Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztosan van, főleg a nagy rutinnal rendelkező kapusok..., én azt mondom keress egy rövid időre (egy idény) egy ingyen igazolhatót, vagy pl. a spanyol bajokságban rengeteg jó kapus van, akik megszerezhetőek, ha nem indulnak kupában, ellenben veled...tenkl írta:ugye a itt is van szabadúszó? oan hülye voltam, eladtam Enke-t, és most nincs jó kapusom. Vagy van, 18 éves, az edző szerint a jövő nagy sztárja, de még kéne neki egy tanulóév (ezt is írja), hogy jól jáccon, és ez látszik is rajta. Amúgy neki kető 20-as képessége van, és szinte mindegyik más 15 fölött van, csak egy van, ami 5. Pénzem lenne igazolásra, de nem sikerül megeggyeznem senkivel se.
Szóvaé akkor van szabadúszó leigazolása? előre is köszi.
Tudom ajánlani vmelyik Pc-s boltot vagy a www.cdgalaxis.hu . Vagy szedd le torrent oldalról (mint énMichaaBee írta:nem tudja vki, h hogy lehet megszerezni az FM-t? vagy, hogy fog-e megjelenni új rész vagy nem tom???
köszi
S hogy játszanak egymás melett? Mert nagyon hasonlóak..., szóval én nem építeném együtt be őket egy csapatba, de korrekt eredmény...tenkl írta:A start menünél a football manager-nél ott van a FM data program, ott betöltöd a data-t, (nekem itt hibásnak jelzil) és ott tudsz gondolom sok minden jót csinálni, pl képeket beilleszteni. Asszem
Én most fejeztem be egy szezont a Hannover-el, Dzsuzsák volt a közönség kedvence, joggal, ő jött Huszti elé. Megvettem a PSV től egy hátvédet, és szereztem két csiszolatlan gyémántot: a német védőt, Russ-t, és egy horvát csatárt a Split től. Így most indulok az UEFA-ban.
VictorValdes19 írta:nem tudja valaki hogyan lehetne beilleszteni a játékosnak a képét![]()
VictorValdes19 írta:nem tudja valaki hogyan lehetne beilleszteni a játékosnak a képét![]()
Vass Ádámtenkl írta:tudtok ajánlani egy fiatal, 2,5 millió alatti védekező középpályást?
barátságos meccsek nagy csapatok ellen. de az is csak max 1-2 milla sztem egy nyár alatt...tenkl írta:elég alap dolog, de még nem jöttem rá:
hogyan lehet pénzt keresni a csapatnak? természetesen az átigazolásokon kívül.
Előre is köszi
Megint csak a kötekedés...Perrero írta:
tudsz mit kezdeni a fizetéseddel, lehet benne nőd, ha olyan a személyisége akkor bukik arra ha uj autód van, vagy biliárd asztal a kecodban, stb...
oleguernek nem jön be a Fifa Manager, mert ott gondolkodni is kell
Törökök ellen sajna nem tudtam még uj playakat behivni... 2 nappal a meccs elött lettem szöv. kap.