Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már az EB előtt is ez volt a véleményem. Nem mondanám korrektnek, hogy általánosítással állítasz valamit az álláspontomról.ferninho írta:Viccesnek tartom, hogy hirtelen sz@r a rendszer, mert CRék ott vannak a legjobb 4ben...
Emiatt rossznak ítélni egy rendszert elég vicces, mert ne is tagadjátok, hogy ez az oka.
Az én sorozatom hosszabb volt, nagy számok törvénye döntött.visca el barca írta:áh fuck ilyen nincs
Szerintem is, bár Hummelsért és a + 30 percért kár. Amúgy meg Izlandot.Nem vagyok szomorú, csapják ezek a franciákat jövő héten.
A kezemet tettem volna rá, hogy kihagyja. Soha senkinek nem jön be ez a bohóckodás. Gyökér Pelle is hova mutogat... Mindeidők legrosszabb 11-es párbaja szerintemMessiNeymarSuarez írta:Gundi hanyadszor mond Buffont Neuer helyett?!
Na Zaza Neymaros táncolással jól elrúgta..
Naja..Pedig sajnos egyre jobban benne van..Márpedig az szerintem nagyon nagy igazságtalan lenne ha ilyen focival Portugália lenne EB győztes...Nero. írta: Nem tudom, de Portugália tuti nincs köztük. 11-es párbajba úgy tovább mennek a digók ahogy kell, ezek meg inkább verhetőek lesznek majd Ronaldoéknak mint mondjuk a Németek. Persze még a Franciák beleszólhatnak de eddig semmi meggyőzővel nem rukkoltak elő. Annyira jó, hogy már a nyolcaddöntőknél is csak annyi volt a kérésem hogy ne a luzitánok nyerjék![]()
vmelyikünk örülni fogLG írta:nagyon jó, ha büntetők lesznek. 10 éve nem nyert kb. benne, akinek szurkoltam.