Nekem meg az NSes. Bár má naponta max 1x írok oda.Boixos írta:én sem írnék madridi fórumba. elég nekem (ugyan már egyre ritkábban) az nb1es adok-kapok.
Barça - Real, Real - Barça!
Hááát én nem tom. Mi azért a Barcával elég elfogultak vounk, és kellenek néha olyan menyusok, akik folnyissák a szemúnket. Mondjuk o nem ilyen volt, mert ostosbaságokat írt.Zsolti írta:Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....Boixos írta:ezer barca-fan között csak szánalmas lehet, ha egy madridista elkezd "keménykedni". de például a reál-funghi nem ez a kategória.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....Boixos írta:ezer barca-fan között csak szánalmas lehet, ha egy madridista elkezd "keménykedni". de például a reál-funghi nem ez a kategória.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Őt sosem vettem komolyan. Na jó, néha igen de egy érdekes színfolt volt a fórumban. Én valahol sajnálom, hogy már nem írogat...Zsolti írta:Azért nekem néha emelkedett az agyvizem hőmérséklete a szavait olvasván...Eszter21 írta:Azért nem volt ennyire vészes...Zsolti írta:Orvoshoz kellett volna járnia nem a fórumra.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Azért nekem néha emelkedett az agyvizem hőmérséklete a szavait olvasván...Eszter21 írta:Azért nem volt ennyire vészes...Zsolti írta:Orvoshoz kellett volna járnia nem a fórumra.Eszter21 írta: De azért egy érdekes ember volt...
En is! Sot a nyakamt tenném rá!!!Eszter21 írta:Én meg biztos vagyok benne, hogy nyernénk. Több lelkesedést!!Rapika írta:Ha most lenne Real Barca,nem hiszem,hogy nyernénk!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Bocs de felment bennem a pumpa...redlions írta:Na de kérem! Moderáltasd meg magad...Enrique írta:Most meg úgy lerántotta a salgado a david villát, mint a nagy büdös q.wa hétszentség!!!![]()
Persze a 16oson belül, és persze h nem lett belóle SEMMI!!![]()
Undorítóó!!!

De akkor is felháborító amit művelnek a madridnak a bírók!!!

Ja, ha mi megyunk oda, akkor nincs az a lezsírozott bíro, aki megmenthetné a méretes zakotol oket!!!Boixos írta:csak 3man voltak lesen. a madridnál legalább 20 embernek kell megfáznia, h befújják a bernabeuban. úgy látom, addig megint nem lesz rend, amíg mi nem megyünk oda megtépni őket.Enrique írta:Paraxt madridnak megadták a 2. gólját, ami 2 (!!!!!!) méteres les volt!!!![]()
A partjelző TELJESEN egyvonalban állt, erre nem intett SEMMIT!! Hihetetlen!!!![]()
Jó persze erre lehet azt mondani h 1szer-1szer előfordul, de majdnem minden második fordulóban?!?!![]()
Elképesztő!!

Nem akkora baj, h nyert a margit, amíg mi is nyerunk! Ha nem hibázunk, akkor nyugottan kapálozhatnak! Persze szebb és jobb lett volna, ha zakoznak!
SZARA MADRID!!!
SZARA MADRID!!!
Tedd közzé nyugodtan.
Egyetemről netezek egyébként.
Egyetemről netezek egyébként.
rhynn írta:Remélem nem haragszol meg, kedves felhasználóreal_funghi írta:Hat akar vicc,akar nem, tovabbi jo szorakozast a Figo10 nevu versenyzovel.
Hitelt érdemlően tudom állítani, hogy real funghi nem FIGO 10, de vannak más nevei (ill. más is használja a gépet), ami meglepett, hogy az egiyk közülük egész Barcelona közeli, a másikat meg ismerem vmennyire.
Természetesen a neveket nem teszem közzé, csak ha kéri!
Szóval ne bántsátok feleslegesen! A figo10 problémát meg orvosolni fogom hamarosan
-
- Llegenda del Barça
csak 3man voltak lesen. a madridnál legalább 20 embernek kell megfáznia, h befújják a bernabeuban. úgy látom, addig megint nem lesz rend, amíg mi nem megyünk oda megtépni őket.Enrique írta:Paraxt madridnak megadták a 2. gólját, ami 2 (!!!!!!) méteres les volt!!!![]()
A partjelző TELJESEN egyvonalban állt, erre nem intett SEMMIT!! Hihetetlen!!!![]()
Jó persze erre lehet azt mondani h 1szer-1szer előfordul, de majdnem minden második fordulóban?!?!![]()
Elképesztő!!
PUYOL-XAVI-INIESTA