Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Villásat viszem.Am mindkettő nagyon jó!davidvilla77 írta:A mai adag:
![]()
![]()
Azert linkeltem be, ha tetszik hasznaldbarca6 írta:viszem ha nem gond
http://www.google.hu/images?hl=hu&sourc ... =&gs_rfai=flori írta:Az lenne a kérdésem,hogy tudtok nekem olyan képeket mutatni - esetleg oldalakat - ahol találok ilyen mediterrán utcákat?Tudjátok..kicsiszűkszép utcákat.![]()
Pl:Spanyolország,Görögország,Olaszország
Remélem valaki tud segiteni !
Huhh, hát inkább a mennyiségen mit a minőségen van a hangsúly, de azért köszimessideco írta:Rataccess: nagyon jó képeid vannak, nem is gondoltam, hogy ennyi minőségi munkád van. Grat
Ó gecdavidvilla77 írta:
![]()
Hát éppenséggel tudok. bár nem gyakran csinálok. csak ha nagyon unatkozok.Leomessi14 írta:Na latod tegnap meg milyen meesze voltal,hogy galeriat csinalj.....
Szerintem toltsd fel ezutan is az osszes munkadat ide,hogy lehessen a regebbieket is ujranezni es esetleg felhasznalni(persze ha engeded).Amugy wallokat tudsz csinalni?
Ezt már jeleztem az előző hsz.-emnél, is -> ha hasonló ütemben gyártod a sigeket, és a photobucketről linkeled a topicba (magyarán photobucketről linkelt siget hordanak sokan), akkor hamar eléred majd a korlátokatdavidvilla77 írta:...NÉHÁNY KÉPEM!...
davidvilla77 írta:Rendben, megfogadtam a tanácsod, és a photobucket-et vettem igénybeRataccess írta:...
NÉHÁNY KÉPEM!
ááááááááááááááá ez,ez,ez......erre nincsenek szavakdavidvilla77 írta:
![]()
Rendben, megfogadtam a tanácsod, és a photobucket-et vettem igénybeRataccess írta:...
Ha megengeded adnék egy tanácsot... Ezt a fotoalbum.eu vagy nemtommilyen oldalt szerintem felejtsd eldavidvilla77 írta:Feltöltöttem IDE néhány eddigi képemetFolyamatosan bővül, csak egyenlőre ennyi képet töltöttem fel.
Enjoy
davidvilla77 írta:Ha több embernek sem tetszik az előző képem, akkor remélem ezzel sikerül visszahozni az átlagomat:
v1.:
v2.:
![]()
Most mit mondjak? Olyan vagy mint Messi, nincs rád több jelződavidvilla77 írta:Ha több embernek sem tetszik az előző képem, akkor remélem ezzel sikerül visszahozni az átlagomat:
v1.:
v2.:
![]()