Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
skadi
Capitá del Barça

2009.07.20. 13:42:19

most megy a tvben az összes inter gól...
ibra azért vállalt pár lazát :)
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.20. 13:20:09

haze71 írta:
BlauGranaGroc írta:

Az nem ajánlat volt. Ilyen alamizsna szerződéseket csak a 34-36éves védők elé szoktak letenni a klubok, nem pedig bombaformában játszó top játékosokat akarnak vele maradásra bírni.
Te aztán jó haverja lehetsz, hogy elolvashattad azt a szerződést! Légyszi nem mondj tényként olyan megállapítást, ami csak egy elképzelés. Megköszönném...
Ezt a sz@r alamizsna szerződést sok 34-36 éves játékos aláírta volna évi 8-9 millióért. #-o
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.20. 13:04:05

BlauGranaGroc írta:

Az nem ajánlat volt. Ilyen alamizsna szerződéseket csak a 34-36éves védők elé szoktak letenni a klubok, nem pedig bombaformában játszó top játékosokat akarnak vele maradásra bírni.
Te aztán jó haverja lehetsz, hogy elolvashattad azt a szerződést! Légyszi nem mondj tényként olyan megállapítást, ami csak egy elképzelés. Megköszönném...
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.20. 12:52:46

BlauGranaGroc írta:
Tomsa írta: De Eto'o meg nem fogadta el ezt az ajánlatunkat. :S
Én úgy olvastam hogy 2-3 évet akartak vele hosszabítani, és ugyanazokkal a juttatásokkal-feltételekkel amiket idáig kapott! Szerintem ez nem alamizsna, persze ha így volt...
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.07.20. 12:38:35

Tomsa írta: De Eto'o meg nem fogadta el ezt az ajánlatunkat. :S
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.20. 12:29:41

Szerintem már tejesen fölösleges hasonlítgatni Etoot vs Ibra... Meg hogy Ibra nem fog beilleni. Nekem se szimpatikus abszolút de hagyok időt neki bizonyítani. Látatlanba nem mondjunk semmit majd a meccseken kiderül... utána lehet írni jókat,rosszat....
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.20. 12:29:01

riboo írta:Szépnapot!
Samu miatti sajnálatom, illetve Villa iránti rokonszenvem következtében kicsit keserű szájízzel fogadom Ibrakadabra ékezését...ez köztudott :wink:
DE! Volt 1-2 napom megérteni a transzfer létjogosultságát pénzügyi, és sportszakmai téren is... sokan kiszámolták már előttem, hogy Villa leigazolása+eto'o éves fizetése, majd ingyen "lelépése" jobban betenne a kasszának, mintha most lehozzuk a csillagokat is Zlatanért! Ezzel a részével nem is foglalkozom így a továbbiakban...

A dolgok másik fele.... ez a szemtelen zseni.... aki alkatát tekintve egy Rambo... olyan kapukat nyithat meg az FC Barcelona számára, amik eddig zárva voltak, ellenben "fejlődni kell" mindig, minden tekintetben, ha a csúcson akarsz maradni!
Tudom tripláztunk, tehát akkor jön a kontra erre, hogy a világ fejlődjön hozzánk!
De még ennek a csapatnak is lehetnek hiányosságai :roll: lásd: Chelsea.
A tilitolinkat gyakorlatilag egy fizikumra épülő szervezett focival megölték a londoniak... sőőt, ha tárgyilagos akarok maradni, akkor azt mondom, hogy meg sem ízzadtak Terryék! Az csak az "igazságszolgáltatás" szépsége, hogy végül a szív, és a szépség nyert....de nem volt ellenszerünk! Lássuk be..... :wink:
Ibra ilyenkor jó támpont lehet... márpedig egyre több lesz az ilyen próbálkozás, mert 10 csapatból 9 tudja, hogy előrejátékban fölösleges versenyezni a Barcával :D
Másrészt elképesztő technikás a bosnyák :oops: a Támadóharmadban akárhol kapjon labdát, nem jön zavarba! :P Úgyhogy meglesznek azok a helycserék Henryval, illetve Messivel szerintem....

Azpedig, hogy ilyen nagymellényű, flegma, néha alattomos játékos....csak az öltözői hangulatot ne nyomja el!
A mai fociban sajnos ez is kell.....

Danin kivül nincs olyan labdarúgó a keretben, aki felvenné a kesztűt a "bántalmazások" ellen :wink:
Más csapatoknál az edzők már azt nézik, hogy kinek nincs sárgája, mert akkor az még odapakolhat egyet Xavinak, Iniestának, Messinek. Ezek a szende mágusok meg már-már görbülő arccal veszik tudomásul, hogy ismét letaglózták őket.Ibrát nem kell majd félteni! :P

Továbbá beívelések, szabadrúgások, szögletek, távoli lövések terén is csinálhat ez az egy fecske nyarat a csapatnak! Mert hát nem ez ilyen játékelemek 100%-os kihasználtsága miatt tripláztunk....

Egyik oldal iránt sem vagyok elfogult, Eto'o érdemeit csökkenteni az Ibra pártiak részéről badarság.....
Mintahogy Ibra kvalitásait vitatni dacból/sértődöttségből :wink:

Nem vagyok rajongója sem a svédnek, de érzem azt hogy sokat hozhat a csapatnak, s ezért nagyon kiváncsian várom a szezont!!!! :)

Visca El Barca!!!

Ibra képességét elismerem, és remélem, hogy be fog tudni illeszkedni.

A chelsea ellen nem játszott jól a csapat, nem az volt a probléma, hogy betömörültek. Már korábban is írtam. Ha Messi erősebben lövi el, ha Iniesta passzol. Mindenki egyedül akarta megoldani. Dani Alves beadásai sem voltak jók. meg tudták volna őket verni. nem hibáztatom őket, hiszen rengeteg meccsel a lábban nehéz.
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.07.20. 12:01:40

recrea írta:
fcbarca10 írta:Ibra leigazolása egyértelműen olcsóbban jön ki, mint Villáé.

Zlatan: 45 millió + Eto'o + Hleb
Fizetése 10 millió lesz + Eto'o nem megy el jövőre ingyen és a fizetését se kell fizetni, Hlebével együtt.
Ez kb. 55 millió veszteség lenne idén.

Villa: 50 millió + 8 millió fizetés
Eto'o marad a nyakunkon > 10 milliós fizetéssel, Hleb pedig kb. 4-gyel.
Ez pedig máris 72 millió és Eto'o is ingyen mehetne jövőre.
Mond valamit a srác :wink: De a legolcsóbb az lett volna, ha Eto'oval aláíratunk egy ötéves szerződést ugyanolyan fizuval, mint amit most Ibrának adunk. No mindegy, szerintem Ibra is meglövi a 30 gólt, kétségem sincs efelől.
De Eto'o meg nem fogadta el ezt az ajánlatunkat. :S
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 11:26:17

Szépnapot!
Samu miatti sajnálatom, illetve Villa iránti rokonszenvem következtében kicsit keserű szájízzel fogadom Ibrakadabra ékezését...ez köztudott :wink:
DE! Volt 1-2 napom megérteni a transzfer létjogosultságát pénzügyi, és sportszakmai téren is... sokan kiszámolták már előttem, hogy Villa leigazolása+eto'o éves fizetése, majd ingyen "lelépése" jobban betenne a kasszának, mintha most lehozzuk a csillagokat is Zlatanért! Ezzel a részével nem is foglalkozom így a továbbiakban...

A dolgok másik fele.... ez a szemtelen zseni.... aki alkatát tekintve egy Rambo... olyan kapukat nyithat meg az FC Barcelona számára, amik eddig zárva voltak, ellenben "fejlődni kell" mindig, minden tekintetben, ha a csúcson akarsz maradni!
Tudom tripláztunk, tehát akkor jön a kontra erre, hogy a világ fejlődjön hozzánk!
De még ennek a csapatnak is lehetnek hiányosságai :roll: lásd: Chelsea.
A tilitolinkat gyakorlatilag egy fizikumra épülő szervezett focival megölték a londoniak... sőőt, ha tárgyilagos akarok maradni, akkor azt mondom, hogy meg sem ízzadtak Terryék! Az csak az "igazságszolgáltatás" szépsége, hogy végül a szív, és a szépség nyert....de nem volt ellenszerünk! Lássuk be..... :wink:
Ibra ilyenkor jó támpont lehet... márpedig egyre több lesz az ilyen próbálkozás, mert 10 csapatból 9 tudja, hogy előrejátékban fölösleges versenyezni a Barcával :D
Másrészt elképesztő technikás a bosnyák :oops: a Támadóharmadban akárhol kapjon labdát, nem jön zavarba! :P Úgyhogy meglesznek azok a helycserék Henryval, illetve Messivel szerintem....

Azpedig, hogy ilyen nagymellényű, flegma, néha alattomos játékos....csak az öltözői hangulatot ne nyomja el!
A mai fociban sajnos ez is kell.....

Danin kivül nincs olyan labdarúgó a keretben, aki felvenné a kesztűt a "bántalmazások" ellen :wink:
Más csapatoknál az edzők már azt nézik, hogy kinek nincs sárgája, mert akkor az még odapakolhat egyet Xavinak, Iniestának, Messinek. Ezek a szende mágusok meg már-már görbülő arccal veszik tudomásul, hogy ismét letaglózták őket.Ibrát nem kell majd félteni! :P

Továbbá beívelések, szabadrúgások, szögletek, távoli lövések terén is csinálhat ez az egy fecske nyarat a csapatnak! Mert hát nem ez ilyen játékelemek 100%-os kihasználtsága miatt tripláztunk....

Egyik oldal iránt sem vagyok elfogult, Eto'o érdemeit csökkenteni az Ibra pártiak részéről badarság.....
Mintahogy Ibra kvalitásait vitatni dacból/sértődöttségből :wink:

Nem vagyok rajongója sem a svédnek, de érzem azt hogy sokat hozhat a csapatnak, s ezért nagyon kiváncsian várom a szezont!!!! :)

Visca El Barca!!!
Több, mint egy klubb...
Guardiola
Capitá del Barça

2009.07.20. 11:20:09

Ez mennyire biztos hogy Zlatan = 45 millió + Eto'o + Hleb? Mert én semmilyen hivatalos megerősítést nem láttam senki részéről...
recrea
Llegenda del Barça

2009.07.20. 10:58:41

fcbarca10 írta:Ibra leigazolása egyértelműen olcsóbban jön ki, mint Villáé.

Fizetése 10 millió lesz + Eto'o nem megy el jövőre ingyen és a fizetését se kell fizetni, Hlebével együtt.

Mond valamit a srác :wink: De a legolcsóbb az lett volna, ha Eto'oval aláíratunk egy ötéves szerződést ugyanolyan fizuval, mint amit most Ibrának adunk. No mindegy, szerintem Ibra is meglövi a 30 gólt, kétségem sincs efelől.
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.20. 10:51:38

Barca+ írta:A La Gazzetta dello Sport szerint Eto'o megeggyezett az Interrel, Tegnap éjszaka bár nem tom, h mennyire hihető az oldal! De ha igaz akk a napokban jöhet Ibra! :D
Javier Zanetti naon várja Eto' o-t mert szerinte új impulzust vihet a csapatba!
Teht ha minden igaz akk már csak a papírokat kell aláírni! :D 8)
Egy kis ellentmondás van a La Gazzetta dello Sport hírei alapját véve. Mégpedig az, hogy Eto'o ügynöke még csak MA tehát hétfőn utazik Milánóba, így nem értem, hogy hogyan lehetne megállapodásról beszélni Mesalles nélkül. :wink: Egyébként 8,5 millióról szól a Gazzetta cikke Eto'o fizetését tekintve.

Szerintem inkább arról van szó (ami állítólag a Barcánál is megvan), hogy elő vannak készítve a szerződések, már csak a játékosoknak kellene aláírni. Az olasz Gazzetta szerint Eto'o 8,5 milliót keresne az Interben, az El Mundo Deportivo szerint pedig Ibra 9 milliót tehetne zsebre, 5 évre írna alá és 150 millió lenne a kivásárlási ára.

Itt van a címlapon:
Kép

Itt is azt írják, hogy már megvan a megállapodás, de én ebben nem hiszek. A két ügynökkel még egyik klub sem tárgyalt, de már megvan az egyezség? :wink: Ez elég vicces...de az tuti, hogy a héten lezárul az ügy és remélhetőleg be is tudjuk majd mutatni a héten mi is Ibrát, mivel a jövő héten már Amerikai túra, ott jó lenne ha már ott lehetne.

Csak érdekességként említem meg, hogy jelenleg Ibra Los Angelesben tartózkodik az Interrel, ha hivatalos lenne a transzfer akkor utazhatna Barcelonába 2 napra, orvosira, bemutatásra, aztán vissza Amerikába már a Barcával. Nem kicsit lesz fáradt, de legalább már lesz benne egy 1 hét edzés Mourinho kezei alatt, (3 meccset már játszott az Inter, de nemtudom, hogy hány meccsen játszott Ibra, szerintem 1-et kihagyott) ami nem lesz rossz a csapat szempontjából. Lesz már a lábába egy pár edzés és legalább 2 meccs, valamint 2 hosszú utazás is vár rá. Nálunk az első edzésen Pep úgy meghajtja, hogy a végén olyan lesz az egész gyerek mint egy takonylabda. :wink: Ugye emlékszünk Pep tavaly nyári első edzéseire...mindenki a seggén vette a levegőt. Na de elég mostmár az OFF-ból. :)

Keita már át is esett most reggel az orvosi vizsgálaton, a MD-n már videó is van róla. Már nagyon várom Pep első interjúját is, abból végre sokmindent megtudhatunk, hátha elárulja, hogy mik még a tervei, hol szeretne még erősíteni, ha egyáltalán akar.

Egy szó mint száz (már megint f*stam a szót :) ) még nincs egyezség Eto'o-val és Ibrával, ezek csak az esedékes szerződéstervezetek lehetnek. A héten remélem sikerül lezárni.

Na peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
culinho
Capitá del Barça

2009.07.20. 10:51:29

Eagico írta:Ha jól láttam a Mundo-n Ibra szerződése már megvan:

9 millió fizetés, 5 év, 150 millió kivásárlási ár!
A 9 millió teljesen korrekt a klub szempontjából. Mostmár csak az kéne, h kiderüljön, h nem 40 milliót, hanem mondjuk a felét fizetjük az Internek. Amúgy a Sportklubon Valladolid-Barca megy.
fcbarca10
Jugador del Barça

2009.07.20. 10:50:32

Ibra leigazolása egyértelműen olcsóbban jön ki, mint Villáé.

kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.20. 10:47:52

Alberto10 írta: Ha Ibra jön, Villa érkezése kizárt!! És mivel Zlatan már féllábbal Katalóniában van, így Villa marad Valenciában. Ez már majdnem tény :wink: :wink:
Poulsen érkezése felmerült, de egyik fél, a Juve meg a Barca sem erősítette meg az érdeklődést tudtommal. Egyébként Cáceres-Poulsen cserét akar állítólag a torinói klub.
Sztem sokkal valószínűbb, hogy Cácerest kölcsönadjuk a Juvénak egy évre, de nem cseréljük el a játékjogát Poulsenére :wink:
Egyébként Laporta és Twiki is mondta, hogy lesznek még igazolások: egy középső védőt szeretnének venni, de ha nem jön össze, akkor is ott van Henrique.
Továbbá felmerült egy középpályás szerződtetése, de itt nem sztárigazolásra kell számítanunk (pl. Cesc), hisz Ibráért ki fog adni egy jelentősebb összeget már a Barca. Inkább egy megbízható cserejátékos érkezése a valószínű. Kb. ennyi
Igen ez teljesen rendben van és igaz is, de Paulsen is olyan Masche féle hajtós tipus, látszik, hogy Pep ilyen embert akar, érte pénzt se kéne kiadni, csak egy középvédőt amiből alapból sok van(Puyi, Rafa, Pique, Henrique, Milito, Ő és az esetleges igazolás ill. Muniesa).
Eagico
Barça B

2009.07.20. 10:38:57

Ha jól láttam a Mundo-n Ibra szerződése már megvan:

9 millió fizetés, 5 év, 150 millió kivásárlási ár!

A kedvezőbb spanyol adótörvények miatt így 6,57milliót tehet zsebre évente,
a eddigi 6,84millió helyett! Gyakorlatilag meg sem érzi a különbséget...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eagico 2009.07.20. 10:54:12-kor.
barca2010
Jugador d'estrella

2009.07.20. 10:38:46

Alberto10 írta:
barca2010 írta:Nem nagyon voltam fórum közelben, ezért nem tudom a fejleményeket. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Villa ügy így már teljesen kizárt ha Ibra érkezik?? A másik,a Juvés Poulsen tényleg érkezik? A legjobban utálom az embert és a játékát, és ez akkor sem fog változni ha ide igazol!? Remélem nem fog.

BARCA FOREVER!!!
Ha Ibra jön, Villa érkezése kizárt!! És mivel Zlatan már féllábbal Katalóniában van, így Villa marad Valenciában. Ez már majdnem tény :wink: :wink:
Poulsen érkezése felmerült, de egyik fél, a Juve meg a Barca sem erősítette meg az érdeklődést tudtommal. Egyébként Cáceres-Poulsen cserét akar állítólag a torinói klub.
Sztem sokkal valószínűbb, hogy Cácerest kölcsönadjuk a Juvénak egy évre, de nem cseréljük el a játékjogát Poulsenére :wink:
Egyébként Laporta és Twiki is mondta, hogy lesznek még igazolások: egy középső védőt szeretnének venni, de ha nem jön össze, akkor is ott van Henrique.
Továbbá felmerült egy középpályás szerződtetése, de itt nem sztárigazolásra kell számítanunk (pl. Cesc), hisz Ibráért ki fog adni egy jelentősebb összeget már a Barca. Inkább egy megbízható cserejátékos érkezése a valószínű. Kb. ennyi
Köszi. Sajnálom Villát.
vlxe
Capitá del Barça

2009.07.20. 10:38:39

Remélem, ha jön Ibra nagyon gyorsan be tud majd illeszkedni. Villa és Ibra közül inkább Villára raktam volna a voksomat, de úgy gondolom, hogy Pep tudja mit csinál. Az utóbbi év után csakis 100%-os bizalommal vagyok feléje.
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.07.20. 10:36:28

Barca+ írta:A La Gazzetta dello Sport szerint Eto'o megeggyezett az Interrel, Tegnap éjszaka bár nem tom, h mennyire hihető az oldal! De ha igaz akk a napokban jöhet Ibra! :D
Eddig ezeket mind tudtuk. :roll: Ibra nagy feladat nálunk, Etoo ajándék náluk. De mind2 csapat jól jár ezzel.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Barca+
Jugador del Barça

2009.07.20. 10:23:08

A La Gazzetta dello Sport szerint Eto'o megeggyezett az Interrel, Tegnap éjszaka bár nem tom, h mennyire hihető az oldal! De ha igaz akk a napokban jöhet Ibra! :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.07.20. 10:20:12

Emlékeztetnék mindenkit egy bizonyos Gary Lineker-re aki mellesleg 3 évet töltött a Barcában (1986-89)és angol játékos!
103 meccsen 43 gólt ért el!
Ezzel arra akarok kilyukadni hogy egy angol játékos is megtudja állni a helyét a spanyol bajnokságban! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.20. 10:14:18

skadi írta:
Asys írta:Remélem egyetlen angol focista sem lesz se most se a jövőben a Barca keretének tagja.
:?: :?: :?: mé' :?:
Szerintem a spanyol bajnokság stílusa és az itteni körülmények (gondolok az időjárásra) miatt egy angol játékos nem képes elvártan teljesíteni.

Viszont fordítva teljesen más a helyzet, mert a hispán focisták könnyedén megtudják szokni a ködös albion körülményeit.

Persze ez csak ilyen okoskodás a részemről, de mivel a kijelentésem elejére ott feljebb oda írtam, hogy remélem ezért ez csak ilyen nem szeretném dolog. Sportszakmai indokokat az előbbi pár észrevételen kívül nem tudok mondani! :D

Mindenesetre remélem, hogy nem jön ide egy 4 órai teás bagázs! :) S félre értés ne essék én kedvelem a PL-t és az angol válogatottnak is szorítok, ha nem a Magyarokkal, az Argentínokkal, a Hollandokkal vagy épp a Spanyolokkal játszanak. :wink:
House
Entrenador del Barça

2009.07.20. 10:04:36

skadi írta:
Asys írta:Remélem egyetlen angol focista sem lesz se most se a jövőben a Barca keretének tagja.
Én sem értem.. Nem annyira illik bele a spanyol fociba. De attól még lehet jó futballista..
Egyébként pedig Ibra tudja szinte legjobban tartani a labdát a világon.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
skadi
Capitá del Barça

2009.07.20. 09:54:29

fcjoc
Entrenador del Barça

2009.07.20. 09:53:26

na alakulnak a dolgok.

Sport.es mai híreiben arról olvashattok, hogy Ibrahimovic álma hogy Messivel játsszon egy csapatban. A szerződése már kész, csak az aláírásra vár. Hasonló lesz a Messiéhez, talán ugyan annyit is fognak keresni.

Eto'o ügynöke szerint mai nap kulcsfontosságú lehet, mivel megpróbálják lezárni a dolgot. Ma érkezik Barcelona-ba a kameruni, hogy vele is egyeztessenek.

Az Elmundo-n is hasonlóakat lehet olvasni.

Mourinho szerint Ibra jobb mint Cé, sőt ő mindenki felé helyezte a svédet. :D

eddig ennyi
Lezárt