Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kereken 6 hsz-szel lentebb Fecooo már belinkelte:DKardi írta:nemtom volt-e nincs kedvem visszagörgetni oldalakat....postás hozta: http://www.fcbfans.com/newsletter/image ... /fondo.jpg
Köszöntem! Tökéletes!!!!davidvilla77 írta:Tessék parancsolni:Messithebest írta: Üdv! Ebből nem tudnál nekem egy Messiset csinálni?Megköszönném. Egyébként nagyon jó!
vagydavidvilla77 írta:valami olyasmi:DcsaNii' írta: te vagy _szabi_ sgfx-en?
am nem rosszde a text nem jön be
amugy te nemszereted hogy ha egy sigen text van? mert hogy eddig majdnem minden képemre(akár sig akár ava) aztmondtad hogy:
-nem jön be a text
vagy
-nem kell rá text
te vagy _szabi_ sgfx-en?davidvilla77 írta:Természetesen megpróbálkozom vele. de szerintem majd csak holnap ha nem nagy gondMessithebest írta: Üdv! Ebből nem tudnál nekem egy Messiset csinálni?Megköszönném. Egyébként nagyon jó!
addig is itt egy másik:
(collab with united)
Persze,hogy nem....és köszi előre isdavidvilla77 írta:Természetesen megpróbálkozom vele. de szerintem majd csak holnap ha nem nagy gond
Üdv! Ebből nem tudnál nekem egy Messiset csinálni?Megköszönném. Egyébként nagyon jó!davidvilla77 írta:
Ezzel egyet értek! Ne más bajával dicsekedj!Lionel85 írta:Ekkora hülyeséget... egy sérülésből siget csinálniHát boccs, de nem valami vidám téma higany... Jobbat is választhattál volna!
Amíg nem az van a képen, hogy miként áll a bokájra Ujfalusi stoplisa alatt, addig jó kép.Lionel85 írta:Ekkora hülyeséget... egy sérülésből siget csinálniHát boccs, de nem valami vidám téma higany... Jobbat is választhattál volna!
köszönömSlither írta:Köszi mindenkinek.![]()
2-3 óra az alap cucc, aztán meg az eredménytől függően mér elég sokat elbíbelődök az apróságokkal és korrekciós rétegekkel.Game90 írta: Mennyi idő alatt csinálsz meg egy ilyet?
Persze nyugodtan. Ha akarod megcsinálom méretre, és feliratot is lecserélem ha kell.Initom írta: http://mcslither.deviantart.com/#/d2i6tut ebből csinál nekem valaki egy avát?csak méretre vágni stb stb.
ne változtassatok rajta
Persze ha szabad Slith.
Messa írta:Ergo, Messi egy emós.Victor_Valdes írta:Nagyon kifejező a fájdalom az arcán, számomra teljesen ilyen világfájdalmat ad vissza ez a kép.![]()
Ergo, Messi egy emós.Victor_Valdes írta:Nagyon kifejező a fájdalom az arcán, számomra teljesen ilyen világfájdalmat ad vissza ez a kép.
Ennek ellenére nekem nagyon bejön. Dobom is signek sztem.Lionel85 írta:Ekkora hülyeséget... egy sérülésből siget csinálniHát boccs, de nem valami vidám téma higany... Jobbat is választhattál volna!