Igazából a zöld fej se kéne, mert tényleg jobban játszott, pedig klasszis szintet nyilván ő se hozott. Én direkt Gomest néztem rengeteget.. Lehet rám fogni, hogy utálom, de még a helyezkedéssel is gondjai vannak. Azt, hogy már sokszor egy egyenes passzt is ront, vagy nem mer bevállalni, meg se említem, béka segge alatt a csávó önbizalma, a mi meccseinken is látszik - legalábbis remélem, hogy ez ezért van. De ha jövőre nem olyan edzőnk lesz, aki megmondja neki pontosan hova menjen, mikor merre mozogjon, akkor én nem várok sok javulást.. Busiék lehet ösztönösen érzik ezt, de ő nem, neki kéne egy szó szerinti tanár a kispadra, aki megtanítja itt játszani. Szörnyű volt nézni komolyan sokszor.. Úgyhogy a klub és az ő érdekében is remélem, hogy valaki olyan ül majd le a kispadra, aki el tudja neki mondani pontosan mit csináljon, akkor még egy hasznos Keita szint talán azért lesz belőle - fejben akkor se hiszem, hogy gyorsabb lesz -, de így nem túl jók a kilátások. Főleg, hogy van 2 Masia növendék is, akik jobban hozzák a vkp posztot nála, SR meg igazából az összeset, de szerintem ennyi perccel Sampernek is jobban menne már az egy sorral előbb való játék. És akkor miatta nem fogunk tudni lehet igazolni idén normálisan, mert a piac kínálta lehetőségre le kellett csapni..
A kedvencem az volt, amikor megkapta a labdát, voltak tőle 1 m-re, már fordult is, hogy passzol hátra, de meglátta, hogy nem támadják le - éljen a magyar védekezés -, majd szép nyugodtan megfordult, nézelődött 2 másodpercet, és kitette oldalra.. Abba a jelenetsorba minden benne volt ami zavar benne.