Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BaromságMihu írta:Hidd el nekem hogy R10-nek akárki jön a klubhoz bérelt helye van a kezdőbenÁdám02 írta:Ez igy igaz bár Dinho nem csak azért játszott igy mert hogy neki biztos helye van hanem nem volt formában...viszont az motiválhatja hogy akár ki is szorithatják!Azon a napon lenne biztos a távozása amikor Rijkaard először leültetné a padra
Azt azt hiszem nem viselné valami jól
Hidd el nekem hogy R10-nek akárki jön a klubhoz bérelt helye van a kezdőbenÁdám02 írta:Ez igy igaz bár Dinho nem csak azért játszott igy mert hogy neki biztos helye van hanem nem volt formában...viszont az motiválhatja hogy akár ki is szorithatják!
Ez igy igaz bár Dinho nem csak azért játszott igy mert hogy neki biztos helye van hanem nem volt formában...viszont az motiválhatja hogy akár ki is szorithatják!fcbarcelonazsombi írta:A másik elönye a rotálásnak, hogy így meg kell küzdjenek a posztjukért. Dinho is nem úgy megy oda, hogy én majd meg mondom, hogy játszok vagy nem. Meg Eto'o és ha marad Deco is.Rivaldo11 írta:Én semmiképp nem játszatnám négyüket egyszerre. Ha rotálnánk, az óriási előnyt jelentene. Mármint az, hogy frissen tudjuk tartani mindegyiküket a szezonban.
A középpálya egyensúlya egy Deco-Toure-Xavi hármassal tökéletes lenne, Iniesta pedig cserélhetne Decoval, vagy Xavival, azaz ezt a sort is frissen lehet(ne) tartani.
A másik elönye a rotálásnak, hogy így meg kell küzdjenek a posztjukért. Dinho is nem úgy megy oda, hogy én majd meg mondom, hogy játszok vagy nem. Meg Eto'o és ha marad Deco is.Rivaldo11 írta:Én semmiképp nem játszatnám négyüket egyszerre. Ha rotálnánk, az óriási előnyt jelentene. Mármint az, hogy frissen tudjuk tartani mindegyiküket a szezonban.
A középpálya egyensúlya egy Deco-Toure-Xavi hármassal tökéletes lenne, Iniesta pedig cserélhetne Decoval, vagy Xavival, azaz ezt a sort is frissen lehet(ne) tartani.
Nálam meg Deco eladó!Raziel írta:Nekem igy lenne a kezdő 11:
Valdes-Puyol,Zambrotta,(chivu),Marquez,Thuram-Ronaldinho,Messi,Xavi,Touré-Eto'o,Henry
nállam Deco pados,nem tartom jó játékosnak.
Én meg kezdek örülninoname írta:Én is így vagyok ezzel, de már kezdek vele megbarátkozni...lionelmessi19 írta:Még mindig nem tom, h örüljek e vagy sem..
Mindenesetre üdvözlöm őt!
Tökmind1 ki ül a padon, egyik sem fogja elfogadni/megérteni.Game90 írta:Hát én inkább Decot padoztatnám/küldeném el, minthogy Henry üljön a cserepadon
Teljesen egyetértek!!!Rivaldo11 írta:Én semmiképp nem játszatnám négyüket egyszerre. Ha rotálnánk, az óriási előnyt jelentene. Mármint az, hogy frissen tudjuk tartani mindegyiküket a szezonban.
Majd meglátodlionelmessi19 írta:Nem csak az... tudod, a tridente rotálása Hernyvel, vagy Dinho kp-vé tétele, sehogy sem tetszik.
De azért örülök, csak nem tudom elképzelni, h h lesz...
Hali!Game90 írta:Hello!lionelmessi19 írta:Még mindig nem tom, h örüljek e vagy sem..
Én a helyedben örülnék egy ilyen játékosnak. Bár te aggódsz Deco miatt
Hello!lionelmessi19 írta:Még mindig nem tom, h örüljek e vagy sem..
Nem, az biztos nem. Minden bizonnyal egy flakonCapon írta:hát nem tudtam kivenni, hogy falkkon-e vagy valami más. Bizom benne, hogy azért nem falkkon.
eto'o is benne van a top 3-baRaziel írta:vacak írta:Jobb volt, amikor ő a csúcson volt, Eto'o meg belelendülőben. Nem vitás, hogy most Eto'o a jobb.
Gondoljatok bele, hogy most Eto'o-t meg lehetne-e venni 24 milláért. Ez egy elég objektív mérce.
De Henry 30éves lesz.azért került annyiba,Eto'o meg 26éves.De Henry mindent tud a labdával,gyors,jól cselez,jól lövi a szabadokat.A világ 3legjobb csatára közt ottvan.
vacak írta:Jobb volt, amikor ő a csúcson volt, Eto'o meg belelendülőben. Nem vitás, hogy most Eto'o a jobb.
Gondoljatok bele, hogy most Eto'o-t meg lehetne-e venni 24 milláért. Ez egy elég objektív mérce.