Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A cselzivel, ha jol tomSilvanus írta:Túlzás lenne? Nem hinném! Na mindegy...
Egyébként ha Gerára, illetve a West Brom-ra gondolsz (ki másra?!...), akkor lesz West Brom meccs tudtommal a hétvégén! Az első meccs lesz szombaton!!!
Ez azért kicsit túlzás. Szokott hülyeségeket csinálni a Sport tv, de ez van, sajnos bele kell törődni.Silvanus írta:Szerintem erre most nem lesz példa, nem fognak becsicskulni, mert a kézi közvetítést már nem tudják áttenni, a többi is fix, úgyhogy nincs hova tenni a Barca meccset! Ha csak nem adják le szombat este csúsztatva, de akkor meg nem lenne Valencia meccs, ami megint nem jó sokaknak, úgyhogy...
Ezt most nagyon elcseszte a Sport1, megint nagyot csalódtam bennük! Minden bajnoknak leadták (leadják) az első bajnoki meccsét, csak a Barcának nem!![]()
Komolyan néha olyan érzésem van, mint ha a Barca valami féle közellenség lenne a világon, és bármit elérhet akkor sem fogják elismerni, SOHA!?...
Nem értem, hiszen a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb csapata, Ronaldinho-val az élen!!!
Szerintem erre most nem lesz példa, nem fognak becsicskulni, mert a kézi közvetítést már nem tudják áttenni, a többi is fix, úgyhogy nincs hova tenni a Barca meccset! Ha csak nem adják le szombat este csúsztatva, de akkor meg nem lenne Valencia meccs, ami megint nem jó sokaknak, úgyhogy...Ordog írta:Dehogynem! A fejemet merném rá tenni hogy le fogják adni a Barca meccset. Ha nem is élőben, de felvételről tuti, (mondjuk a reklám meccs után)
Erre már a tavalyi szezonban is volt számos példa, dobtunk nekik egy csomó emailt, és becsicskultak.
Azért, mert ha kapnak 500 mailt, talán megváltozik a véleményük. De mondjuk lehet, h akkor se. De legalább egy próbát megér.Badi írta:úgysem változtatják meg...minek?Ordog írta:Ezt már kitárgyaltuk egy topicban. Ne siránkozz, inkább írj te is nekik egy emailt...Badi írta:rohadt sport1 nem adja a meccsünket a hétvégén![]()
úgysem változtatják meg...minek?Ordog írta:Ezt már kitárgyaltuk egy topicban. Ne siránkozz, inkább írj te is nekik egy emailt...Badi írta:rohadt sport1 nem adja a meccsünket a hétvégén![]()
ja az elsőn tényleg úgy tűnik, de a másodikon nagyon nem egyértelmű..barcafan írta:sztem az edmilson, bár asse tudom, h jáccott-e![]()
lehet, h elment a fényképésznövel, aztán önkioldóval készült a kép