Most komolyan az miért volt szabálytalan??? Nem volt a kolumbiai kapusnál a labda simán engedtem volna tovább. (sőt, a kapus rúgta hátba Silvát)PCsabi írta:Thiago Silva azért okos volt.
Világbajnokság 2014
-
- aka Game90
Thiago Silva azért okos volt.
Jackson Martinez???
Jackson Martinez???

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagy gólt volt. Kolumbia 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sajnos taktikailag 0 Kolumbia. Pedig szép dolgokat csinálnak, tetszik a játékuk, de a brazilok továbbmennek. Mondjuk ennyi hisztit, mint ami ma megy. Ezért is lenne csodálatos egy brazil-argentin döntő.
Na de hajrá Kolumbia, essenek a brazilok.
Délutáni meccs:
sajnálom a franciákat, nekik szurkoltam, de semmi átütőerő nem volt a játékukba. Gyengék voltak ma is.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Na de hajrá Kolumbia, essenek a brazilok.
Délutáni meccs:
sajnálom a franciákat, nekik szurkoltam, de semmi átütőerő nem volt a játékukba. Gyengék voltak ma is.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
na ez viszont jó kis meccs! van itt minden... labdazsonglőrök, tank, sebesség és keménység is.
egy gól persze kevés lesz a Braziloknak, mert azért egy gól benne lehet a kolumbiaikban is
egy gól persze kevés lesz a Braziloknak, mert azért egy gól benne lehet a kolumbiaikban is
-
- Llegenda del Barça
visca el barca írta:boixos értem én h utálod őket, de én nem éreztem h akkora arcuk lenne. németek is tök nullák voltak, volt kb. 2 kapura lövésük az egész meccsen. ugyanugy nem érdemeltek továbbjutást.Boixos írta:...
nézd, nem a mostani meccsük alapján mondtam, amit mondtam. itt gyámoltalan pötsök voltak, a németek meg annyit nyomtak, amennyit ezek ellen a gyerekek ellen szükségesnek éreztek. ennyi.
azokról a megnyilvánulásaikról beszéltem, amiket a csoportmeccsek során adtak elő, főleg miután átszaladtak svájcon. ilyeneket olvastam, h egyáltalán nem csodálkozunk azon, h ennyire k jók vagyunk stb, általában ez volt az alapvető hozzáállásuk a hondurasiak, az ekvadoriak és a már említett svájciak megbökése után, és ez csak fokozódott miután nigériát is megütötték.
azt hiszem lloris volt az egyetlen, aki helyén kezelte a dolgokat, és talán még hivatalból deschamps. és az ilyen bátor nyilatkozatok után volt ez a mai meccs, ugye.

és akkor még ezekhez jöttek azok a szimpatikus megnyilvánulások, amiket pl az a szakadék giroud v ki a .om csinált, aki először kiműtötte a svájcigyerek bal szemét, utána még lekönyökölt egy nigériait is, amúgy bemutatkozás képpen, h matuidi hentesmunkáját már ne is említsem. de ez csak egy vélemény a sok közül, nem kell mindenkinek ugyanazoknak szurkolnia, brader.

nem csípem őket, pedig akár szurkolhatnék is nekik, mivel a családom harmada odakint él már évtizedek óta.
ÉS AKKOR INNENTŐL BRAZÍLIA!!!!!!
örömmel látom, h a brazilokat "kicserélték", nyoma sincs annak a töketlenségnek, ami eddig jellemezte őket! maicont végre betette scolari, kb hatszázszor jobb idénye volt, mint alvesnek.
na, csak így tovább!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Leon
- Director del Fútbol
És vezet Brazilia,Thiago Silva! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Legalább itt a második meccsen remélem az nyer akinek szurkolok, hajrá Kolumbia.

- visca el barca
- Presidente del Barça
boixos értem én h utálod őket, de én nem éreztem h akkora arcuk lenne. németek is tök nullák voltak, volt kb. 2 kapura lövésük az egész meccsen. ugyanugy nem érdemeltek továbbjutást.Boixos írta:nagyon jó látni amikor az olyan nagyarcú brigádok, mint a franciák, hazatakarodnak a ..ba.
az eddigi meccseik után talán egy olyan ember volt közülük, aki szerényen állt hozzá a bugihoz, az összes többi úgy harsogott, mintha már lehetne gravírozni a nevüket a vázára.
erre volt ekkora arcuk. tulajdonképpen az első komoly csapat kiszórta őket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hasonlóan gondolom. Bár a németek sem játszottak nagyot, elég volt ennyi is. Hummels eszméletlen nagyot játszott, nem csak a gólja miatt. Amitől tartottam, attól úgy látszik Lőw is. Lahmot visszatette hátra, valamint nem küldte fel egyszerre a Merte-Hummels kettőst a gyorsan forduló franciák ellen.Boixos írta:nagyon jó látni amikor az olyan nagyarcú brigádok, mint a franciák, hazatakarodnak a ..ba.
az eddigi meccseik után talán egy olyan ember volt közülük, aki szerényen állt hozzá a bugihoz, az összes többi úgy harsogott, mintha már lehetne gravírozni a nevüket a vázára.
Állezlöblőék hazahúznak, már csak robbenéknek kéne kizúgni

Rivaldo-A Legnagyobb.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Legalább nem tűnt ki negatív oldalról, nem úgy mint Matuidi. Ő vajon miért maradt fen végig a pályán? Sissoko meg csak a padon csücsült.. Nemééértem.PCsabi írta:Pogba amúgy pályán van?

Mindegy, jöhet az esti meccs! Remélem Kolumbia a szokásos fociját fogja játszani, és Neymar is jó napot fog ki, akkor aztán mindkét oldalon Joga Bonito lesz..

Maj' Brazília megállítja a német hengert. 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Llegenda del Barça
nagyon jó látni amikor az olyan nagyarcú brigádok, mint a franciák, hazatakarodnak a ..ba.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
tul vagyunk a vb egyik legrosszabb meccsén... este ennél csak jobb jöhet...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

nem csak azért vagyok dühös, mert rosszul tippeltem, de ilyen ócska meccsre végképp nem számítottam...
ez a Barom Benzema! Neuernek félmagasan passzolgat, lövés helyett!!!
ez a Barom Benzema! Neuernek félmagasan passzolgat, lövés helyett!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Games itt a második félidőben is voltak lehetőségek de nem jött össze, nagyon szomorú vagyok, de nincs mit tenni gratulálok a németeknek. 

-
- aka Game90
Pogba amúgy pályán van?
Szerintem semmi átütőerő nincs bennük.Bob_Marley írta:benne van a francia csapatban a gól
Classic jinx.visca el barca írta:franciáknak szurkolok, ezért természetesen sima német továbbjutás lesz
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- visca el barca
- Presidente del Barça
borzalmasan rossz meccs és mivel a franciáknak szurkolok, ezért természetesen sima német továbbjutás lesz.

Én most kaptam azon magam a közvetítése közben, hogy teljesen figyelmen kívül hagytam, mit pofázik. Valami hülye statisztikákat sorolt megint, és valami iszonyat idegesítő volt már.hajnesz írta:Esküszöm úgy közvetít,mintha tegnap halálra itta volna magát,és kegyetlen másnapos lenne. Legalábbis nekem akkor szoktak lenni ilyen értelmetlen mondataim,mint a mai kedvencem:Alfa írta:Egyik meccsen megszólal , hogy ő nem szereti a statisztikákathajnesz írta:Gundi a nap ásza: "Benzema ballal. Ez volt a 13. kapuralövése a világbajnokságon,ezzel első a brazil csapatban." (jobbal rúgta, és elég fura brazil ez a Benzema![]()
![]()
)
![]()
Megint hozza a mar megszokott "magas" színvonalú közvetítést
"Lahm szokott régen minkét hátvédet játszani."
Ugyanmár... Lehet átkapcsolok szerb adóra,ez valami hihetetlen mennyire gagyi. Eddig is fostos volt a kommentátori munka,de érzésem szerint most csúcsosodik ki.
Kegyetlen rossz a csapat, nem csak Gundel, erre posztolta a Trollfoci, hogy ha lenne kommentátori vb, valszeg arra se jutnánk ki.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
hát egyelőre vesztésre állok....., úgylátszik a fogadóirodákkal nem érdemes szembe menni.
az lepett meg, hogy a Franciák tele gatyával jöttek ki! Benzema úgylátszik ma béna kacsát játszik, nem góllövő csatárt, így bizony bajban lesznek. igaz, a Németek nyüzsgése sem hozott "csak" egy fejesgólt, de legalább mennek előre...
az lepett meg, hogy a Franciák tele gatyával jöttek ki! Benzema úgylátszik ma béna kacsát játszik, nem góllövő csatárt, így bizony bajban lesznek. igaz, a Németek nyüzsgése sem hozott "csak" egy fejesgólt, de legalább mennek előre...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Vannak lehetőségek sajnos eddig Benzema nem tudott gólt szerezni. Remélem sikerül egyenlíteni, benne van a francia csapatban a gól. A szabinál Hummels szépen elfejelte, Varane könnyen megadta magát...