Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezt a sz@r alamizsna szerződést sok 34-36 éves játékos aláírta volna évi 8-9 millióért.haze71 írta:Te aztán jó haverja lehetsz, hogy elolvashattad azt a szerződést! Légyszi nem mondj tényként olyan megállapítást, ami csak egy elképzelés. Megköszönném...BlauGranaGroc írta:
Az nem ajánlat volt. Ilyen alamizsna szerződéseket csak a 34-36éves védők elé szoktak letenni a klubok, nem pedig bombaformában játszó top játékosokat akarnak vele maradásra bírni.
Te aztán jó haverja lehetsz, hogy elolvashattad azt a szerződést! Légyszi nem mondj tényként olyan megállapítást, ami csak egy elképzelés. Megköszönném...BlauGranaGroc írta:
Az nem ajánlat volt. Ilyen alamizsna szerződéseket csak a 34-36éves védők elé szoktak letenni a klubok, nem pedig bombaformában játszó top játékosokat akarnak vele maradásra bírni.
Én úgy olvastam hogy 2-3 évet akartak vele hosszabítani, és ugyanazokkal a juttatásokkal-feltételekkel amiket idáig kapott! Szerintem ez nem alamizsna, persze ha így volt...BlauGranaGroc írta:Az nem ajánlat volt. Ilyen alamizsna szerződéseket csak a 34-36éves védők elé szoktak letenni a klubok, nem pedig bombaformában játszó top játékosokat akarnak vele maradásra bírni.Tomsa írta: De Eto'o meg nem fogadta el ezt az ajánlatunkat. :S
Az nem ajánlat volt. Ilyen alamizsna szerződéseket csak a 34-36éves védők elé szoktak letenni a klubok, nem pedig bombaformában játszó top játékosokat akarnak vele maradásra bírni.Tomsa írta: De Eto'o meg nem fogadta el ezt az ajánlatunkat. :S
riboo írta:Szépnapot!
Samu miatti sajnálatom, illetve Villa iránti rokonszenvem következtében kicsit keserű szájízzel fogadom Ibrakadabra ékezését...ez köztudott![]()
DE! Volt 1-2 napom megérteni a transzfer létjogosultságát pénzügyi, és sportszakmai téren is... sokan kiszámolták már előttem, hogy Villa leigazolása+eto'o éves fizetése, majd ingyen "lelépése" jobban betenne a kasszának, mintha most lehozzuk a csillagokat is Zlatanért! Ezzel a részével nem is foglalkozom így a továbbiakban...
A dolgok másik fele.... ez a szemtelen zseni.... aki alkatát tekintve egy Rambo... olyan kapukat nyithat meg az FC Barcelona számára, amik eddig zárva voltak, ellenben "fejlődni kell" mindig, minden tekintetben, ha a csúcson akarsz maradni!
Tudom tripláztunk, tehát akkor jön a kontra erre, hogy a világ fejlődjön hozzánk!
De még ennek a csapatnak is lehetnek hiányosságailásd: Chelsea.
A tilitolinkat gyakorlatilag egy fizikumra épülő szervezett focival megölték a londoniak... sőőt, ha tárgyilagos akarok maradni, akkor azt mondom, hogy meg sem ízzadtak Terryék! Az csak az "igazságszolgáltatás" szépsége, hogy végül a szív, és a szépség nyert....de nem volt ellenszerünk! Lássuk be.....![]()
Ibra ilyenkor jó támpont lehet... márpedig egyre több lesz az ilyen próbálkozás, mert 10 csapatból 9 tudja, hogy előrejátékban fölösleges versenyezni a Barcával![]()
Másrészt elképesztő technikás a bosnyáka Támadóharmadban akárhol kapjon labdát, nem jön zavarba!
Úgyhogy meglesznek azok a helycserék Henryval, illetve Messivel szerintem....
Azpedig, hogy ilyen nagymellényű, flegma, néha alattomos játékos....csak az öltözői hangulatot ne nyomja el!
A mai fociban sajnos ez is kell.....
Danin kivül nincs olyan labdarúgó a keretben, aki felvenné a kesztűt a "bántalmazások" ellen![]()
Más csapatoknál az edzők már azt nézik, hogy kinek nincs sárgája, mert akkor az még odapakolhat egyet Xavinak, Iniestának, Messinek. Ezek a szende mágusok meg már-már görbülő arccal veszik tudomásul, hogy ismét letaglózták őket.Ibrát nem kell majd félteni!![]()
Továbbá beívelések, szabadrúgások, szögletek, távoli lövések terén is csinálhat ez az egy fecske nyarat a csapatnak! Mert hát nem ez ilyen játékelemek 100%-os kihasználtsága miatt tripláztunk....
Egyik oldal iránt sem vagyok elfogult, Eto'o érdemeit csökkenteni az Ibra pártiak részéről badarság.....
Mintahogy Ibra kvalitásait vitatni dacból/sértődöttségből![]()
Nem vagyok rajongója sem a svédnek, de érzem azt hogy sokat hozhat a csapatnak, s ezért nagyon kiváncsian várom a szezont!!!!![]()
Visca El Barca!!!
De Eto'o meg nem fogadta el ezt az ajánlatunkat. :Srecrea írta:Mond valamit a srácfcbarca10 írta:Ibra leigazolása egyértelműen olcsóbban jön ki, mint Villáé.
Zlatan: 45 millió + Eto'o + Hleb
Fizetése 10 millió lesz + Eto'o nem megy el jövőre ingyen és a fizetését se kell fizetni, Hlebével együtt.
Ez kb. 55 millió veszteség lenne idén.
Villa: 50 millió + 8 millió fizetés
Eto'o marad a nyakunkon > 10 milliós fizetéssel, Hleb pedig kb. 4-gyel.
Ez pedig máris 72 millió és Eto'o is ingyen mehetne jövőre.De a legolcsóbb az lett volna, ha Eto'oval aláíratunk egy ötéves szerződést ugyanolyan fizuval, mint amit most Ibrának adunk. No mindegy, szerintem Ibra is meglövi a 30 gólt, kétségem sincs efelől.
Mond valamit a srácfcbarca10 írta:Ibra leigazolása egyértelműen olcsóbban jön ki, mint Villáé.
Zlatan: 45 millió + Eto'o + Hleb
Fizetése 10 millió lesz + Eto'o nem megy el jövőre ingyen és a fizetését se kell fizetni, Hlebével együtt.
Ez kb. 55 millió veszteség lenne idén.
Villa: 50 millió + 8 millió fizetés
Eto'o marad a nyakunkon > 10 milliós fizetéssel, Hleb pedig kb. 4-gyel.
Ez pedig máris 72 millió és Eto'o is ingyen mehetne jövőre.
Egy kis ellentmondás van a La Gazzetta dello Sport hírei alapját véve. Mégpedig az, hogy Eto'o ügynöke még csak MA tehát hétfőn utazik Milánóba, így nem értem, hogy hogyan lehetne megállapodásról beszélni Mesalles nélkül.Barca+ írta:A La Gazzetta dello Sport szerint Eto'o megeggyezett az Interrel, Tegnap éjszaka bár nem tom, h mennyire hihető az oldal! De ha igaz akk a napokban jöhet Ibra!![]()
Javier Zanetti naon várja Eto' o-t mert szerinte új impulzust vihet a csapatba!
Teht ha minden igaz akk már csak a papírokat kell aláírni!![]()
A 9 millió teljesen korrekt a klub szempontjából. Mostmár csak az kéne, h kiderüljön, h nem 40 milliót, hanem mondjuk a felét fizetjük az Internek. Amúgy a Sportklubon Valladolid-Barca megy.Eagico írta:Ha jól láttam a Mundo-n Ibra szerződése már megvan:
9 millió fizetés, 5 év, 150 millió kivásárlási ár!
Igen ez teljesen rendben van és igaz is, de Paulsen is olyan Masche féle hajtós tipus, látszik, hogy Pep ilyen embert akar, érte pénzt se kéne kiadni, csak egy középvédőt amiből alapból sok van(Puyi, Rafa, Pique, Henrique, Milito, Ő és az esetleges igazolás ill. Muniesa).Alberto10 írta: Ha Ibra jön, Villa érkezése kizárt!! És mivel Zlatan már féllábbal Katalóniában van, így Villa marad Valenciában. Ez már majdnem tény![]()
![]()
Poulsen érkezése felmerült, de egyik fél, a Juve meg a Barca sem erősítette meg az érdeklődést tudtommal. Egyébként Cáceres-Poulsen cserét akar állítólag a torinói klub.
Sztem sokkal valószínűbb, hogy Cácerest kölcsönadjuk a Juvénak egy évre, de nem cseréljük el a játékjogát Poulsenére![]()
Egyébként Laporta és Twiki is mondta, hogy lesznek még igazolások: egy középső védőt szeretnének venni, de ha nem jön össze, akkor is ott van Henrique.
Továbbá felmerült egy középpályás szerződtetése, de itt nem sztárigazolásra kell számítanunk (pl. Cesc), hisz Ibráért ki fog adni egy jelentősebb összeget már a Barca. Inkább egy megbízható cserejátékos érkezése a valószínű. Kb. ennyi
Köszi. Sajnálom Villát.Alberto10 írta:Ha Ibra jön, Villa érkezése kizárt!! És mivel Zlatan már féllábbal Katalóniában van, így Villa marad Valenciában. Ez már majdnem ténybarca2010 írta:Nem nagyon voltam fórum közelben, ezért nem tudom a fejleményeket. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Villa ügy így már teljesen kizárt ha Ibra érkezik?? A másik,a Juvés Poulsen tényleg érkezik? A legjobban utálom az embert és a játékát, és ez akkor sem fog változni ha ide igazol!? Remélem nem fog.
BARCA FOREVER!!!![]()
![]()
Poulsen érkezése felmerült, de egyik fél, a Juve meg a Barca sem erősítette meg az érdeklődést tudtommal. Egyébként Cáceres-Poulsen cserét akar állítólag a torinói klub.
Sztem sokkal valószínűbb, hogy Cácerest kölcsönadjuk a Juvénak egy évre, de nem cseréljük el a játékjogát Poulsenére![]()
Egyébként Laporta és Twiki is mondta, hogy lesznek még igazolások: egy középső védőt szeretnének venni, de ha nem jön össze, akkor is ott van Henrique.
Továbbá felmerült egy középpályás szerződtetése, de itt nem sztárigazolásra kell számítanunk (pl. Cesc), hisz Ibráért ki fog adni egy jelentősebb összeget már a Barca. Inkább egy megbízható cserejátékos érkezése a valószínű. Kb. ennyi
Eddig ezeket mind tudtuk.Barca+ írta:A La Gazzetta dello Sport szerint Eto'o megeggyezett az Interrel, Tegnap éjszaka bár nem tom, h mennyire hihető az oldal! De ha igaz akk a napokban jöhet Ibra!![]()
Javier Zanetti naon várja Eto' o-t mert szerinte új impulzust vihet a csapatba!
Teht ha minden igaz akk már csak a papírokat kell aláírni!![]()
Szerintem a spanyol bajnokság stílusa és az itteni körülmények (gondolok az időjárásra) miatt egy angol játékos nem képes elvártan teljesíteni.skadi írta:Asys írta:Remélem egyetlen angol focista sem lesz se most se a jövőben a Barca keretének tagja.![]()
![]()
mé'
Én sem értem.. Nem annyira illik bele a spanyol fociba. De attól még lehet jó futballista..skadi írta:Asys írta:Remélem egyetlen angol focista sem lesz se most se a jövőben a Barca keretének tagja.![]()
![]()
mé'
Asys írta:Remélem egyetlen angol focista sem lesz se most se a jövőben a Barca keretének tagja.