTINA!
GO MU!
DANI ALVES A LEGJOBB NYÁRI IGAZOLÁSUNK!
Szeretlek!
Ahogy elnézem az aláírásodat, meg kell állapítanom, hogy a Barcelona szeretetén kívül van pár dolog, ami közös Bennünk:d.OR írta:![]()
Csókolom a kezeidet!d.OR írta:Varga Tamás írta:d.OR!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Tudom, hogy nem válogat a kaszás, de ettől még nem ezen kell törni az okos buksidat!
16 és nőnemű.
Varga Tamás írta:d.OR!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Tudom, hogy nem válogat a kaszás, de ettől még nem ezen kell törni az okos buksidat!
tudom, hogy nincs, ettől függetlenül nagyon félek. de hát ez az én "egyéni szociális problémám", nem éppen az "üzenetek mindenkinek" topicba való.Varga Tamás írta:Nagyon sajnállak, és őszintén együttérzek Veled.d.OR írta:Varga Tamás!
én is ,de ettől függetlenül rettegek tőle. nem volt egy szép gyerekkori élmény végignézni, ahogy a nagyapám és keresztanyám haldoklott.
a ráktól félek a világon a legjobban, mert tudom mire képes.
Ettől még nincs eleve elrendelve, hogy Te is megkapod e betegséget.
Tudom milyen az, ha az ember családjában vannak betegségek, ebből kifolyó tragédiák, ill. nehéz pillanatok. 7 éves voltam, amikor majdnem elvesztettem az édesanyámat. Fél évig édesanyám nélkül éltem, ez alatt az idő alatt kb. 3-4 alkalommal láttam pár órára.
Istenem, de hogy ne féljek tőle?!LG írta:Az baj, ha fész tőle....az emberekkel általában az történik meg, amitől a legjobban félnek. Én az egyvérzéstől félek, mert a családomban 3 példa is volt rá, és azt örökölni is lehet. Ráadásul az télleg nem vállogat, és akármikor lecsaphat, láthattuk mi történt szegény Kaszás Attilával.d.OR írta:Varga Tamás!
én is ,de ettől függetlenül rettegek tőle. nem volt egy szép gyerekkori élmény végignézni, ahogy a nagyapám és keresztanyám haldoklott.
Nagyon sajnállak, és őszintén együttérzek Veled.d.OR írta:Varga Tamás!
Az baj, ha fész tőle....az emberekkel általában az történik meg, amitől a legjobban félnek. Én az egyvérzéstől félek, mert a családomban 3 példa is volt rá, és azt örökölni is lehet. Ráadásul az télleg nem vállogat, és akármikor lecsaphat, láthattuk mi történt szegény Kaszás Attilával.d.OR írta:Varga Tamás!
Tudomásom szerint, a rák nem öröklődik, és nem is feltétlenül halálos betegség. Ismerek olyanokat, akik felépültek, és meggyógyultak.d.OR írta:köööössz, a fél családom rákban halt megsenzu írta:ez az egész genetika, semmi más
aki rákra hajlamos géneket örökölt, az előbb-utóbb mindenképpen rákos lesz, akár dohányzik, akár nem
köööössz, a fél családom rákban halt megsenzu írta:ez az egész genetika, semmi más
aki rákra hajlamos géneket örökölt, az előbb-utóbb mindenképpen rákos lesz, akár dohányzik, akár nem