Barcával vagyok most van december eleje.
Bajnokság: Sima 1. hely Real kb 13 ponttal van mögöttem(Berndt Shuster nemtom leírni a nevét megvan elégedve a csapatával

igaz még nem kaptak ki de 6 döntetlen nem vmi fényes...). Henry, Eto'o, R10 és Bojan is sorba vagdossák a gólokat. Messi nem olyan gólerős inkább a harminc méteres halálpontos keresztlabdákkal jeleskedik (mint R10) persze azért gólokat is rúg. Eddig csak a Real 0-0, a Valencia 3-2, a Sevilla 3-2 és a PSV 1-2 aztán 2-0 (egyik potya másik a 90. percben) izasztott meg.
BL: A PSV-val, a Salzburggal és a Schalkéval kerültem egy csoportba.
A Salzburg sima menet volt. PSV 1-2 majd 2-0 (lásd fent). Schalke itthon 2-0.
Aztán idegenben biztos továbbjutóként kiálltam 100% csere gárdával 0-1

Benéztem a pontokat és csoport 2. lettem

. Még nem sorsoltak a köv fordulóra.
CDR: Egy meccset játszottam Badalona ellen idegenben 4-0 otthon majd csere gárdával megyek.
Igazolások/Játékosok: Szezon elején nemtudtam venni értelmes játékost Csak egy fiatal szerbet (Nikola Gulan) most éppen B csapatban van. A bérleteladásból összejött jó sok pénz Január elején már biztos hogy jön: Egy fiatal brazil kapus és a Manchesterből Gerard Piqué (fiatal védő).
Ificsapatból felhoztam Thiago-t (rohadt jól passzol és dob be) minden Barcát menedzselőnek ajánlom. Meg akarom szerezni még Manuel Neuert és Daniel Alvest de nem nagyon értjük meg egymást. Átadólistán Guddy, Edmílson és Oleguer. Még egy fiatal csatárt szeretnék kaparni valahonnan mert ha 1 csatár lesérül akkor nincsen cserecsatár najó Guddy

de akkor inkább játszok 1 csatárral...
Kicsit hosszúra sikeredett kösz ha elolvastad