visca el barca írta:Boixos írta:...
boixos értem én h utálod őket, de én nem éreztem h akkora arcuk lenne. németek is tök nullák voltak, volt kb. 2 kapura lövésük az egész meccsen. ugyanugy nem érdemeltek továbbjutást.
nézd, nem a mostani meccsük alapján mondtam, amit mondtam. itt gyámoltalan pötsök voltak, a németek meg annyit nyomtak, amennyit ezek ellen a gyerekek ellen szükségesnek éreztek. ennyi.
azokról a megnyilvánulásaikról beszéltem, amiket a csoportmeccsek során adtak elő, főleg miután átszaladtak svájcon. ilyeneket olvastam, h egyáltalán nem csodálkozunk azon, h ennyire k jók vagyunk stb, általában ez volt az alapvető hozzáállásuk a hondurasiak, az ekvadoriak és a már említett svájciak megbökése után, és ez csak fokozódott miután nigériát is megütötték.
azt hiszem lloris volt az egyetlen, aki helyén kezelte a dolgokat, és talán még hivatalból deschamps. és az ilyen bátor nyilatkozatok után volt ez a mai meccs, ugye.
és akkor még ezekhez jöttek azok a szimpatikus megnyilvánulások, amiket pl az a szakadék giroud v ki a .om csinált, aki először kiműtötte a svájcigyerek bal szemét, utána még lekönyökölt egy nigériait is, amúgy bemutatkozás képpen, h matuidi hentesmunkáját már ne is említsem. de ez csak egy vélemény a sok közül, nem kell mindenkinek ugyanazoknak szurkolnia, brader.
nem csípem őket, pedig akár szurkolhatnék is nekik, mivel a családom harmada odakint él már évtizedek óta.
ÉS AKKOR INNENTŐL BRAZÍLIA!!!!!!
örömmel látom, h a brazilokat "kicserélték", nyoma sincs annak a töketlenségnek, ami eddig jellemezte őket! maicont végre betette scolari, kb hatszázszor jobb idénye volt, mint alvesnek.
na, csak így tovább!