Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Képességek alapjánm igenis messze a világ legjobbja!ultrasur írta:én utálom ronaldinhot de azért ez nem kéne vele csinálni volt egy [auto_cenzúra] mecse majd lesz jobb is nem a világ legjobb focistája de qurvára hiányozna a barcának.
na persze... mert Cannavarro az a világ legjobbja... igen a világ egyik legjobb focistája Ronaldinho...csak formahanyatlás van...de nem csak nála másnál is.. és őt nem fogják eladni!! több ok miatt..attól még h nem megy neki, mint lejjebb emlitették, ugyanugy próbál..nem viccből lőtte messze a legtöbb gólt tavaly, és a golpasszokkal sem volt hadilábon...csak nem volt meg benne a győzni akarás, nem fut, nem cselez annyit/olyan jól....nem teszi oda magát..ultrasur írta:én utálom ronaldinhot de azért ez nem kéne vele csinálni volt egy [auto_cenzúra] mecse majd lesz jobb is nem a világ legjobb focistája de qurvára hiányozna a barcának.
Szerintem a 0nál nem lehet kevesebbet rugni, bár tudom, nem erre az egy meccsre gondoltál, de én ettől nem tartokmypeter írta:Itt pedig nélküle meccsenként 1 góllal kevesebbet rúgnánk.
Nem egy meccs. A BL döntő óta szinte egy jó meccse sem volt. (Bocs, vagy 4-5 volt... az viszont kevés)ultrasur írta:én utálom ronaldinhot de azért ez nem kéne vele csinálni volt egy [auto_cenzúra] mecse majd lesz jobb is nem a világ legjobb focistája de qurvára hiányozna a barcának.
Lehet...mert ha igy folytatja, annyiért már nem tudjuk eladni...bouba írta:![]()
lehet el kellett volna adni 100 milláért a milannak.....
![]()
![]()
mondjuk az beszarás lett volna ha a milanban meg tolja a szólokat!!
hol?Scorpio írta:Már megint kezdik, hogy hármasból valaki megy! Nem tudom nem unják már ezeket a híreket írni!
Zozzy 5 írta:Ronnie már nem rég a legjobb...Képességei megvannak, de ez kevés.mypeter írta:meddő a vita: Ronaldinho napjaink talán legjobb focistája. Napjaink focijában viszont folyamatos hajtás nélkül nem lehet megélni. Tehát igazatok van mindkettőtöknek
Ronnie már nem rég a legjobb...Képességei megvannak, de ez kevés.mypeter írta:meddő a vita: Ronaldinho napjaink talán legjobb focistája. Napjaink focijában viszont folyamatos hajtás nélkül nem lehet megélni. Tehát igazatok van mindkettőtöknek
Huhh, adott labdákat? Azt a kumma...Nem tudom, te hogy vagy vele, de én annyi pénzért kicsit többet várok el. A támadások pedig nem tőle indultak, hanem benne akadtak el. A szabadokat lőné Xavi, tavaly egyszer állították oda, és gól lett. Ezekre miért nem emlékszel de igazi szurkolók gyöngye? És jaj szegénykém a sok szurkoló bántja. Üzend meg neki, ha te már úgyis tudsz vele beszélni, hogy be ne [auto_cenzúra]. Amikor pedig ollózik egy gólt, akkor azt mondom, hogy így tovább a csapat érdekében. És végül kevés vagy te ahhoz, hogy megítéld, ki az igazi Barca drukker. legalább ne roonáááldinnnyóó névvel írnád ezt te tök.ronaldinho89999 írta:te aztán télleg sokat tucc. ő legalább adott labdákat tudod!!!!! minden barca helyzet tőle indult ki. még ha kevés is volt. és ki lőnné a szabadokat? talán eto'o? oleguer? esetleg még henry-t lehetne elképzelni de dinho jobban lövi. és tavaly télleg lehet h nem jáccot jol. de akasztoot 21 golt. és lehet h télleg nem jáccik jól. mer fárasztó lehet a sok Elton szurkolo akiik őt hibáztatják mindenért ha nem nyernek. baazeg amikor ollozik egy gólt. akkkor ő az isten meg oh hát ő a legjobb egyértelmű. ilyenkor láccik ki igazi barca drukker
Ne oszd már itt az észt, miközben te még új vagy itt!Csak h tudd, már régóta téma Roni gyenge formája és a játéka az utóbbi időben egy nagy 0.Láttad játszani Henry vagy Dos Santost, mindketten többet mutattak mostanában mint Roni!Itt nem az látszik hy ki az igazi Barca-drukker, hanem az h ki sezret egy játékost és h ki szeret egy csapatot!Te az előbbi vagy,én és a többség az utóbbi!ronaldinho89999 írta:te aztán télleg sokat tucc. ő legalább adott labdákat tudod!!!!! minden barca helyzet tőle indult ki. még ha kevés is volt. és ki lőnné a szabadokat? talán eto'o? oleguer? esetleg még henry-t lehetne elképzelni de dinho jobban lövi. és tavaly télleg lehet h nem jáccot jol. de akasztoot 21 golt. és lehet h télleg nem jáccik jól. mer fárasztó lehet a sok Elton szurkolo akiik őt hibáztatják mindenért ha nem nyernek. baazeg amikor ollozik egy gólt. akkkor ő az isten meg oh hát ő a legjobb egyértelmű. ilyenkor láccik ki igazi barca drukker