Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2. csákot nem ismerem...Barcaforever írta:Én Yestének örülnék nagyon.Fantasztikus az a csávó.Mindent tud a labdával.Én ha spanyol szövettségi kapitány lennék biztos egy Joarquera Yeste szélső párral kezdenék.Bár jó lenne két ilyen szélsőt látni a Barcában.
A Madrid minden napra tartogat sztorit. Holnap ujra Robinho a téma, aztán Etoo, Ronaldinho, jovo héten Adriano, Del Horno, Baptista...aztán minde elorol kezdodik...mennyi kácsaBoixos írta:akkor ez az egész reyes-owenes bugi csak egy rádiós szívatás lenne?
Párr hsz-el lejjebb ot a rádios bukta.Rapika írta:Páa napja azt lehetett olvasni,hogy Reyes nem érzi jól magát az Arsenalban,meg hogy ha visszajönne spanyolba,akkor a realba jönne(jóóóóóóóóvín b...!)
Persze sztem fogunk még olyat is olvasni,hogy Roben,meg Morinho is a realban nyomná..blabla
A Reyeses sztoriban lehet igazság és könnyen lehet hogy össze is jönne nekik, mert Owen nem nagyon érzi jól magát Madridban, mert ő folyamatosan 90 perceket akar játszani. Szerintem erre a cserére Wenger is rábólintana, egy Reyes Owen cserének viszont lehet realitása.Boixos írta:ez csak egy újabb fejezet a "kit igazol le a margit az olaszországi bukottember sacchi javaslatára, a rendelkezésre álló 100 milliárd euroból" című tipikus latin teleregényből, annak is a nyomorultabb változatából.
Robinho no es del Madrid