Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.30. 12:20:34

Colos írta:
barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést. :roll:
Én nem érzem, hogy csúnyán elbántak vele. A vezetőség úgy érezte, hogy Ibra többet tehet a csapatért, Eto'o szerződése idén lejárt volna, és irreális követelései voltak annak meghosszabbításáért- a cserét én teljesen megértem, noha a két járékos ára közti különbséget én is túlzónak tartom. Eto'o nem kapta meg, amit akart, helyette elküldték, teljesen normális, hogy ilyenkor megsértődik valaki, de nem érzem én ezt olyan hű de szemét dolognak. Tudjuk jól, hogy Samu kissé érzékenyebb a kelleténél. Nme is értem, hogy miért várta volna a csapattársaktól, hogy védjék meg. Nekik mi közük ehhez? Amúgy a spanyol médiát nem igen olvasom, de magyarul nem olvastam olyan cikket, hogy problémák lettek volna a viselkedésével. Sőt! Pep végig azt hangoztatta, hogy mennyire elégedett a hozzáállásával, meg Laporta is tett olyan nyilatkozatokat, hogy mennyire hálás Eto'o-nak és hogy mennyi mindent köszönhetünk neki. Eto'o olyan most mint egy sértődött kisgyerek, de nekem ezzel sincs gondom. Nagyjából tudom, hogy milyen, és nem érzem úgy, hogy bárkinek is a pártjára kéne állni. Máig örülök, ha gólt lő és Kamerun teljesítményét is csak miatta követem figyelemmel.

Úgy érzem, a véleményemet írtad le a helyzettel kapcsolatban, sajnálom és megértem Samut, de talán tényleg érzékenyebb az átlagnál. Nem lehet kellemes az sem(gyarló az ember), hogy a Barca nem veszített a hatékonyságából nélküle, és egy valamit el kell, hogy ismerjünk! Az elküldést a teljesítmény ismeretében nehéz megérteni, mert a hozzáállással és az eredményességgel nem voltak problémák. Tehát én megértem, hogy, aki VASTAGON hozzásegítette a klubot két BL. győzelemhez és bajnoki címekhez, annak nem esik jól az elküldés "indokolatlansága". Viszont profi futballistaként ezt el kell fogadni! :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 12:15:43

Varatrix írta:
Capon írta:Előtte még szerződést is akartak vele hosszabbítani.
Ez a kulcs mondat.
Én nagyon szeretem a mai napig Eto'ot, de nem az a típusú ember aki beletörődik a dolgokba.
Elfogadhatta volna a hosszabítást, tehát az ő döntése volt a távozás.
Én is így gondolom. Senki nem mondta neki, hogy ne írja alá. Egyedül magának köszönheti a dolgot. Majd még könyörögni fognak neki.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.30. 12:05:39

Capon írta:Előtte még szerződést is akartak vele hosszabbítani.
Ez a kulcs mondat.
Én nagyon szeretem a mai napig Eto'ot, de nem az a típusú ember aki beletörődik a dolgokba.
Elfogadhatta volna a hosszabítást, tehát az ő döntése volt a távozás.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2009.10.30. 11:58:27

Szerintem inkorrekt módon bántak vele azért. De tényleg ennyit már nem kéne beszélni róla.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.10.30. 11:56:29

Nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam, de én... Az események a korábbi állításomat igazolják, de higgyétek el, bárcsak ne lett volna igazam. Amit Eto'o csinál az egyenesen Barca ellenes. Engem ez a viselkedés sért. Már a korábbi húzásai sem tetszettek, de még talán belefértek, de most. Játékosokat szól le, az edzőt az elnököt, akik a mennybe vitték a csapatot. Ami történt megtörtént, de egy másik csapat játékosa ne degradálja a Barcát. Kimutatta a foga fehérjét, érthető, hogy miért akart Guardiola megszabadulni tőle. Olyan dühös vagyok erre az emberre...
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 11:47:16

Igen az Eto'ot magasztaló és elismerő nyilatkozatok a társaitól hamar a feledés homályába vesznek. Így van ez ha elfogult az ember.
Én még mindig nem értem hogy bánt el a klub Eto'o-val. Mert eladták? Szívük joga bárkit eladhatnak. Előtte még szerződést is akartak vele hosszabbítani.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.10.30. 11:38:55

barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést. :roll:
Én nem érzem, hogy csúnyán elbántak vele. A vezetőség úgy érezte, hogy Ibra többet tehet a csapatért, Eto'o szerződése idén lejárt volna, és irreális követelései voltak annak meghosszabbításáért- a cserét én teljesen megértem, noha a két járékos ára közti különbséget én is túlzónak tartom. Eto'o nem kapta meg, amit akart, helyette elküldték, teljesen normális, hogy ilyenkor megsértődik valaki, de nem érzem én ezt olyan hű de szemét dolognak. Tudjuk jól, hogy Samu kissé érzékenyebb a kelleténél. Nme is értem, hogy miért várta volna a csapattársaktól, hogy védjék meg. Nekik mi közük ehhez? Amúgy a spanyol médiát nem igen olvasom, de magyarul nem olvastam olyan cikket, hogy problémák lettek volna a viselkedésével. Sőt! Pep végig azt hangoztatta, hogy mennyire elégedett a hozzáállásával, meg Laporta is tett olyan nyilatkozatokat, hogy mennyire hálás Eto'o-nak és hogy mennyi mindent köszönhetünk neki. Eto'o olyan most mint egy sértődött kisgyerek, de nekem ezzel sincs gondom. Nagyjából tudom, hogy milyen, és nem érzem úgy, hogy bárkinek is a pártjára kéne állni. Máig örülök, ha gólt lő és Kamerun teljesítményét is csak miatta követem figyelemmel.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.10.30. 11:38:28

nem tudom ki(k)re célozhat, de arra például emlékszem, hogy Iniesta egyenesen szobrot követelt neki...
úgy tűnik, aki bekerül a Barca-családba, abból "ember" lesz, aki kikerül, abból meg újra a "régi" (remélem értitek mire célzok, ezt támasztja alá Zlatan "evolúciója" is)

sajnálom, h így gondolkodik most :(
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.30. 11:36:52

Mindenki gonosz, az összes játékos, edző, elnökségi tag összebeszélt Eto'o ellen, hogy de vicces lenne őt elküldeni... Jah és persze Eto'o nem nyilatkozik senkiről semmi rosszat... ő békével ment el, köszön mindent, tisztel mindenkit....

Kezd vicc lenni az az ember. És ezt fájó szívvel mondom, mert imádtam azt amit a pályán csinált öt éven keresztül.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lionel10M
Barça B

2009.10.30. 11:35:39

recrea írta:
Ha a csapttársak hallgattak, vagy nem védték meg, annak nyilván van valami oka, nem?
Xavi és Iniesta nyilatkozatára emlékszem, amiben Eto'o mellett álltak ki.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.30. 11:35:11

recrea írta:
Ha a csapttársak hallgattak, vagy nem védték meg, annak nyilván van valami oka, nem?
Persze. Tudták hogy mi fog történni Eto'o-val, és bármi is folyt ott ők ki akartak maradni belőle. Az sem kizárt hogy a klub (pep) kérte őket hogy maradjanak csöndben az üggyel kapcsolatban. Azt valahogy nem tudom elképzelni hogy az összes csapattársa rosszaban volt vele.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
recrea
Llegenda del Barça

2009.10.30. 11:25:47

barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.30. 11:24:29

Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barca2010
Jugador d'estrella

2009.10.30. 11:19:35

Azt kell mondjam, hogy teljesen bejött Pep húzása. Sajnos most is csak azt bizonyítja Samu, hogy a csapatbomlasztó mentalitás is benne van a vérébe. Na ez az amiért Pepnek nem kellett. Zlatan előtt meg le a kalappal. Azt éreztem, hogy előbb-utóbb elkezdi a gólgyártást ilyen középpályával a háta mögött, de azt, hogy ilyen alázattal védekezik majd, az meglepett és kellemes csalódást okozott.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
House
Entrenador del Barça

2009.10.30. 11:17:12

Etooka írta:Azt mondja, nem álltak ki mellette, amikor a magatartását kérdőjelezték meg.

Éppen ezért, amit most is csinál...
Pontosan. A síróssal senki sem szeret lenni. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.10.30. 10:56:23

Azt mondja, nem álltak ki mellette, amikor a magatartását kérdőjelezték meg.

Éppen ezért, amit most is csinál...
.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 10:41:09

Jól van Eto'o lassan már be kéne fejezni a nyilatkozgatást. FOCIZZ!!! Minnél jobban belelohalja magát annál inkább megutálom. Fogd be a szád és dolgozz könyörgöm.
Andris
Adminisztrátor

2009.10.30. 09:59:07

Sanama írta:
kanty írta:Remélem hamarosan befejeződik ez az Eto'o kér vagy nem kér pénzt a Barcatól.
Engem nem nagyon érdekelnek ezek e pénzügyi dolgok és szerintem a legtöbb szurkoló is igy van. Eto'o sokat tett a Barcaért és a Barca sokat tett Eto'oért.
Ez a korszak lezárult, emlékezzünk a szépre.
:wink:
Most nem az van,hogy Eto'o azt mondta,hogy Ő nem kér semmit a Barcától?
De igen. Csak ami jár, azt elméleti síkon ugye nem kell kérni. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.10.30. 09:27:07

Sajnálom, hogy ilyen szájízzel ment el. Nem tudjuk meg úgy sem, hogy mik mentek öltözőn, falakon belül. A lényeg az, hogy nem kellene dobálózni most már :?

Amit meg Ronaldinhoról mondott, attól átfutott megint a hideg a hátamon :oops: :)
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.30. 00:19:21

Samu duplázott a Palermo elleni meccsen.
Egyébként az Inter 5-3-ra nyert.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.28. 12:19:36

Jelenlegi mérlege (összes tétmeccs):
12 meccs, 4 gól + 2 assist
Mit mondjak, egyáltalán nem irigylem :)

Azt a 3milliót meg szépen megtartja a Barca, akármit mond ő, vagy az ügynöke.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.27. 19:26:43

Sanama írta:
kanty írta:Remélem hamarosan befejeződik ez az Eto'o kér vagy nem kér pénzt a Barcatól.
Engem nem nagyon érdekelnek ezek e pénzügyi dolgok és szerintem a legtöbb szurkoló is igy van. Eto'o sokat tett a Barcaért és a Barca sokat tett Eto'oért.
Igen Ő azt, de az ügynöke azt, h NEM KÉR SEMMIT AMI NEM ILLETI MEG. Lehet, h úgy gondolják, h ez az összeg megilleti Samut.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.27. 19:20:06

kanty
Llegenda del Barça

2009.10.27. 19:07:41

Remélem hamarosan befejeződik ez az Eto'o kér vagy nem kér pénzt a Barcatól.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.20. 19:23:46

miihii írta:Sztem kicsit túlpörgöd ezt a Samu-Zlatan dolgot már :roll:
Elvárod (többször írtad),h vonatkoztasson már el mindenki Eto'o-tól és külön kezelje Ibrát,meg ne hasonlítgassuk,estébé,estébé...
Erre meg ha lehet vhogy cinkelni a kamerunit Zlatannal ("fú,ez olyan passz volt,amit Samutól sose láthatunk",...) ,megteszed,itt is máris kevered bele a svéd kedvencedet.
Ez az összeesküvés elmélet meg :arrow: LOL!
Hol csinált Samu nyilatkozat hadjáratot a BARCA ellen?Linkeld be légyszi,mert én csak ezzel találkoztam a témával kapcsolatban,és ebben sokmindent mond,de h nem a Blaugrana ellen,az szent:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10112
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10104
Az,h murinnyo miket nyilatkozik az exéről,nem meglepő.De ne keverd már össze a szezont a légbőlkapott elméleteiddel!Szted ez normális?
:roll:

Am Pep is többször lenyilatkozta,h nem a viselkedésével,játékával volt gond.De tudom a válaszodat:ez csak amolyan kötelező szöveg volt.Zlatanról meg az első fél meccse utáni dícséret,az nem.Persze.

Elfogultság nélkül nem tudsz írni Te sem,de persze elvárod mindenki mástól.

Abban egyet értünk,h Samu is lezárhatná már ezt a dolgot,könnyebb lenne neki is,meg mindenki másnak is.Már elég idő eltelt ahhoz,h csak előre nézzünk.Mi most már első sorban Ibra játékára koncentráljunk,Samunak meg az Interre kellene.Nem újra kapargatni a sebet,amit az utak szétválása okozott.Mert amúgy is érzékenyen érintett szinte mindenkit a váltás -persze más-más érzelemmel- ,ne rondítsuk már el ilyen kicsinyes dolgokkal még jobban a dolgot. :?
Bocs, most vettem észre, hogy volt reagálás :)
Szerintem elég lett volna csak az utolsó bekezdést írnod, mert félreértetted a többit :?
Legalább 10-en az én véleményemet osztották, mégis valamiért én vagyok mindig a "kiválasztott", akinek a hsz-ét direkt félre kell magyaráznod...

Pedig én csak azt írtam le, ami a valóság (csak a tényekre és a hírekre alapoztam!!!). Én a Barca-elleni támadásként fogtam fel a pénzügyi követeléseit, mert az szerintem érinti a Barcát - szerinted nem, ezek szerint. Viszont akkor ezt mondjad (hogy te máshogy gondolod!!!), ne jöjj azzal, hogy légbőlkapott elméleteim vannak: hiszen ugyanazokról a hírekről beszélünk, én semmi újat nem találtam ki. Abban az időben sok volt az Ibra-ellenes akciója Mourinho-nak, és a Barca-ellenes akciója Eto'o-nak (vagyis pontosabban: ez a pénzügyi dolog nem is újkeletű sajnos...), ezért MERTEM felszólalni ez ügyben itt, hogy furcsa ez a sok sértődött, és (szerintem) irigykedő hang.

Amúgy más miatt néztem be ide: olvastam egy hírt arról, hogy Pep megtiltotta a játékosoknak, hogy bármikor is beszéljenek az elnökválasztásról, és csak a játékukra figyeljenek. Nos, erről eszembe jutott Edmilson és a fekete bárányok, és ilyenkor tudok annak örülni, hogy nincs már itt Eto'o sem, mert (szerintem!!!! :D) ő egy politikus-alkat, aki képes lenne keverni azt a bizonyost, és esetleg feszültségeket okozhatna az öltözőben. Ki akartam fejteni bővebben, de nem akarok már annyit írni, szóval kéretik ezt sem félreérteni ("hogy merek ilyet írni?"), meg plusz magyarázatokkal, értelmezésekkel ("nem tisztelem Eto'o-t?") díszíteni :)
Lezárt