Colos írta:Én nem érzem, hogy csúnyán elbántak vele. A vezetőség úgy érezte, hogy Ibra többet tehet a csapatért, Eto'o szerződése idén lejárt volna, és irreális követelései voltak annak meghosszabbításáért- a cserét én teljesen megértem, noha a két járékos ára közti különbséget én is túlzónak tartom. Eto'o nem kapta meg, amit akart, helyette elküldték, teljesen normális, hogy ilyenkor megsértődik valaki, de nem érzem én ezt olyan hű de szemét dolognak. Tudjuk jól, hogy Samu kissé érzékenyebb a kelleténél. Nme is értem, hogy miért várta volna a csapattársaktól, hogy védjék meg. Nekik mi közük ehhez? Amúgy a spanyol médiát nem igen olvasom, de magyarul nem olvastam olyan cikket, hogy problémák lettek volna a viselkedésével. Sőt! Pep végig azt hangoztatta, hogy mennyire elégedett a hozzáállásával, meg Laporta is tett olyan nyilatkozatokat, hogy mennyire hálás Eto'o-nak és hogy mennyi mindent köszönhetünk neki. Eto'o olyan most mint egy sértődött kisgyerek, de nekem ezzel sincs gondom. Nagyjából tudom, hogy milyen, és nem érzem úgy, hogy bárkinek is a pártjára kéne állni. Máig örülök, ha gólt lő és Kamerun teljesítményét is csak miatta követem figyelemmel.barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést.
Úgy érzem, a véleményemet írtad le a helyzettel kapcsolatban, sajnálom és megértem Samut, de talán tényleg érzékenyebb az átlagnál. Nem lehet kellemes az sem(gyarló az ember), hogy a Barca nem veszített a hatékonyságából nélküle, és egy valamit el kell, hogy ismerjünk! Az elküldést a teljesítmény ismeretében nehéz megérteni, mert a hozzáállással és az eredményességgel nem voltak problémák. Tehát én megértem, hogy, aki VASTAGON hozzásegítette a klubot két BL. győzelemhez és bajnoki címekhez, annak nem esik jól az elküldés "indokolatlansága". Viszont profi futballistaként ezt el kell fogadni!