Nah jön Pedro. Bírom nagyon. Mindig ver egy gólt. Most is fog!

http://veetle.com/viewChannel.php?cid=4b8021fb55798barcafan0911 írta:Én már Marquez gólja óta nem láttam semmit. Az átkozott vihar miatt elment az adás.![]()
Tartjuk a labdát szép finoman lecsorgatjuk a meccset!Ahogy kell!De így is vannak szép támadások, de utcsó passzok pontatlanok.De élvezetes így is!ÉS JEFFFRRRRREEEEEN!!!!!YEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHTitinho írta:Igen? Hol?kbaladzs írta:Játszik a csapat
Sajnos a bejött az érzésem. Nagyon visszavettek a fiúk. Itt ma már nem lesz nagy foci, ha csak a cserék nem segítenének egy kicsit (Pedro és Thiago).
Semmi labdatartás, semmi irányítás, egy db végigvitt akció sincs. Szedett-vetett nagyon a játék.
Eddig ég és föld az 1. félidőhöz képest.
Na de mindegy végülis, a meccs már le van zárva.
Igen? Hol?kbaladzs írta:Játszik a csapat
Hosszú leírás Ibra teljesítményéről!De 3 betűvel összelehet foglalniIbra játékát: f.o.s!Ez volt benne.És hát.....Ilúvatar írta:mert? mit irtak ibráról sms -ben?
Leomessi14 írta:No hat akkor a masodik felidoben:
LE:Toure(serulese miatt pihenjen)
Marquez(sarga lap)
Messi
BE:Pedro\Jeffren
Csiga(de csak a vege fele)
J.D.S\Thiago
És nem is én írtam az SMS-t!De mondanom se kell mi a véleményem tartalmáról!okos játékot várok, mert Kedden BL!Szépen lehozzuk a második félidőt és önbizalom dúsan irány Stuttgart!Titinho írta:Puhl jól mondta: "Halott oroszlánt ne bántsunk!"(Henry)
Aki meg az Ibrás sms-t írta, az most verheti a mellét, hogy beolvasták az sms-ét.Pfff...
Na nézzük a 2. félidőt. Még 2 gólt szeretnék látni a fiúktól, de van egy olyan érzésem, hogy eléggé vissza fogják venni a srácok a tempót.